Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

technik

23. 9. 2008 9:26
další důvod proč

A máme další důvod proč nevolit ODS, protože ji nelze považovat za pravicovou stranu. Jeden z jejích, podotýkám tajných, leč vlviných, zastánců se snaží z inteligentních lidí(kteří právě raději volí pravici) idioty. Mobilizace je vždy pane Jakle proti někomu a ne něčemu, a Vaš rozklady jsou nepříliš chytré.

0 0
možnosti

Bavorák

23. 9. 2008 9:22
Starého psa

novým kouskům nenaučíš! Pochopte to už komečmě! A protože těch starých bolševických psů je tady stále příliš mnoho, podle toho současná politická scéna vypadá!;-€(Y)

0 0
možnosti

yton

23. 9. 2008 9:18
bezva

Bylo by výborné, že se ODS vahnula vydírání 3. silou, kdyby to nebylo vykoupeno přímou spoluprací s levicí oposmlouvou. To nemůže nikdo okecat. Ani rocker.

0 0
možnosti

KoenigFeurio

23. 9. 2008 9:16
Klaus o mobilisaci

Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí, tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.)

stenozáznam 1. schůze Poslanecké sněmovny 17. července 1998

0 0
možnosti

Petr

23. 9. 2008 10:39
Re: Klaus o mobilisaci

Není co dodat. Díky

0 0
možnosti

pavel 99

23. 9. 2008 9:05
Jo když jeden dostane za úkol

"okecat", že černá je vlastně bílá, tak to dá fušku, že? Jsem zvědav, jestli se v příštích článcích dozvíme, že vlastně vůbec žádná "mobilisace" se nikdy nekonala, že to byla ve skutečnosti "de-mobilisace" (či snad "debilisace"?) a že to vlastně celé bylo úplně jinak.

Ovšem pozor - pokud chcete tvrdit, že si Václav Klaus myslel, že nás před rok 89 (a ty "obavy" z návratu před rok 89 snad popřít nelze - i když - popřít lze úplně všechno, že?;-D) chtějí vrátit Ruml s Marvanovou, tak z něj děláte neskutečného hlupáka. Takže opatrně s "vysvětlováním".:-D

0 0
možnosti

i.h.

23. 9. 2008 8:53
Jakl má pravdu v tom,

že ODS by nemohla mobilizovat jen proti levici, protože v českém parlamentu jiné než levicové strany nejsou - demokratické levicové (lidovci, zelení, socdem) a leninské levicové (ODS a KSČM).

Lze si jen přát, aby obě leninské strany v čele s Filipem-Falmerem i čestným Klausem-Rekem už voliči konečně poslali do (Y)

0 0
možnosti

Raul

23. 9. 2008 8:43
Zmobilizujeme a Evropě to osladíme...

...Jedině s totalitním Ruskem v řiti pane Jakle. 

0 0
možnosti

i.h.

23. 9. 2008 8:56
Re: Zmobilizujeme a Evropě to osladíme...

Jediné štěstí pro Česko je, že Klaus je dosti neschopný. Lze se jen obávat toho, co by se stalo, kdyby Rusové místo na neschopného senilního tlachala Klause vsadili na nějakého řízka.

0 0
možnosti

Miloš Zfrantišku

23. 9. 2008 8:39
Jakl máte pravdu.

Jak by mohla pseudopravicová partička vedená psedopravicovým Klausem, dnes  proruským exponentem, mobilizovat vážně proti levici.

0 0
možnosti

PROKOP BUBEN

23. 9. 2008 8:36
NO ANO

Jakl, který už také zřejmě neví kudy kam otevřeně přiznal nenávist až za hrob k jiným pravicovým myšlenkám a ideálům......Opoziční smlouva zrozená v dílně Klaus-Macek, bleskurychle přivedená do praxe měla v budoucnu zaručit pozice Kormidelníka všech šMoulů, což se jeho dvojitým a čím dál podivnějším zvolením i podařilo......Jednat s Rumlem a spol. i s Lidovci bylo nad Klausovy možnosti, protože nedej bože, že by musel přiznat svá provinění.,....Právě tehdy měl on a jeho nohsledové v politice skončit......

0 0
možnosti

Majklík

23. 9. 2008 8:30
Podívej, Jakle,

ty si meleš svou a prosazuješ ji stejně jako věřící mohamedán ty své jediné pravdy. Asi si neuvědomuješ, že jsou tady i lidi, co v tomhle státě žijí a dobře si pamatují všechny ty předvolební kecy tvých spolustraníků. Jsi klausovec, hlásáš jeho pravdy. Proč ne. Ale nedovolávej se druhých v tažení proti Neffovi, který docela slušně popisuje pocity vašich frustrovaných voličů. Hlupák nebudete ani jeden, ale ty jsi notný demagog. Nevím, jestli to pro tebe dobře...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz