4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K 19.6.2008 12:04

Zaorálek...? kdo to je...?

Před lety , po historické facce, která padla na tvář pana Grulicha, když se v TV Zaorálek několikrát snažil skočit do řeči nepozorné moderátorce s doplněním této veselé hsitorky z natáčení o jistou pikantnost, považuji soudruha Zaorálka za  ničím víc než průměrně rozumem obdařeného člověka. Na politika málo. Bylo to tenkrát trapné.... Tragedie, že hloupí mluví do politiky .

slava 19.6.2008 13:44

Re: Zaorálek...? kdo to je...?

Opradu to je tragedie, že hloupí mluví do politiky. Proto bý Topolánkova vláda měla jít od koryt a zkusit si, co je to práce.

ivan 19.6.2008 12:00

prispevek

zaoralek at jde s paroubkem,rathem delat politiku restauracim a jidelnam.

tomfuk 19.6.2008 12:00

Krokodýlí slzy....

krokodýlí slzy opět ronní pan místopředseda PSN ČR nad "Lisabonskou smlouvou",místo toho ,aby nám občanům vysvětlil jaké pozitíva a negativa Lisabonská smlova" obsahuje,co by to znamenalo či neznamenalo přijetí či nepřijetí pro ČR.Rozšiřování EU je pro nás občany druhořadou otázkou.Jen tak na okraj,pokud si dizkuzi v PSN ČR představujete jak předvádí Dr,Rát h a jiní mu podobní tak se nedivím panu ministerskému předsedovi Topolánkovi,že ho přechází nálada se s vámi bavit.Být min.před. Macek tak někteří z vás chodí stále jak nedávno pan poslanec za KSČM Dolejš.

Starý J. 19.6.2008 11:14

Soudruhu Cvachu

co nového by mohla přinést neustálá diskuze o smlouvě o radaru v Brdech, když už jsme jich zažili desítky, se stále stejným postojem ODS a ještě stálejším a neoblomným postojem sockomunistů?

Co může nekonečná diskuze přinést, když dobře víte, že ani po permanetně vedené diskuzi bez přerušení, by žádná ze stran své stanovisko nezměnila?

Či snad už jste dostal rozum a jste schopen ve svém odmítání ustoupit? Určitě ne! Tak proč to očekáváte od protistrany, nebo co tedy o nekončící diskuze očkáváte? Vždyť je to jen ztráta času. Vy chcete práci ve sněmovně opravdu dokonale paralyzovat, tak jako se vám to dařilo celý minulý týden.

Bokonon 19.6.2008 10:27

Proto bych nemohl dělat politiku

Přiznávám, že nejsem schopen diskuse s takovými hlupáky, jako je soudruh Zaorálek. Když čtu nebo slyším jeho lži a žblebty, nenapadá mě nic, než sprostá slova. Diskusi s ním bych prostě neunesl.

slava 19.6.2008 13:48

Re: Proto bych nemohl dělat politiku

Podle toho co  jak píšete nejste schopen diskuse s nikým. Vy si ji totiž představujete asi tak jako komunisti - a ODS - správná diskuse je, když druhá strana jen přikyvuje a  bezvýhradně souhlasí.

PROKOP BUBEN 19.6.2008 10:25

NO ANO

Milý pane premiére - s tímto jste mě Luboši dostal i když připouštím, že vám vážený - nešlo přes pysk....

ortelius 19.6.2008 10:13

Dobrý den

Podle mě si z nás dělá dobrý den Zaorálek a celá ČSSD.

BuBu 19.6.2008 10:09

Marxistický Kriple . . .

. . . už konečně zavři tu svou rudou hubu, sedni na vrtulník . . . a leť . . . a leť . . . leť  . . . . . do (Y) !

Taková Hovada, jako jsi Ty a ta Duceho komunistická partaj . . . zde nepotřebujeme !

PROKOP BUBEN 19.6.2008 10:27

Re: Marxistický Kriple . . .

Achtung na infoš i když ny mohl zbavit natrvalo schíze.....

