8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

POLEMIKA: Tragédie, realita a ruská propaganda

Zjevnou sympatii a vstřícnost k ruským přáním se autor pokouší maskovat právě onou tragickou scenérií vypůjčenou od pana Vlka a následným přidáním směsky rádoby objektivních důkazů úpadku Západu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lapil 3.4.2024 9:39

Pitomé je především zakládání nároků na sto let starých skutečnostech. Uvědomujete si, že vaše myšlenka je srovnatelná s nároky současného Rakouska na Česko? A že Polsko se za posledních cojávím 300 let stěhovalo několikrát?

J. Lukavsky 3.4.2024 7:21

"bezpečnost v Evropě zajistit pomoci OBS" nebo OSN jste zapomněl dodat. No bezpečnost Evropy ale může zajistit jen někdo, kdo je silnější nežli Rusko - neb toto bylo a je vždy při chuti. Takže buďto bude Evropa zbrojit sama nebo zůstane pod deštníkem USA. Druhé je lacinjší a spolehlivější. Rusko je nevyzpytatelné a občas mu rupne v kouli. J.L. end

D. Laurencikova 3.4.2024 6:05

Takže vy, "Acko", považujete zdravý rozum a smysl pro realitu za "dezolátní blbost'. Proto to také tak dopadá, gaunere!

K. Zelený 2.4.2024 23:57

Blbka, ale urputná. Holt béčko, no.

J. Krejčová 2.4.2024 23:18

Klídek, pane Zelený, nesedí jen to břicho, správně je podbřišek. Je možné, že Churchill řekl něco podobného a Balkánu a Evropě.

J. Ganaur 2.4.2024 22:55

Nečetl, poslouchal.Já si, na rozdíl od vás, poslechnu i béčko, abych byl v obraze, co jste to za dezolátní blbce!;-DVás zajímá jen ruSSfaš propaganda.:-P:-P:-P

D. Laurencikova 2.4.2024 20:40

Pan Šejna bude mit radost, ze jste ho konecne dopsal, Novaku. Jen tak dal, komsomolče.

K. Křivan 2.4.2024 20:38

Opoziční politik Javlinskij, ten je v opozici nejen proti Putinovi ale i proti velké většině Rusů. A ten by chtěl vyjednávat ? ;-D Jeblo mu ?

D. Laurencikova 2.4.2024 20:34

To by i reformator Gorbacov musel byt Stalinista. On byl take komunista.

K. Křivan 2.4.2024 20:33

To je ale hodně pitomý argument !

D. Laurencikova 2.4.2024 20:30

Udelat rovnitko mezi Konecnou a Stalinem a vysvetlit to tim, ze oba jsou komunisti, to se mi ted zda opravdu velmi zjednodusene. To byste mohla to rovnitko udelat i mezi Sahrou Wagenknecht a Stalinem. Levicak = Stalin? Tak jednoduche to asi nebude. Ja tu Konecnou zas tak dobre neznam, ale mozna se podivam na jejich program. Slysela jsem ji parkrat mluvit, je velmi vyrecna a zda se mi velice rozumna. To je paradox dnesni doby: Dnes kolikrat zasnete, ze rozumny hlas prichazi jedine zprava a kupodivu kolikrat take od komunistu zleva. Proto o nich psaly nemecke noviny pred volbami do parlamentu, ze "cesti komuniste zastavaji nektere pravicove extremisticke pozice". To je k popukani! Aspon vidite, jak se nam mezitim ty koordinaty pekne posunuly.

H. Lukešová 2.4.2024 20:01

Pavlíka a Červeného jsem v životě na diskusi neviděla. Máte velmi široký záběr.

H. Lukešová 2.4.2024 19:58

Stalinismus je přece komunismus a Konečná je komunistka, tudíž stalinistka. Byť není vražedkyně, ani nesepisuje seznamy lidí určených k likvidaci, ale vyznává ty komunistické ideje jako Stalin a s ní nikdy osobně souhlasit nebudu.

D. Laurencikova 2.4.2024 19:55

Za Stalina byly v "čistkách" vyvražděny miliony lidí. Ta asociace s Konečnou mi opravdu nesedí.

H. Lukešová 2.4.2024 19:50

To samozřejmě nesepisuje, nepřirovnávám ji ke Stalinovi jako osobě, to by bylo hloupé, stejně hloupé, jako když se každý obejda přirovnává k Hitlerovi, ti soudruzi pak ztrácí na své zločinnosti, ale je komunistka, stejně jako Lenin, Stalin, Berija, Trockij, Chrusčov, Brežněv, Andropov, Černěnko a mnozí další byli komunisté. Vyznává komunistické ideje.

L. Novák 2.4.2024 19:47

Dementní komouši a spol. denně ;-O;-O vytrubují na NP ruskou propagandu. Mnoho z nich systematicky téměř každý den, zbytek občas. Jediným kritériem výběru do seznamu je vědomé šíření ruské propagandy a lží:

Putinova prolhaná dezinformační PÁTÁ KOLONA aktivní na NP nejenom v posledních týdnech:

L. Kolman , P. Odložil = P. Dachmeister , A. Renjascu , I. Pávek , J. Černý , P. Černý , V. Zadák , D. Laurencikova , V. Machálková, P. Spáčil , V. Čermák , K. Filip , V. Pavelka , F. Pavelka , J. Novak , O. Vorálek , K. Nový , V. Kuhaj , J. Vlček , L. Beneš , L. Zídek , P. Brich , J. Drobný , J. Pšenička, D. Hubáčková , K. Křivan , J. Karza , M. Varadinková , M. Moravcová , Z. Linda , I. Kučerová , R. Sorge , J. Rybník , D. Černý , A. Mohela , P. Pepax , J. Rejzek , A. Jaroš , Z. Babek , P. Boublíková , P. Boleloucký , J. Sedláček , P. Brecík , J. Bárta , I. Teren , F. De Winter , Z. Babek , A. Teply , M. Hoblík , J. Kratochvíl , M. Boháček = M. Zasazabanovaný, J. Kostelanský , J. Krásenský , L. Hančar , J. Nevrkla , R. Langer , R. Gramblička , P. Nešvara , F. Navrátil , S. Vozka , V. Šťastný , V. Damec , P. Zeman , R. Lávička , J. Blahová , J. Dvořák , M. Grundmann , P. Vychodil , J. Fialová , J. Krejčová , L. Píchová , T. Kubín , V. Němec , J. Tulejová , I. Hermanek , F. Pokorný , O. Kaucký , S. San , Z. Grabec , J. Vrška , D. Rakous , V. Mokrý ("Kotaz") , L. David , B. Liborek , S. Ševeček , J. Trubač , J. Hanzal , F. Žůrek , E. Hlinovský , M. Šejna , R. Vacek , V. Podracký , M. Malovec , O. Hávová , K. A. , P. Vavruch , J. Uher , R. Woloszczuk , O. Seliger , Š. Hašek , R. Nešpůrek , P. Kozelský , L. Svoboda , J. Matuška , J. Červený , J. Kalina , V. Petr , M. Pesat , L. Frydryšek , R. Pavlik , I. Krahula , P. Marcín , ...

H. Lukešová 2.4.2024 19:47

No jo, máte (zatím) štěstí, ale víte, co se může stát v budoucnu? Muslimové v Evropě již spáchali tolik teroristických útoků, o mnohých z nich média ani neinformovala, ne, děkuji, islám nechci. Ale to je jen můj názor, a jistě diskuse na Neviditelném psu do nebe nejdou. Co záleží jen na mém názoru?

No jinak na Novinkách píší, že Rusové odeberou Talibán ze seznamu teroristických organizací. To zrovna Rusku u některých Čechů popularity nepřidá. Já abych se přiznala, tomuto kroku také nerozumím. Ale nejsem politička ani ministryně zahraničí, takže tomu nemusím rozumět. :-)

D. Laurencikova 2.4.2024 19:45

To mi musíte vysvětlit. Jak se projevuje ten její stalinismus? Co to přesně obnáší? Sepisuje Konečná po nocích počty "třídních nepřátel", které je nutné odstřelit?

H. Lukešová 2.4.2024 19:40

Ano, považuji ji za stalinistku. Je to možná můj subjektivní soud, ale komunisté jsou obvykle stalinisté, zatímco Piráti jsou progresivisté.

D. Laurencikova 2.4.2024 19:39

No tak já mám kolem sebe dost muslimů a nezabili mě, kdekoliv mě dostihli. Ještě žiju. 😉

D. Laurencikova 2.4.2024 19:32

Vy nazyvate Kateřinu Konečnou Stalinistkou? Opravdu?

M. Krátký 2.4.2024 19:31

Pravděpodobně jste se praštil do hlavy - jak jste se rozhodl, že by se mělo to zničení Ruska zajistit - myslíte, že se to podaří - i Napoleon i Hitler se o to už pokusili a výsledek snad znáte - vážený ničiteli !!!!!!

D. Laurencikova 2.4.2024 19:29

V Rusku budou zločince pronásledovat i rakety? Vy opravdu nevidíte, jak jste směšný?

D. Laurencikova 2.4.2024 19:29

V Rusku budou zločince pronásledovat i rakety? Vy opravdu nevidíte, jak jste směšný?

D. Laurencikova 2.4.2024 19:28

Bystroň má ve všem pravdu, sam to dokládáte. Vy jste to nečetl?

D. Laurencikova 2.4.2024 18:56

"Pocty a slava", to bude asi take malinko prehnane... Proste v Kremlu se s Hamas mluvi.

M. Kocián 2.4.2024 18:50

Máte pravdu, překouk jsem se. Byť jenom o kousek.

A. Teplý 2.4.2024 18:48

Putin mlčel na výzvu Javlinského, že je třeba okamžitě zastavit palbu - a opoziční politik Javlinskij že bude vyjednávač.

To vcelku chápu - a nijak z toho nevyplývá, že Putin odmítá jednat.

Faktem ale je, že na vyjednávání by měla spěchat spíš Ukrajina - protože výchozí podmínky se pro Rusko stále jen zlepšují.

H. Lukešová 2.4.2024 18:47

Ano. Ten ultralevičácký hnus.

A. Teplý 2.4.2024 18:27

Ano, Rusko je agresor.

Jenže válku vyvolaly USA - tak co s tím ?