Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Jde sice o kampaň, ale...

Skandál! Dva kandidáti ČSSD v říjnových volbách narušili chod soukromé firmy, zdržovali zaměstnance od práce a ještě se u toho drze fotili. To je jeden pohled, který na sociálních sítích podepřely stesky na zdivočelou levici a leninské metody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P91a17v65e89l 94S69u24r89a

27. 7. 2021 16:24

Lukáši, co je cynického na tom, že : .... "Cynicky přiznejme, že stejně zaznívá od těch, kteří by ČSSD nevolili. ...."

Přece ti, kdo by nevolili ČSSD zřejmě preferují jiné politické uskupení a hlasy pro socany získané takvouhle akcí jim mohou chybět...!

0 0
možnosti
JK

Moje osobní zkušenost je taková, že zatím co za socíku jsem volně a svobodně bez útlaku šéfoval partě montérů za 2200 hrubého po plyšáku ve stejném oboru mě vykořisťovali až do důchdu, kde jsem končil před 10 lety za 45 000 čistého. No prostě ti zlí kapitalisti. ;-D(Samozřejmě jsem se musel neustále učit nové věci. Bez práce a snahy pečení holubi z nebe nepadají.)

0 0
možnosti
PK

P86e20t59r 80K67u82b60á86č

27. 7. 2021 10:33

Nemyslím, že by víření vody v tomto - spíše okrajovém - problému, který se dotýká lidí, co stejně volit nechodí - mohlo ČSSD zvednout z hrobu.

A když vidím Maláčovou - myslím, že republice bude bez ní lépe.

0 0
možnosti
ŠH

Stropnický musel nasadit nějaké umělé dýchání. Sobě a ČSSD. Pochopil, že anarchisti, maminkou koupená nemovitost ho neuživí.

Maláčová je komunistka, ale takový Dienstbier je komouš bruselský na druhou. Voba jsou v ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

Vidím pane Jelínku, že jste zase nezklamal. Vaše komunistická duše Vám ani nic jeného nedovoluje. Z toho co píšete, jste asi nikdy žádnou kontrolu státní správy nezažil. Takže pro Vás a ostatní co považují čin paní Maláčové, pana Stropnického a té bamdy úředníku z IBP za správný. Běžte už s těmi kontrolami do pr..le. Zrušit všechny tyto úřady. Dejte nám všem co něco smysluplného děláme a vyděláváme na tyto parazity pokoj. Krešňák

0 0
možnosti
JP

Otázkou je, zda oceňované novinářky v daných firmách pracovaly, jak dlouho a jak se jejich "pracovní" zkušenosti liší od lidí, kteří skutečně desítky let fyzicky pracují. Není to tak dávno, co jsme tu měli oceňované literární dílo Vietnamky, která Vietnamkou vůbec nebyla, o známém lžihistorickém bestselleru "Kořeny" od profesionálního černocha Alexe Haleye nemluvě.

0 0
možnosti
ŠH

"Mám hrozně rád" posudkové články novinářek (nevím tedy barvu vlasů), které jsou zaměstnány ve firmě týden a potom by překopaly Zákoník práce a zavřely deset továrníků (nebojím se toho slova!).

Byl jsem navštíven asi čtyřmi novináři, v průběhu čtyřiceti let. Nebudu psát, co to bylo za zážitky. Jaké dětinské otázky jsem dostával. Jak byli/byly, jak přilétlí/přilétlé z Marsu! Ten poslední hodinu plkal o tom, koho všeho zná a kolik ten kdo má milenek. A považoval to za "odborné znalosti".

"Když to jinam nejde, dej se na žurnalistiku"!

0 0
možnosti
ŠH

Opakovaně jsem překvapen, kolik "mudroanalýz" vypotí politologové (a anylytici) stran toho, jestli nějaká politická kampaň je "rozumná, nerozumná, populistická, protistátní, proruská, pročínská, proevropská, antievropská, střežící ty hodnoty, ........... "!

Tak Stropnický z kanclu/neziskovky vyrazil do terénu? Koukejme se.

Vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli jsou často napjaté. Ale Stropnický o nich ví kulové. Vždycky byl prapodivná lehkoživka. A o Ukrajincích, Češích na stavbách jen slyšel od kamarádů na mejdanech. podklady mu museli připravit dva sekretáři. Sekretářky von nechce.

0 0
možnosti
PH

Ona je spíše otázka proč by měli být zaměstnanci potěšeni zájmem Maláčové ve stylu přepadovým kontrol za účasti policie s cílem najít jakékoliv i sebemenší chyby. To je jako by měli být řidiči dopravních firem a hromadné dopravy potěšeni, když ministr vnitra se zájmem o jejich bezpečnost? vyhlásí přepadové akce na silnicích ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobře to rozlišujete. Postup Maláčové byl málo legální a jde o populistickou agitaci. Agenturní práce, ač upravená zákonem , umožňuje legální obcházení většiny ustanovení zákoníku práce, které mají omezit zvůli zaměstnavatelů. Ti samozřejmě o jiné, než agenturní zaměstnance nemají zájem. Dochází i k porušování zákoníku práce. Ta nemůže odhalit ohlášená kontrola.

0 0
možnosti
ŠH

Trefné poznámky.

Stropnický je politický herec, stran jeho "zájmu" o zaměstnance mu nevěřím ani ň.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz