Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Dětinské chyby

Jsou režimy a jsou strany, pro něž je pevná ruka signifikantní. Stejně tak jsou země, v jejichž vládách ministři rotují, aniž by měli k momentálně svěřenému resortu nějaký vztah.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Tenhle Jelínek se už léta převážně mýlí. Je to takový šmrksa.

0 0
možnosti
MP

Česká republika si nezaslouží žádnou levici.

0 0
možnosti

Špidloidé v ČSSD dostali za uši a politolog Jelínek, jejich hlásná trouba z toho má pupínky a tlachá nesmysly...;-D

0 0
možnosti
JU

J89a36n 20U77r53b43a43n

16. 4. 2021 11:36

Hamajda oslnen vitezstvim bleskove vysoupnul Petricka a stejne bleskove chtel presun Zaoralka. No, nic;-D. Pravda je, ze to Petricek mohl a mel slozit sam, slouzilo by mu to ke cti. Vypada blbe, kalet do vlastniho hnizda a nechtit ho opustit, radsi cekat na odvolaci akt jesitneho a mstviveho starce, ktery si to nejspis vychutnaval.

0 0
možnosti
VK

Autor, kterého by úvahy podobného typu měly živit jako profesionála, tvrdí:

"Hamáčkova akce kulový blesk oslabila vládu i sociální demokracii"

Já, jako jeho skromný čtenář - amatér říkám něco jiného:

"Hamáčkova akce kulový blesk posí vládu i sociální demokracii".

No a průzkumy volebních preferencí ukáží kdo měl pravdu a jestli preference ČSSD zůstanou na 3%, nebo se minimálně zdvojnásobí! Jednoduchý test, uvidíme kdo má pravdu...

0 0
možnosti
VK

"posílí" :-). Nebo možná i "zachránila před pádem do bezvýznamnosti"...

0 0
možnosti
JM

Je to názor pana Jelínka. Já bych si rád přečetl podobnou úvahu na téma proč panu Petříčkovi nabízejí členství KDU ČSL a Piráti. To že někdo přeběhne k jiné straně chápu, vlastně nechápu, ale je to realita. Nepamatuji se, že by ostře konkurenční strany nabízeli členství někomu, kdo prohrál boj o předsednický post. Ještě bych dodal, že pan Petříček nikdy nebyl poslanec, tedy někým, koho voliči obdařili důvěrou. Z tohoto pohledu mi připadá přirozené, že pokud někdo chtěl vést stranu tak, že se jevil zajímavým pro ostře konkurenční strany (i když v případě KDU to asi nebude pravda, ti zásadami opravdu šetří) prostě končí. Poslancem není, tak co? V případě jeho vítězství by mi připomenul pana Fialu.

0 0
možnosti

"Hamáček si svůj plán nepředjednal a rovnou jej sdělil médiím" tvrdí Jelínek. Tak jsem začal hledat. 10.4. psala idnes, že "server lidovky.cz přišel s tím", že by zaorálek šel na zamini. Idnes pak opatrně hovoří o "spekulacích". Hamáček nato pro idnes poznamenal, že kdyby měl k nějakému ministru (ad Petříček) výhrady, sdělí je napřed jemu a nebude mu nic vzkazovat přes média. No, mě to bohatě stačí, abych mastného Jelínka označil za hrubě nešikovného manipulátora, který s fakty nakládá opravdu svérázně. "Dětinské chyby" si může připsat sám.

0 0
možnosti
FK

Máte tedy za to, že informace o tom, že, cituji: "10.4. psala idnes, že "server lidovky.cz přišel s tím", že by zaorálek šel na zamini." znamená že to předjednáno měl?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz