Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Impérium vrací úder

Impérium vrací úder. Andrej Babiš (ANO) se rozjel a oponentům nedá svou kůži lacino. Dozvěděli jsme se, že v půlce května podal žalobu na městský úřad v Černošicích, který s ním z podnětu Transparency International vede řízení o přestupku proti zákonu o střetu zájmů kvůli vlastnictví mediálních společností Londa a Mafra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68a81n 29Č68e69r28n36ý

30. 7. 2021 9:29

No jo Jelínek, co dodat. A TI jsou andělé, to potvrdii Kalousek

0 0
možnosti
PS

Když NSS zruší řadu opatření vlády z důvodu formálních chyb, odpůrci této vlády (Babiše) hýkají radostí. Když se povede vyhrát (byť nepravomocně) Babišovi, už se uvažuje pomalu o nezávislosti soudu. Třeba "nemehla" Ondráčka a Kalousek taky svoji žalobu jen nedostatečně zdůvodnili :-) A pane Jelínku, Andreji Babišovi nebyl náš stát schopen zajistit nějaké rozhodnutí v cause Čapího hnízda 7 let !! Díky tomu je stále nálepkován jako "trestně stíhaný". Pokud státní zástupce rozhodne ještě před volbami, cítím to jako zásah do voleb. Pokud bude trestní stíhání zastaveno, bude to politická rána pro opozici. Pokud rozhodne o předání věci soudu, bude to ještě horší. Při rychlosti soudů nebude věc rozhodnuta v řádů měsíců či let.

0 0
možnosti
Foto

P65a23v46e11l 15M85o95l40í31k

29. 7. 2021 20:07

TI se vydala na cestu ideologizace.

0 0
možnosti
PH

P36e96t53r 25H81a33t92i61n85a

29. 7. 2021 16:39

Jenomže ono jde o něco naprosto, ale naprosto jiného. Byl to myslím kdysi pan Rychetský sám, kdo prohlásil že soudci přece nebudou řešit politikům jejich spory. Jestli Transparency International chtějí porazit Babiše, tak ať se laskavě prosím zaregistrují jako politické sdružení (jako to udělal ostatně Babiš) a můžou ho zkusit porazit ve volbách.

Protože, to že naše politika je odshora až dolů vulgární i zkorumpovaná naše soudy určitě ale určitě nevyřeší..

0 0
možnosti

P68e75t25r 33Č29e45c74h

29. 7. 2021 20:29

TI se nemůže u nás zaregistrovat jako politické sdružení protože jde o nikoliv naši ale německou neziskovku. Škodu našemu státu však dělat může, protože jí to je z naší strany dovoleno.

0 0
možnosti
Foto

Jen nechápu, když je takový darebák, proč ČSSD drží s ním basu.

0 0
možnosti

P80e24t81r 73Č87e14c58h

29. 7. 2021 20:32

Já zase nechápu, jak se může Babiš paktovat se socany a spoléhat se na podporu KSČM, když se mu nabízela koalice s SPD, která ani nechtěla místa ministrů ve vládě.

0 0
možnosti
PS

P54a68v89e33l 90S33u68r38a

29. 7. 2021 15:18

Ano, nejlepší a nejoblíbenější obranou největších zmetků je drzý útok.

0 0
možnosti
ŠH

Myslel jste redaktory ČT09 a Jelínka s Pehe???

Svého času zaútočila hloupoučká Kaslová. Ani nechtíc být zmetkyní. Kapacitou mozkovny na to nemá.

0 0
možnosti
MV

Dokud bude oligarcha ovládat státní aparát a příslušné ministry, tak podávání žalob proti němu bude vždy končit stejně - nevinen - a má tak říkajíc význam pouze cvičný. V Česku tedy vládne podobná situace jako v Rusku.

0 0
možnosti
JN

Český rozhlas jako veřejnoprávní instituce by měla umožnit svým poplatníkům pohled na problematiku z více stran, nejenom z té jediné správné.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, proč se tu každý naváží do autora článku.

Já naopak autora chválím za informaci o tom, že místní úřad Černošice již podruhé vede řízení za tu samou věc proti Babišovi přesto, že nadřízené úřady Babiše sprostily obvinění.

To opakované řízení je samozřejmě zcela v rozporu se zákonem a jsem rád, že pan Jelínek tuhle černošickou sviňárnu zvěřejnil. Navíc zveřejnil i důležitou informaci, že černošický úřad společně s TI předpokládá, že tentokrát to výjde, když se po volbách změnilo složení krajského úřadu.

Aspoň víme, co nás čeká poté, až se k moci dostane pravdoláskový bolševismus.

0 0
možnosti
ŠH

Budu se do něho navážet, protože nepíše "solidní rozbor problému". Opětovně.

Ale trapnou agitku o "zločinném impériu podnikatele Babiše". Který se nějakými křivárnami, které Jelínek a poslanci pirátů v brusele neustále "odhalují", drží v křesle předsedy vlády ČR.

0 0
možnosti
ŠH

Autor je "politický analytik" s "parametry":

1. Zdánlivý věk 21 let.

2. Přesvědčení, že jeho osobní, levičácký názor je roven obecné slovníkové definici, ověřené mnoha pokusy.

3. Ani mu nedochází, že neustálou adorací "krupicové kaše" a inkvizičním zatracováním "řízků", nemůže aspirovat na "nezávislého odborníka". Tak leda na hlupce.

4. Dvorní mudrolog ČT09, což znamená, že se již pohybuje v "poučném, ideologickém spektru" takových zoufalců, jako jsou Nora, Drtinová .... (a dalších obarvených blondýn).

5. Zaseklé gramofonové desky.

0 0
možnosti
MR

Pořád jsem nemohl přijít na to, co mi Vaše příspěvky připomínají. Teď jste můj problém vyřešil, Vy zaseklá gramofonová desko.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz