25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 23.9.2008 17:37

Kdo z Neffa, nevím

ale z Jakla ho udělal Jakl.

WWW.JIRI 23.9.2008 17:37

ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

Měli by se omluvit za marasmus do kterého ho ji neustále zavlekají viz poslední skandály, měli by se omluvit za svoje učinkování v 90. letech, měli by se omluvit za zneužívání cítění lidí, které prožili totalitní dobu, která neměla se skutečnou levicí nic společného zrovna tak jako nemá nic společného s pravicí celá ODS.ODS měla by se také omluvit za zneužívání národnostního cítění ve svém brojení proti evropanství a EU.  Měli by se omluvit za neustálé matení pojmů a lží tak jak to dělá pan Jakl. a měli by se omluvit za zneužívání moci a tím diskreditují demokratický systém. A konečně odejít do propadliště dějin spolu s KSČM.

josef krouman 23.9.2008 17:59

Re: ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

totalitní doba že neměla se "skutečnou" levicí nic společného? Co je to "skutečná" levice? Totalita vždy začíná na levici sociálním inženýrstvím, potlačováním svobody, centrálním řízením, jak bylo mnohokrát v historii předvedeno; bez rozdílu o jaký přívlastek  socialismu se jedná - ať je to komunismus, nacismus, fašismus. Evropanství je uměle vygenerovaná virtuální pitomost, EU se začíná stávat typicky socialistickou fašistickou organizací se všemi atributy, které k tomu patří - centrální řízení postuoně všeho, omezování svobody, sociální inženýrství; Lisabonské svinstvo je toho příkladem. Demokracie je nejvíce diskreditována (spíše likvidována) právě v EU.

bovrti 23.9.2008 23:13

Re: Re: ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

Přesně tak to je. Souhlas. Bohužel,nevíím jaká generace se účastní těchto diskuzí, ale je zřejmé, že je to buď mladá generace nebo již senilní, že si nepamatují na "totáčovou" dobu a RVHP. Vždyť u moci  jsou v EU hlavně "socani".

Jiří Rohlíček 23.9.2008 17:31

Nejsme malé děti!

Jaklík se před volbami pokouší přemalovat skutečnost na modro. Jen malé děti mu uvěří.

kurbet 23.9.2008 17:27

zbytečné protiargumenty

Jákl zůstane Jáklem.Sečteno a podtrženo-výsledek tehdejší mobilizace nakonec zněl-DOLEVA S KLAUSEM.A pravicový volič zůstal blbcem.

Karem 23.9.2008 17:22

ODS mobilizovala proti vsem ostatnim stranam, hlavne vsak proti.....

....proti US a KDU CSL, ktere dopredu hlasite obvinovala z toho, ze jde o levicacke zradce, kteri se spoji s CSSD......

...to je samozrejme v poradku, kazdy mobilizuje pro sebe jak umi.  Opozicni smlouva vsak byl dost prekvapivy obrat i pro protrele cyniky.  Byl to vsak celkem mistrovsky tah pro korytare z obou stran - ziskali "klid na praci" napriklad Tecko ziskal klid na praci napric politickym spektrem v Konsolidacni agenture - procenta se ocividne jen hrnuly.....

bovrti 23.9.2008 23:22

Re: ODS mobilizovala proti vsem ostatnim stranam, hlavne vsak proti.....

A měla pravdu. KDÚ jde s každým kdo vyhraje volby. Proto je také ve všech vládách. A asi si nevzpomínáte na požadavky US a KDÚ co se týče požadavků na posty ve vládě naprosto neodpovídající výsledkům voleb. Přestože jsem byl volič ODS, opoziční smlouvu jsem vzal s potěšením. Stále lepší Zeman než vláda ODS dirigovaná Rumlem a Luxem.

Sýček 23.9.2008 16:42

Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

vymlouvají, že  vyhrála pravice a proto měla vládnout pravice a povolební rétoriku lidovců a US nemáme brát vážně. Tím zamlouvají intenzivní Luxovo a Rumlovo vyjednáváí s ČSSD a velmi nekorektní podmínky pro jednání s ODS tedy "S ODS ale bez Klause!" Trochu to překombinovali a vinu házejí na ODS. Jo to by voliči museli zapomenout na otevřenou spolupráci lidovců s ČSSD v senátních volbách v roce 1996 i to, že lidovci přijali peněžní dar od usvědčeného mafiána ve výši trojnásobku daru Milana Šrejbra. No hlavně že ODS udělala podvod na voliče, viďte, tedy na voliče jiných stran.

marie 23.9.2008 16:53

Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

Ale co to říkáte - normální slušní lidé a tehdy voliči ODS, byli z toho "podrazu" naprosto konsternovaní, byl to skutečně podvod -  způsobený voličům pravicových stran. My jsme nevolili ČSSD, ale ta přesto vládla, neboť -  dostala "vládu" darem od ODS!

Sýček 23.9.2008 17:19

Re: Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

Tak asi jsem nebyl ani normální ani slušný volič ODS a ani další z mého okolí. Ale znám mnoho dalších, kteří ODS nevolili ale cítí se dosud zrazení. Ano z výsledku jsem nebyl nadšený, ale nic jiného se dělat nedalo - s Luxem ani s Rumlem.

marie 23.9.2008 17:33

pro Sýčka

nereagujete adekvátně a ani neodpovídáte na otázky, přeji Vám hezký podvečer, marie

Sýček 23.9.2008 18:16

Re: pro Sýčka

No vzhledem k tomu, že jste ani žádnou otázku nepoložila, tak lituji, asi jsem něco nepochopil hezký podvečer.

Ladislav N 23.9.2008 17:33

Re: Sýček IP: 85.70.174.xxx

A od té doby má ODS potíže získat dostatek volebních hlasů v parlamentních volbách. Není to právě proto, že lidé jako Jakl ji prezentují na veřejnosti právě tímto neskutečně hloupým goebbelsovským  způsobem? 8-o

Sýček 23.9.2008 18:24

No, potíž je v tom, že od určité doby

vnímá část veřejnosti události odlišně, mnozí přijali za svůj dryjáčnický pohled  Miloše Zemana  se všemi jeho kufříky a vybájenými aférami. Je mi to líto, ale nic s tím dělat nemohu.

jj 23.9.2008 18:52

Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

ODS jsem volil a jako podraz jsem oposmlouvu vnímal. Na co se vymlouvám? Zopakuji co už jsem napsal: oposmlouvou Klaus převezl lidovce a uhelné sklady, ale i kdybych nakrásně souhlasil, že se chovali tito "partneři" jako parchanti, zároveň převezl spoustu voličů pravice. ODS je teď stejně bez Klause a rány si líže dosud. Topol je sice zvláštní chasník, ale zdá se, že nepapá pražskou korupční bramboračku, kde stále nerozhoduje stranická příslušnost, ale šíbři v pozadí z blahých časů oposmlouvy. Proto možná teď ty útoky na něj a popostrkování do popředí Béma, který ničemu nebrání, pokud má v ZOO dost zvířátek na fotografování.:-D

marie 23.9.2008 19:16

Re: Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

"ODS jsem volil a jako podraz jsem oposmlouvu vnímal. Na co se vymlouvám?",  Naprosto s Vámi souhlasím, také jsem ODS volila a to co následovalo, jsem rovněž považovala

 za "podraz". Ti kteří volili socialisty, ti to "za podraz" těžko mohli považovat, neboť z té nestydatosti měli jen prospěch a myslím si, že do dnešního dne -  mnozí tu podivnou a zcela náhlou  "smlouvu" nechápou a řada z nich - přestala -  pro ztrátu důvěry -  ODS volit..

Pája 45 24.9.2008 0:55

Re: MARIE

Milá "marie" ta ČSSD jasně vyhrála volby, proto Zeman sestavoval vládu. V čem tedy spočívala ta nestydatost z pohledu ČSSD? To že se Zeman vykašlal na US a KDU, bylo pro jejich nepřijatelné požadavky. Raději se dohodl s Klausem, který se stal předsedou Sněmovny, co je na tom nedemokratického. Mohli utvořit velkou koalici a vládnout spolu a bylo by to úplně stejné, jako tzv. "oposmlouva" (slovo, které vymysleli zhrzení novináři a Ruml s Luxem - ne Zeman a Klaus).

baribal 23.9.2008 16:36

Nemáte pravdu, pane Jákl!

Pamatuji si to dobře, protože právě Mobilizace ODS proti hrozbě vlády levice mě tehdy přesvědčila, abych poprvé volil ODS. Po uzavření opoziční smlouvy jsem se cítil jako totálně podvedený blbec a zařekl jsem se, že ODS jsem volil naposledy a taky to míním dodržet. I když je to deset let, my podvedení blbci si to ještě dobře pamatujeme a budeme pamatovat ještě hodně dlouho! A to, že se ODS snaží z toho vašim prostřednictvím trapně vylhat mě přesvědčuje o tom, že ODS zůstane pro mě i nadále nevolitelnou stranou.

jj 23.9.2008 16:04

Jakl žvaní

I kdyby si Jakl bryndák uslintal a žvanil a žvanil, přesto nezastře ten fakt, že mobilizace byla proti levici, což Neff vystihl. Taky si to tak pamatuji. Nejspíš se Jakl na tom "geniálním" předvolebním tahu podílel a tak se i osobně snaží zachránit co se dá, když oposmlouva popřela vše, k čemu mobilizoval. A vzhledem k výsledku tehdejších voleb jenom to, že Jaklův pán není schopen hrát v týmu umožnilo oposmlouvu a vládu  levice. Oposmlouva byl možná vyčůraný politický tah, který převezl ty otravy z US a KDU a dal tak osobní satisfakci Klausovi, ale zároveň to byl tah tak bezprincipiální, že škodí pravici dodnes. A to při všem vědomí, co naše levá tzv. pravice představuje. Ti se "pravicově" dokáží tvářit akorát při zamítnutí zákona, který by znesnadnil svobodné právo hajzlů krást kabely a prodávat je do sběrných surovin. Co nakonec chtít - bolševici všech stran spojte se!

R. J. 23.9.2008 15:32

Ale přátelé,

vždyť se jednalo pouze o " mírně" a "mírněji" do leva, tak proč ta "hádka"? Obě strany si to zvesela vykračují levou nohou.Nakonec, jak dělat pravicovou politiku s převlečenými komunisty?To je jako chtít po psu aby mňoukal, z toho může "vyrůst " jen paskvil. A hlavní problém je "zmrskané" právo, v podání prekabátěných bolševiků a vystudovaných právníků na bolševických fakultách. Dovolím si doporučit hodinové pořady s V. Ceplem na radiu česko6 v sobotu večer , tam se dovíte věci, že Vás nějaká "mobilizace" nechá chladnými. Ještě si dovolím Vám doporučit knihu, ke které napsal předmluvu V. Cepl,jmenuje se "Vlastnictví a svoboda" , kterou napsal  Richard Pipes, vydalo Argo, ISBN 978-80-257-0017-4. Po přečtení se můžeme "hádat" a daleko smysluplnějším tématu, než je " mobilizace". Neodustím si jízlivost, ve zdejších "krajinách", jak se mobilizuje, je to vždy předzvěst  kapitulace.A ještě doplním, pamatujete s kým tehdy "vládla" ODS ? Co to  bylo za "ptáčky"? Jakou že to cvrlikali "písničku"? Chceme-li být objektivní, musíme také pojmenovat jiné "ptáčky" a poslechnout si písničku,kterou nám tak hezky,někomu libě, cvrlikali,neskloňovat pořád jen jedno jméno .To jen pro upřesnění.

madqwert 23.9.2008 15:15

opakovane usvedceny lhar jakl opet v akci!!!

Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí, tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.)

To jsou slova samotneho cestneho reka, dukaz zdetext

strejda 23.9.2008 16:04

Re: opakovane usvedceny lhar jakl opet v akci!!!

Škoda slov, Jakl bude mlet stále to stejné. Bojovali jsme proti levici a mobilizovali jsme proti nikomu. A pak mu věřte.

H.T. 23.9.2008 15:10

Had Jakl

Jste jako slizský had, Jakle, kdysi (ale to už je dávno, schopný žurnalisto. (MS). Dnes slouha. Výmluva jaká - taká, jen když je platná. (Když jí někdo uvěří). "Perte se a žerte se", "když se dva hádají, třetí se směje". (A ďábel se chechtá)...;-O

H.K. 23.9.2008 18:59

Re: Had Jakl

.....slizský had,....

Had není slizký.

Pája 45 24.9.2008 0:57

Re: Re: Had Jakl

No po koupeli ve špinavé vodě, možná. 

Karel K 23.9.2008 14:58

Sledujeme-li poslední Neffovy články,

vidíme, že si na to dělání stačí úplně sám.

sdf 23.9.2008 15:48

Re: Sledujeme-li poslední Neffovy články,

jo jo, ale nebýval takovej. Přemýšlím co se u něho za poslední dobu změnilo, co tomu může být příčinou ... že by ta ženitba ?

Ladislav N :-))) 23.9.2008 16:05

Re: Re: Sledujeme-li poslední...

Není spíš namístě otázka, jestli Jaklovi "neruplo v bedně"? ;-P

Karel K 23.9.2008 19:55

Re: Re: Sledujeme-li poslední Neffovy články,

Těžko říci, pamatuju ho ze začátků Psa, dělal jsem mu jednoho z  dopisovatelů, kdy měl výborný postřeh. No snad se vzpamatuje . . .