Real 19.6.2008 10:06

Nečetl jsem sice žádné argumenty ,ale vylévání špíny bez relevantní diskuse . Prostě modrě Cyanotická ODS.

 Ne odpovědět ,ale urazit . Jak Topolánkovské.

toogood 19.6.2008 10:15

Re: Nečetl jsem sice žádné argumenty ,ale vylévání špíny bez relevantní diskuse . Prostě modrě Cyanotická ODS.

Neposlouchat, ale presto si stezovat. Jak socialisticke!

Takze argument: Pan Zaoralek se myli (stejne jako mnozi dalsi) kdyz rika, ze ratifikacni proces L.S. by mel pokracovat. System ratifikace teto smlouvy je nastaven tak, ze je treba jednomyslne shody vsech clenu, tj. NE kterehokoli z nich cee schvalovani vetuje. Pan Zaoralek to samozrejme vi. Proto se tomuto tematu obloukem vyhyba a jeho kritika je namirena na nedostatecny prostor k diskusi nebo jine stejne vagni nesmysly.

Oskar 19.6.2008 9:59

Prosím, Zaorálka už ne!

Jeho jména a ksicht ničí image NP, podobně jako Mackovy kuchařské žvásty ničí image Reflexu. S Jičínským jste přestali, nešlo by to i se Zaorálkem?   

Jan Daniel 19.6.2008 16:43

Jičínský

Neboj, myslím že zombie ještě neřeklo poslední slovo, a zanedlouho ho tu máme

toogood 19.6.2008 9:54

Je konec

Irsko ratifikacni proces utnulo. Vysvetlete mi zaoralkovci, sarkozyovci a dalsi, co ma znamenat dalsi pokracovani ratifikacniho procesu?

-ferry- 19.6.2008 9:51

Co mi vrtá hlavou ...

Tohle ! Zatímco do NATO nás zavleklo relativně pár jedinců (vláda,Parlament) pokládají naší vládní hoši (a dámy) za bezpodmínečně nutné plnit "naše"(jejich) závazky do roztrhání těla.Třeba i do posledního našeho vojáka. "My musíme ..."   Je to naše povinnost ..."  "Naše spojenecké závazky ..."  a podobné kecy slýcháme stále.Proč by to měla být i  m o j e  povinnost,když se mě nikdo neptal?

 Na druhé straně. O vstupu do Evropské unie rozhodli lidi v referendu (já hlasoval proti,ale to je vedlejší ...) Proto bysmě měli se všemi státy v EU spolupracovat a nedělat naschvály.Já tušil,že na to budeme alespoň z počátku doplácet,vadilo mi,že se mluvilo hlavně o penězích,kolik budeme dostávat,kolik budeme platit a tak ...Bylo mi jasné,že velké národy a státy (Anglie,Francie,Německo ...) nedopustí,aby jim do věcí mluvili prcíčkové,jako my,Slováci,Maďaři a další.Ale stalo se! Lid chtěl volně cestovat a víc ho nezajímalo.Teď tu máme cizince na každém kroku. Má fabrika je německá,Němcům platím za elektriku,Česká spořitelna je rakouská,Pilsner Urquelle je jihoafrický ,Česká pojišťovna francouzská ...Ale lid to rozhodl,tak to tak musí být.A vláda by se podle toho měla chovat a nedělat obstrukce.Neboť vláda se lide český do tvých rukou navrátila,tak ať tě vládnoucí třída poslouchá ... Neboť neposlouchá-li,pak - jak nám říkají naši superdemokratičtí noviná a politici - máš občane právo se bránit jakýmikoli prostředky.Mašínům je nadšeně přiznávají,tak proč ne tobě,sakra  pes ...!! 

Real 19.6.2008 9:57

Re: Co mi vrtá hlavou ...

R^

StandaT 19.6.2008 9:51

Chtě,nechtě, musím dát Paroubkovi za pravdu

Vy jste fakt měl jít k těm odborářům, pane Zaorálku. Tohle je nad Vaše schopnosti.

R. 19.6.2008 9:51

Silny nesouhlas

Kdyz ctu fraze jako "silny souhlas", dela se mi ponekud blivno. O cem chce Zaoralek diskutovat? Radar byl 100* proprany ze vsech stran, kresla ve vyborech zpatky nedostane, tak proc se tvari, ze chce debatu? Ledaze by mu o debatu vubec neslo :-/

toogood 19.6.2008 9:40

L.S.

...kolik jsi dostal od Sarkozyho za oralek.

(neni to muj for, ale je roztomily, ne?)

toogood 19.6.2008 9:34

Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

"Nikdo z Vašich partnerů, ani nikdo v celé Evropě kromě Vás a prezidenta Klause dnes neříká, že Lisabonská smlouva skončila". To by ale pane Zaoralku sec sakra meli rikat !!!!!Protoze jinak ZPOCHYBNUJI SAMOTNY SCHVALOVACI SYSTEM!!!!!

Real 19.6.2008 9:38

Re: Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

 O Klausovi si poctivý člověk myslí své a o IQ Topolánka není ani třeba mluvit.  Jestliže nikdo v Evropě neříká to ,co říkají tito dva, je hloupá Evropa a oni chytřejší nebo naopak ?

toogood 19.6.2008 9:45

Re: Re: Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

To je takzvany "argument poctivym clovekem". At uz reknu cokoli a ma argumentace je jakkoli vecna a pravne jednoznacna, mohu byt oznacen za "neduveryhodneho" jednoduse tim, ze se mi o hlavu omlati udajne vyssi kadr mych oponentu.

Real 19.6.2008 9:56

Re: Re: Re: Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

 Nepodcenuji ani Váš názor ani potřebu ho vyjádřit. Pouze s ním nesouhlasím ,neberte mi to. Když dva v Evropě říkají něco jiného než její zbytek, musím se zamyslet, kde je pravda .

toogood 19.6.2008 10:08

Re: Re: Re: Re: Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

Ratifikacni system je jednoznacny  a (stejne jako v pripade Euroustavy) veto jedineho statu je vetem celeho dokumentu. Pokud se chcete zamyslet, tedy spise nad tim, PROC by politici EU radi v ratifikaci pokracovali.

sdf 19.6.2008 12:49

Re: Irsko smlouvu vetovalo - netvarte se ze ne!

;-P;-PJsem pro aby naši fotbaliste vyřazení na EURO se do bojů zařadili zpět a ve finále se na hřišti setkali celkem tři mužstva !!!!

Real 19.6.2008 9:29

Tohle nahoře napsal Zaorálek. Aj e to pravda. Tak proč ji očividnou zde popíráte?

Proč Vám tak vadí ,když někdo např. Zaorálek mluví pravdu. Je zahraniční politika a radar v programech jednání sněmovny . Ne.!. Slíbil Topolánek ,že bude ! Ano. Změnila koalice jednostranně počet kusů ve sněmovních výborem zvýšením počtu svých. Ano. Řekli strany Visegrádské čtyřky to to ,co tvrdí Topolánek .Ne! Je Lisabonská smlouva mrtvá . Ne. I největší euroskeptik v  euroskeptické Británii Sněmovna Lordů ji včera schválila.Ano.  Stačí si ověřit fakta Kojzlarové.

toogood 19.6.2008 9:37

Re: Tohle nahoře napsal Zaorálek. Aj e to pravda. Tak proč ji očividnou zde popíráte?

Vysvetlete mi, jakto, ze neni L.S mrtva. To se nejak v prubehu meni ratifikacni system?!!! Co se stane, pokud Irsko nakonec bude jedine, kdo L.S. neratifikuje? Bude smlouva mrtva? Vyloucime Irsko z EU? Nebo nejdeme "treti reseni?!!!!!?

Real 19.6.2008 9:41

Re: Re: Tohle nahoře napsal Zaorálek. Aj e to pravda. Tak proč ji očividnou zde popíráte?

 Jestli někdo neratifikuje smlouvu ,tak ji prostě neuzná. Pak není členem smluvních stran. Co Vám na tom je nejasného? Když někdo nebude chtít být členem V4 tak bude V3.