19.3.2024 | Svátek má Josef


Diskuse k článku

POLITIKA: Jde sice o kampaň, ale...

Skandál! Dva kandidáti ČSSD v říjnových volbách narušili chod soukromé firmy, zdržovali zaměstnance od práce a ještě se u toho drze fotili. To je jeden pohled, který na sociálních sítích podepřely stesky na zdivočelou levici a leninské metody.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sura 27.7.2021 16:24

Lukáši, co je cynického na tom, že : .... "Cynicky přiznejme, že stejně zaznívá od těch, kteří by ČSSD nevolili. ...."

Přece ti, kdo by nevolili ČSSD zřejmě preferují jiné politické uskupení a hlasy pro socany získané takvouhle akcí jim mohou chybět...!

J. Kadeřábek 27.7.2021 10:47

Moje osobní zkušenost je taková, že zatím co za socíku jsem volně a svobodně bez útlaku šéfoval partě montérů za 2200 hrubého po plyšáku ve stejném oboru mě vykořisťovali až do důchdu, kde jsem končil před 10 lety za 45 000 čistého. No prostě ti zlí kapitalisti. ;-D(Samozřejmě jsem se musel neustále učit nové věci. Bez práce a snahy pečení holubi z nebe nepadají.)

P. Kubáč 27.7.2021 10:33

Nemyslím, že by víření vody v tomto - spíše okrajovém - problému, který se dotýká lidí, co stejně volit nechodí - mohlo ČSSD zvednout z hrobu.

A když vidím Maláčovou - myslím, že republice bude bez ní lépe.

Š. Hašek 27.7.2021 11:49

Stropnický musel nasadit nějaké umělé dýchání. Sobě a ČSSD. Pochopil, že anarchisti, maminkou koupená nemovitost ho neuživí.

Maláčová je komunistka, ale takový Dienstbier je komouš bruselský na druhou. Voba jsou v ČSSD.

P. Krešňák 27.7.2021 8:53

Vidím pane Jelínku, že jste zase nezklamal. Vaše komunistická duše Vám ani nic jeného nedovoluje. Z toho co píšete, jste asi nikdy žádnou kontrolu státní správy nezažil. Takže pro Vás a ostatní co považují čin paní Maláčové, pana Stropnického a té bamdy úředníku z IBP za správný. Běžte už s těmi kontrolami do pr..le. Zrušit všechny tyto úřady. Dejte nám všem co něco smysluplného děláme a vyděláváme na tyto parazity pokoj. Krešňák

Š. Hašek 27.7.2021 8:57

Asi tak.

Z. Ukolébavka 27.7.2021 10:53

Pane Krešňáku, jste to vy, kdož stál u společností Karimo a PPE Europe u jejich likvidace? Jednou jako člen dozorčí rady, pak zase jako předseda představenstva? Možná je i shoda jmen u Technických služeb Dolnobřežanska, kde už jméno Krešňák taky nefiguruje, ač dříve bylo, nicméně jak se tak rozhlížím, pořád hledám ve vašem zvolání "nám všem co něco smysluplného děláme a vyděláváme na tyto parazity pokoj. Krešňák", z čeho si vzít příklad a následovat vás. Obávám se, že toho o parazitování máte taky co dost k povídání.

P. Krešňák 27.7.2021 11:19

Vážený pane, byl jsem členem několika statutárních orgánů ale vždy jako zaměstnanec soukromých firem. Jako zastupitel jsem byl členem představenstva TS Dolnobřežanska. Nevím jak tato má působení souvisí s tím co jsem napsal. Jo jště jste zapomněl statutární orgán a ředitel Masna Studená. Krešňák

Z. Ukolébavka 27.7.2021 11:27

Bijete se v prsa, tak jsem chtěl vědět, jak ten váš počin "něco smysluplného děláme a vyděláváme" koštuje.

Ž. Říje 27.7.2021 13:12

R^

P. Krešňák 27.7.2021 13:27

Vážený pane nějak to nechápu, čím se biji v prsa? Tím, že jsem celý pracovní život zaměstnancem, kterému z jeho výdělku skončí cca 57% - 61% ve státním rozpočtu a jiných povinných odvodech. A z těch v průměru 59% odvodů jsou placeni jak já říkám paraziti státní správy. Krešňák

J. Červený 27.7.2021 23:20

Odvádíme všichni a vy melete z cesty.

J. Pokoutný 27.7.2021 8:20

Otázkou je, zda oceňované novinářky v daných firmách pracovaly, jak dlouho a jak se jejich "pracovní" zkušenosti liší od lidí, kteří skutečně desítky let fyzicky pracují. Není to tak dávno, co jsme tu měli oceňované literární dílo Vietnamky, která Vietnamkou vůbec nebyla, o známém lžihistorickém bestselleru "Kořeny" od profesionálního černocha Alexe Haleye nemluvě.

Š. Hašek 27.7.2021 9:06

"Mám hrozně rád" posudkové články novinářek (nevím tedy barvu vlasů), které jsou zaměstnány ve firmě týden a potom by překopaly Zákoník práce a zavřely deset továrníků (nebojím se toho slova!).

Byl jsem navštíven asi čtyřmi novináři, v průběhu čtyřiceti let. Nebudu psát, co to bylo za zážitky. Jaké dětinské otázky jsem dostával. Jak byli/byly, jak přilétlí/přilétlé z Marsu! Ten poslední hodinu plkal o tom, koho všeho zná a kolik ten kdo má milenek. A považoval to za "odborné znalosti".

"Když to jinam nejde, dej se na žurnalistiku"!

Š. Hašek 27.7.2021 8:19

Opakovaně jsem překvapen, kolik "mudroanalýz" vypotí politologové (a anylytici) stran toho, jestli nějaká politická kampaň je "rozumná, nerozumná, populistická, protistátní, proruská, pročínská, proevropská, antievropská, střežící ty hodnoty, ........... "!

Tak Stropnický z kanclu/neziskovky vyrazil do terénu? Koukejme se.

Vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli jsou často napjaté. Ale Stropnický o nich ví kulové. Vždycky byl prapodivná lehkoživka. A o Ukrajincích, Češích na stavbách jen slyšel od kamarádů na mejdanech. podklady mu museli připravit dva sekretáři. Sekretářky von nechce.

P. Hatina 27.7.2021 8:08

Ona je spíše otázka proč by měli být zaměstnanci potěšeni zájmem Maláčové ve stylu přepadovým kontrol za účasti policie s cílem najít jakékoliv i sebemenší chyby. To je jako by měli být řidiči dopravních firem a hromadné dopravy potěšeni, když ministr vnitra se zájmem o jejich bezpečnost? vyhlásí přepadové akce na silnicích ;-D

K. Salajka 27.7.2021 7:58

Dobře to rozlišujete. Postup Maláčové byl málo legální a jde o populistickou agitaci. Agenturní práce, ač upravená zákonem , umožňuje legální obcházení většiny ustanovení zákoníku práce, které mají omezit zvůli zaměstnavatelů. Ti samozřejmě o jiné, než agenturní zaměstnance nemají zájem. Dochází i k porušování zákoníku práce. Ta nemůže odhalit ohlášená kontrola.

Š. Hašek 27.7.2021 8:20

Trefné poznámky.

Stropnický je politický herec, stran jeho "zájmu" o zaměstnance mu nevěřím ani ň.

P. Sura 27.7.2021 16:29

Nejen politický herec, ale ještě přihřátý .... Ten má široké srdce.