7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

POLEMIKA: Tragédie, realita a ruská propaganda

Zjevnou sympatii a vstřícnost k ruským přáním se autor pokouší maskovat právě onou tragickou scenérií vypůjčenou od pana Vlka a následným přidáním směsky rádoby objektivních důkazů úpadku Západu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Nevrkla 2.4.2024 17:33

Desítky procent jich utekly už před invazí. Rusové se do armády hlásí jako vlastenci, Ukrajinci utíkají, nechtějí za neonacismus bojovat.

A. Teplý 2.4.2024 18:15

Ruští vojáci dostávají dobře zaplaceno - a to bych považoval za rozhodující motiv.

A když zničí nějaký Abrams (a přežijou) - jsou zaopatření do konce života.

J. Kočvar 2.4.2024 15:51

Bezpečnost Ruska není ohrožena Západem. Bezpečnost sousedů Ruska je ohrožena Ruskem.

BRICS, to jsou Čína a Indie, které si navzájem umlátily desítky pohraničníků klackama. Je to Brazílie, která se do ničeho nehrne a zrovna řeší, jestli předešlý president chtěl nebo nechtěl provést státní převrat a jestli se schovává nebo neschovává na maďarské ambasádě. Je to Jihoafrická republika, což je divná země. A pak je to Rusko, které umí jen škodit sobě i ostatním a bez atomovek by bylo jenom pro smích.

J. Lukavsky 2.4.2024 16:23

"rychle sílící BRICS je stále přitažlivější" přiklad Jihoafrické republiky či Brazílie táhnou... natož Rusko, tam se hrnou denně tisíce a tisíce nespokojenců z USA, Evropy a všichni touží po životě v zemi kde zítra znamená včera. Říká se tomu hlasování nohama. J.L. end

J. Kostelanský 2.4.2024 0:21

Doporučuji zajímavou včerejší diskuzi pánů Petra Druláka a Přemysla Janýra o tom, zda a za jakých okolností by Evropská unie mohla vstoupit do přímého konfliktu s Ruskem:

https://youtu.be/uOnWBLKwCsk

Z. Koutecký 2.4.2024 0:38

No, myslím, pane Kostelanský, že je EU je v konfliktu s Ruskem už delší dobu, ovšem do přímého vojenského konfliktu s Ruskem asi nemůže, protože prakticky všichni vojáci členských států EU patří pod velení NATO, nikoliv EU.

J. Kostelanský 2.4.2024 7:27

No vidíte. A přesně o tom je to video, hlavně jeho začátek. Není o zapojení NATO do této války, ale o zapojení států Evropské unie - spolku "ochotných". Rozumím, že to moc smyslu nedává, ale jaké kroky západních zemí EU jsou v posledních letech logické?

Na rozlišení NATO a zemí EU právě proto doporučuji shlédnout to video...

J. Lukavsky 2.4.2024 16:19

"vojáci členských států EU patří pod velení NATO" kde ovšem velí jen a jen USA že? Ostatní členové sráží paty a nedostanou se výš nežli do velení roty. Prezident Pavel byl svého času druhý nejvyšší oficír NATO, asi jen omylem že? J.L. end