Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Istanbulská pirueta Andreje Babiše

Úmluva Rady Evropy o prevenci a potírání násilí na ženách a domácího násilí známá jako „Istanbulská úmluva“ dnes čelí dvěma odlišným tlakům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

V74á23c98l16a50v 84K73a80i10n

28. 7. 2020 15:04

Zatím všechno co kde podepsal nebylo pro naši zem pozitivní.

0 0
možnosti
MK

ještě velmi dobře si pamatuji na bouřlivé proslovy soudruha Fojtíka (z ÚV KSČ ) jak dokázal plynně hovořit třeba i dvě hodiny O NIČEM, ani se nezačervenal nebo nezakoktal a nakonec sklidil bouřlivý potlesk - tak takovou má asi váhu celá Istanbulská Úmluva - dobrý večer !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Nejen váhu, i následky.

0 0
možnosti
PH

P66e30t71r 65H11a23n

27. 7. 2020 19:54

Ten červený Zelený je fakt ten komouš "Sinclair"? Pak je fakt jakékoliv diskuse s ním ztráta času. To by mu musel psát ze záhrobí Stalin.

No nic, kašlu na toho vola a jdu na pivo. :-)

0 0
možnosti
KZ

Ciwe další srab co nemá kouska cti a odvahy přiznat, že se zastává sraba i když mu člověk do důkazu o srabově srabáctví namočí čumák jak štěněti do vlastní loužičky. Co je to tady za sešlost ubožáků?

0 0
možnosti
DB

Je třeba důrazně zpovídat politiky z toho, o čem v kampani nemluví a méně věřit tomu, o čem sní a mluví.

0 0
možnosti

Istambulská úmluva je nejasná a také nedobře uvážená věc. Nejvhodnější je jít od toho pryč.

0 0
možnosti
JK

Výborný článek, díky autorkám R^

0 0
možnosti
MP

Zkrátka v EU i u nás je přebytek občanů z humanitních oborů . Do mlíkárny nepůjdou, ČEZ je nezaměstná, tak se vymýšlejí zcela zbytečné instituce. Práce jednoduchá, riziko žádné, nároky nízké, zabezpečení zajištěno. Není divu, že někteří žadatelé o takovou práci pro sebe, příbuzné či známé zavrhnou logiku a začnou plácát nesmysly o potřebě také instituce.... toť celé a tímto zdravím nejen demagoga p. Zeleného.

0 0
možnosti
VM

Slušný článek, slečno Lipovská, ale tomu, že za ním plně stojí Bobo, absolutně nevěřím. Té nevěřím ani pozdrav.

0 0
možnosti
KZ

Celkem nepřekvapivě se obhájci lží, výmyslů a strašení obou svazaček semkli kolem sraba Církvy, který z bezpečí domovského fotelu nazval branické voliče debily a neumí se za to omluvit ani se neodvažuje čelit důsledku své nechutné lži osobně. Rovněž nepřekvapivý je repertoár nadávek a urážek dokladující myšlenkovou úroveň a úroveň vychování zastánců tohoto zbabělého anonyma: debil, puchejř, dobroser, blbec. Inu, svůj k svým.

0 0
možnosti
PH

P82e91t34r 75H91a41n

27. 7. 2020 16:42

Dejte prosím odkaz, kde pan Církva nazývá všechny branické voliče debily. Já mám pořád pocit, že odůvodněně píše jen o vás.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz