Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vladimír ondys

23. 9. 2008 8:26
Co je to za pitomost s mobilizací proti levici?

Vždyť ODS si vyloženě lebedí v socialisticky uspořádaném státním systému a po soudružsku nás všechny patřičné dojí ve spolku s ostatními levičáky ve Sněmovní!Rv;-DR^

http://ondys.wordpress.com" target="_blank" rel="nofollow">http://ondys.wordpress.com

0 0
možnosti

ok

23. 9. 2008 8:10
jste TRAPNÝ, Jakle

jste TRAPNÝ, Jakle.

Proč lžete?

0 0
možnosti

23. 9. 2008 8:08
Pane Jakle,

můžete všemožně argumentovat na podporu svého stanoviska, leč historické hodnocení opoziční smlouvy u části pravicových voličů (natolik velké, aby to ODS brala vážně, pokud ji opravdu na pravicových voličích záleží) je shodné s hodnocením O. Neffa. Můžete před tím zavírat oči, popírat to a vyvracet jako mýtus, samozřejmě. Ale moudré to není.

Bible o skutečné hodnotě a významu lidí či jevů říká:"Poznáte je po ovoci." Co kdybyste v nejvyšších patrech ODS našli odvahu k tomu, abyste ovoce opoziční smlouvy realisticky zhodnotili a pojmenovali? Tím byste pravicové politice v naší zemi neobyčejně posloužili a  mnoha pravicovým voličům vrátili důvěru v to, že je ODS může reprezentovat či zastupovat. Chcete to vůbec? 

0 0
možnosti

ok

23. 9. 2008 8:11
Re: Pane Jakle,

Dokud "pravicový" prezident fandí nedemokratickému Rusku, není co řešit.

0 0
možnosti

Čtenář

23. 9. 2008 8:07
Vskutku

nevím, proč NP uveřejňuje tyto osobní útoky, ať to p. Jakl řeší osobním dopisem. Já se také hádám se sousedem a nemám potřebu to dávat k dispozici tisku, nevidím ani tedy důvod u p. Jakla. Navíc ty jeho polopravdy jsou únavné. 

0 0
možnosti

pozorovatel123

23. 9. 2008 8:24
Re: Vskutku

Občas je dobtě připomenout jak s námi kdo manipuluje a proč. Propaganda je hlavním úkolem sdělovacích prostředků a nesmí se na to zapomínat. Není dobré někoho nenávidět jenom proto, že mi ukázal že jsem hloupý. Děti ti většinou vědí a proto většinu svých učitelů uznávají. V dospělém věku se s tímto jevem už tak často nesetkáváme.

0 0
možnosti

Zebra

23. 9. 2008 7:58
Něco vím, něco nevím:

1.       Kdo udělal hlupáka z Neffa nevím, kdo ho udělal z vás vím – Jakl. 2.Proč byste si od Neffa měl nechat líbit nařčení z nehoráznosti vím – protože píšete nehoráznosti.

Všichni (tedy s výjimkou vás) viděli, cítili a chápali, že mobilisujete proti levici, která nás chce zavést před r.89, což nakonec potvrdil i váš kňouravý chlebodárce. Nebo si snad myslíte, že ještě někdo další se zdravým rozumem mohl věřit, že před rok 89 chtějí tuto zemi dovést Ruml, Pilip a Marvanová ? Nehorázností bylo už zneužití archaického pravopisu a grafiky, které mělo navodit srovnatelnost ohrožení republiky Hitlerem a Zemanem. Další nehoráznost následovala po volbách, kdy tato mobilisace a heslo s Klausem nebo doleva vyústily v nízkou kňourovu pomstu za veřejný poukaz na jeho mravní selhání, v tlustou čáru za zlodějnami vašich politiků a podporovatelů a v otevření chlivku a připuštění ke korýtkům politiků a odporovatelů z ČSSD. Můžete olepit web i všechny sloupy a nároží tisíckrát opakovaným…nebyla, nebyla, nebyla,…na skutečnosti nic nezměníte a sebe jen ostřeji vykreslíte, fialový mravenče.

0 0
možnosti

westík

23. 9. 2008 8:05
Re: Něco vím, něco nevím:

ale no tak, milovaná Zebro !  Tolik rozhořčení hned po ránu ! Přece jako milovník antiky víte, co hlásal Eurípides: "Přílišná hněvivost vede k šílenství " ;-D

0 0
možnosti

Ondrej

23. 9. 2008 7:55
Už tam vlezte

Pane Jakle, prosím Vás, vlezte panu prezidentovi tam, kam patříte a už nelezte ven.

0 0
možnosti

Petr Kohout

23. 9. 2008 7:53
Pane Jakl, vy citujete FAKTA. A to se nesmí, minulost přece určují novináři.

0 0
možnosti

egoist

23. 9. 2008 7:49
Neotravuj

jakle..

0 0
možnosti

AdVy

23. 9. 2008 7:52
Re: Neotravuj

R^

0 0
možnosti

map

23. 9. 2008 7:39
jaká ODS

Žádná ODS mobilizaci nevymyslela. Tu ji vymysleli za peníze specialisté na PR a reklamu s jasným zadáním nalákat co nejvíce voličů. Vlastně o politické myšlenky zde jde pouze okrajově. Tak jaképak debaty o čem to bylo.

0 0
možnosti

Jiří

23. 9. 2008 7:36
Nečte po sobě

Pane Jakle, přečetl jste si po sobě, co jste napsal? Vždyť si několikrát sám sobě odporujete. Tak potom, kdo je hlupák?

0 0
možnosti

Klobouk

23. 9. 2008 8:25
Re: Nečte po sobě

Cetl jsem to, mam dojem ze hlupak jsem ja, ponevadz tomu nerozumim

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz