Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marie

23. 9. 2008 20:21
pohlazení po duši

včera jsem vezla manžela k předoperačnímu vyšetření na polikliniku Budějovická, manžel byl nervózní protože chodí pomocí berlí a všechno mu trvá déle a jak se tak k vůli všemu zlobil, tak mě znervózňoval, a já jsem špatně zaparkovala auto.. A protože musel všude čekat, tak byl nervózní i potom když se už vracel zpátky a tak aby toho nebylo málo, tak když jsem dojela na křižovatku, tak mě chcíplo auto.. No - jako bych si to objednala - křižovatka - světla nesvětka  a já tam jednoduše stojím a překážím,  příběh jak z hororu...Manžel si tedy sedl k volantu a já jsem se pokoušela auto "roztlačit"..Ale dlouho to netrvalo a z protějšího chodníku se ozval křik :" paní hlásíme se do služby" a bylo to moc hezké - byl to skupinka snad 10 studentů z gymnázia na Budějovické, kteří auto tlačili dokud nechytlo, moc jim děkuji a byl to hezký pocit - všichni mladí nejsou lhostejní, moc jim všem děkuji, za hezké ukončení dne..

marie

0 0
možnosti

kacir

23. 9. 2008 20:37
Re: pohlazení po duši

Ctěná paní, povídání je to vskutku příjemné, ale pletete si diskuze. Ten Váš příspěvek měl mířit na Psí podrbání  a nikoli sem, na diskuzi pod článek lháře Jakla !

0 0
možnosti

kacir

23. 9. 2008 17:43
Nutno připomenout JÁKLOVU LEŽ

Jákl v článku píše: ODS v roce 1998 nemobilizovala proti levici.

1. schůze PSP, 17. července 1998.

 Hovoří poslanec Václav Klaus:  ...Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí, tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.) ...viz http://www.psp.cz/eknih/1998ps/stenprot/001schuz/s001013.htm" target="_blank" rel="nofollow">odkaz.

Jákle vyběhni na druhý nádvoří a podívej se vzhůru, tam uzříš prezidentskou standartu, kde si přečteš tenhle nápishttp://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Flag_of_the_president_of_the_Czech_Republic.svg" target="_blank" rel="nofollow"> Pravda vítězí !  ;-P

0 0
možnosti

I-Worm

23. 9. 2008 19:26
Re: Nutno připomenout JÁKLOVU LEŽ

to ne Jakl, to skleróza, ta je vinna!

0 0
možnosti

Jirka Stejskal

23. 9. 2008 17:40
Mam pocit, ze Aston byl a je jednim z nich

z tech, co tuhle blbost roztrubovali kde se dalo. Tady je videt, jak stokrat opakovana lez se nakonec stava pravdou.

Nejvic me ale tesi, jak tenkrat Ruml s Luxem odtahl s prazdnou. Za to to urcite stalo, i kdyz na tom byla ODS bita dost.

0 0
možnosti

Ladislav N

23. 9. 2008 17:50
Re: Nejvic me ale tesi, jak tenkrat Ruml s Luxem odtahl s prazdnou.

Vydělal na tom určitě Klaus osobně. Ten je schopen o svém zvolení vyjednávat a uzavírat obchody  s kýmkoli, i se Šloufem. :-/

0 0
možnosti

I-Worm

23. 9. 2008 17:37
Kdo z Neffa, nevím

ale z Jakla ho udělal Jakl.

0 0
možnosti

WWW.JIRI

23. 9. 2008 17:37
ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

Měli by se omluvit za marasmus do kterého ho ji neustále zavlekají viz poslední skandály, měli by se omluvit za svoje učinkování v 90. letech, měli by se omluvit za zneužívání cítění lidí, které prožili totalitní dobu, která neměla se skutečnou levicí nic společného zrovna tak jako nemá nic společného s pravicí celá ODS.ODS měla by se také omluvit za zneužívání národnostního cítění ve svém brojení proti evropanství a EU.  Měli by se omluvit za neustálé matení pojmů a lží tak jak to dělá pan Jakl. a měli by se omluvit za zneužívání moci a tím diskreditují demokratický systém. A konečně odejít do propadliště dějin spolu s KSČM.

0 0
možnosti

josef krouman

23. 9. 2008 17:59
Re: ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

totalitní doba že neměla se "skutečnou" levicí nic společného? Co je to "skutečná" levice? Totalita vždy začíná na levici sociálním inženýrstvím, potlačováním svobody, centrálním řízením, jak bylo mnohokrát v historii předvedeno; bez rozdílu o jaký přívlastek  socialismu se jedná - ať je to komunismus, nacismus, fašismus. Evropanství je uměle vygenerovaná virtuální pitomost, EU se začíná stávat typicky socialistickou fašistickou organizací se všemi atributy, které k tomu patří - centrální řízení postuoně všeho, omezování svobody, sociální inženýrství; Lisabonské svinstvo je toho příkladem. Demokracie je nejvíce diskreditována (spíše likvidována) právě v EU.

0 0
možnosti

Jiří Rohlíček

23. 9. 2008 17:31
Nejsme malé děti!

Jaklík se před volbami pokouší přemalovat skutečnost na modro. Jen malé děti mu uvěří.

0 0
možnosti

kurbet

23. 9. 2008 17:27
zbytečné protiargumenty

Jákl zůstane Jáklem.Sečteno a podtrženo-výsledek tehdejší mobilizace nakonec zněl-DOLEVA S KLAUSEM.A pravicový volič zůstal blbcem.

0 0
možnosti

Karem

23. 9. 2008 17:22
ODS mobilizovala proti vsem ostatnim stranam, hlavne vsak proti.....

....proti US a KDU CSL, ktere dopredu hlasite obvinovala z toho, ze jde o levicacke zradce, kteri se spoji s CSSD......

...to je samozrejme v poradku, kazdy mobilizuje pro sebe jak umi.  Opozicni smlouva vsak byl dost prekvapivy obrat i pro protrele cyniky.  Byl to vsak celkem mistrovsky tah pro korytare z obou stran - ziskali "klid na praci" napriklad Tecko ziskal klid na praci napric politickym spektrem v Konsolidacni agenture - procenta se ocividne jen hrnuly.....

0 0
možnosti

bovrti

23. 9. 2008 23:22
Re: ODS mobilizovala proti vsem ostatnim stranam, hlavne vsak proti.....

A měla pravdu. KDÚ jde s každým kdo vyhraje volby. Proto je také ve všech vládách. A asi si nevzpomínáte na požadavky US a KDÚ co se týče požadavků na posty ve vládě naprosto neodpovídající výsledkům voleb. Přestože jsem byl volič ODS, opoziční smlouvu jsem vzal s potěšením. Stále lepší Zeman než vláda ODS dirigovaná Rumlem a Luxem.

0 0
možnosti

Sýček

23. 9. 2008 16:42
Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

vymlouvají, že  vyhrála pravice a proto měla vládnout pravice a povolební rétoriku lidovců a US nemáme brát vážně. Tím zamlouvají intenzivní Luxovo a Rumlovo vyjednáváí s ČSSD a velmi nekorektní podmínky pro jednání s ODS tedy "S ODS ale bez Klause!" Trochu to překombinovali a vinu házejí na ODS. Jo to by voliči museli zapomenout na otevřenou spolupráci lidovců s ČSSD v senátních volbách v roce 1996 i to, že lidovci přijali peněžní dar od usvědčeného mafiána ve výši trojnásobku daru Milana Šrejbra. No hlavně že ODS udělala podvod na voliče, viďte, tedy na voliče jiných stran.

0 0
možnosti

marie

23. 9. 2008 16:53
Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

Ale co to říkáte - normální slušní lidé a tehdy voliči ODS, byli z toho "podrazu" naprosto konsternovaní, byl to skutečně podvod -  způsobený voličům pravicových stran. My jsme nevolili ČSSD, ale ta přesto vládla, neboť -  dostala "vládu" darem od ODS!

0 0
možnosti

baribal

23. 9. 2008 16:36
Nemáte pravdu, pane Jákl!

Pamatuji si to dobře, protože právě Mobilizace ODS proti hrozbě vlády levice mě tehdy přesvědčila, abych poprvé volil ODS. Po uzavření opoziční smlouvy jsem se cítil jako totálně podvedený blbec a zařekl jsem se, že ODS jsem volil naposledy a taky to míním dodržet. I když je to deset let, my podvedení blbci si to ještě dobře pamatujeme a budeme pamatovat ještě hodně dlouho! A to, že se ODS snaží z toho vašim prostřednictvím trapně vylhat mě přesvědčuje o tom, že ODS zůstane pro mě i nadále nevolitelnou stranou.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz