Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

toogood

19. 6. 2008 9:34
Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

"Nikdo z Vašich partnerů, ani nikdo v celé Evropě kromě Vás a prezidenta Klause dnes neříká, že Lisabonská smlouva skončila". To by ale pane Zaoralku sec sakra meli rikat !!!!!Protoze jinak ZPOCHYBNUJI SAMOTNY SCHVALOVACI SYSTEM!!!!!

0 0
možnosti

Real

19. 6. 2008 9:38
Re: Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

 O Klausovi si poctivý člověk myslí své a o IQ Topolánka není ani třeba mluvit.  Jestliže nikdo v Evropě neříká to ,co říkají tito dva, je hloupá Evropa a oni chytřejší nebo naopak ?

0 0
možnosti

Real

19. 6. 2008 9:29
Tohle nahoře napsal Zaorálek. Aj e to pravda. Tak proč ji očividnou zde popíráte?

Proč Vám tak vadí ,když někdo např. Zaorálek mluví pravdu. Je zahraniční politika a radar v programech jednání sněmovny . Ne.!. Slíbil Topolánek ,že bude ! Ano. Změnila koalice jednostranně počet kusů ve sněmovních výborem zvýšením počtu svých. Ano. Řekli strany Visegrádské čtyřky to to ,co tvrdí Topolánek .Ne! Je Lisabonská smlouva mrtvá . Ne. I největší euroskeptik v  euroskeptické Británii Sněmovna Lordů ji včera schválila.Ano.  Stačí si ověřit fakta Kojzlarové.

0 0
možnosti

toogood

19. 6. 2008 9:37
Re: Tohle nahoře napsal Zaorálek. Aj e to pravda. Tak proč ji očividnou zde popíráte?

Vysvetlete mi, jakto, ze neni L.S mrtva. To se nejak v prubehu meni ratifikacni system?!!! Co se stane, pokud Irsko nakonec bude jedine, kdo L.S. neratifikuje? Bude smlouva mrtva? Vyloucime Irsko z EU? Nebo nejdeme "treti reseni?!!!!!?

0 0
možnosti

Malý Aston

19. 6. 2008 9:10
Stín Zaorálek pod vedením Paroubka zase škodí a škodí!

Většina občanů nic proti EÚ nemá a s radostí cestuje po Evropě a jen nostalgicky vzpomíná,jak cestovat nemohli a když náhodou mohli jaký problém byl překročit hranice na západ.Takže proti Evropně nikdo nic nemá.Zatím nebyl zpracován konečný cíl,jaká bude Evropa v budoucnosti.Zda federace nebo konfederace.Cíl by měl být jasný a také strategie jak se k tomu postupně propracovat.Když má být evropský prezident,je prostě nutné zrušit malinkaté prezidenty ve všech státech evropských.Když má být jeden ministr zahraničních věcí,tak je potřeba zrušit malinkaté ministry zahraničních věcí.Když má Evropu řídit vrchní komisař,tak je nutné zrušit malinkaté komisaře v současné době premiéry ve všech zemích.Když máme evropský parlament,na co máme senáty,parlamenty,horní a dolní komory ve státech evropských?Tak evronadšenci co vlastně požadujete?:-D

0 0
možnosti

Josef

19. 6. 2008 15:26
Re: Stín Zaorálek pod vedením Paroubka zase škodí a škodí!

Kašlu na tohle ideologické blábolení z obou stran barikády (výjimky prominou), blížící se myšlení sebevražedných atentátníků. Pan Malý Aston mě ale zaujal. Zrušit malé prezidenty, premiéry, národní sněmovny či senáty..? A Vám by snad z vyjmenovaných někdo chyběl? PS: Prosím, abyste mne ideově nenálepkoval, tím tady totiž většinou končí každý pokus o debatu..   

0 0
možnosti

aljav

19. 6. 2008 8:55
pro ty co se zde klaní soudruhu Zaorálkovi,

 v EU pořád zatím ještě platí právo veta pro každý stát. Takže když Irsko řeklo NE, tak nevím proč pokračovat ve schvalování této "smlouvy",!

0 0
možnosti

aljav

19. 6. 2008 8:53
zaorálku zaorálku

on tě pan Bůh potrestá za tvé lži a demagogie ! Jen počkej, uvidíš !

0 0
možnosti

Fleischer

19. 6. 2008 8:48
Lisabonská smlouva

Sociální demokracii nemám rád a nikdy jsem ji nevolil. Nicméně musím připustit, že v tom co řekl pan Zaorálek je mnoho pravdy.

0 0
možnosti

Jan Svoboda

19. 6. 2008 8:40
Soudruh Zaorálek je demagog,

který se domnívá, že stokrát papouškovaná lež se stane pravdou.

Uděluji mu Zlatý brk Gustáva Husáka .       (Y)

0 0
možnosti

novaz

19. 6. 2008 8:37
bolševik Zaorálek

Občané Irska v referendu odmítli LS. Má odmítnutí Irů menší váhu, než předcházející odmítnutí Evropské ústavy Francií a Holandskem? O čem to soudruhu Zaorálku blábolíte? Kvůli radaru se oranžoví i rudí soudruzi vyjadřují pro referendum, kvůli LS, která by měla určovat pravidla pro příští roky o referendu ani nešpitnou. Holt lidé zvláštního ražení, u nichž zítra znamená předevčírem.

0 0
možnosti

aljav

19. 6. 2008 8:53
Re: bolševik Zaorálek

R^

0 0
možnosti

mirek

19. 6. 2008 8:31
Jsem také za Evropu spojenou a rozšiřující se, jako Vy, Zaorálku

Jenže jsem také za takovou Evropu, kde se budou dodržovat slova. Jestliže bylo usneseno, že musí být daná smlouva přijata jednohlasně všemi členy, tak to musí platit. Jestliže se stalo, že tuto smlouvu odmítl jeden stát, byť malý a s malým počtem odmítnutí, je nutné to respektovat. Tak byla daná pravidla. Tečka. Není skutečně o čem dále hovořit. Avšak jestliže se nyní ukáže, že se na takto nastavené regule nebude přihlížet, jestliže se ukáže, že velcí evropští hráči Francie, Německo, Itálie, Británie zvolí jiný, než dohodnutý postup, znamená to pak, že kritici Evropské unie, Klaus a Vámi napadnutý Topolánek mají pravdu o tom, že se uspořádání Evropské unie dostalo do stavu, kdy si malí neškrtnou a budou si s nimi velcí pohazovat podle své chuti. Jak to, že Vy, stínový ministr zahraničí nevidíte tyto jednoznačné a jasné souvislosti ?

     Odpověď je jednoduchá a vyplývá i z povahy chování Vaší strany. Totiž bez ohledu na zájmy republiky  prosazovat takové věci, které vám přinesou politické body.

Není určitá podobnost mezi tím, jak dopadla Evropská ústavní smlouva v referendu ve Francii a nyní referendum o Lisabonské smlouvě v Irsku ? Není to jednoznačně signál, že se prostí občané brání nesrozumitelným a nejasným dokumentům, navíc politiky nedostatečně vysvětlenými ? Proč radši nespustíte kampaň za to, aby i naši voliči měli možnost si konečně tyto závažné dokumenty přečíst i s komentářem, který by vysvětlil ty pasáže, které jsou občanům nesrozumitelné ? To by byla konečně užitečná práce politika.

0 0
možnosti

huhu

19. 6. 2008 8:28
99,8%

přítel Zaorálek se ve straně s těmi, kteří by těch 99,8% souhlasných hlasů byli schopni zase zajistit..

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz