Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PAVEL: Bylo to „nutné zlo“

Kandidát na prezidenta Petr Pavel se omluvil za svou podporu sovětské okupaci Československa v roce 1968. Označil svůj životopis v letech bolševika jako „nutné zlo“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Za Třicetileté války různí setníci taky často měnili strany. Nic neobvyklého.

0 0
možnosti
VS

Pravdu mate,......moralni bahno techto "kandidatu" je opravdu nechutne.

0 0
možnosti
Foto

BARTOŇ TO POPISUJE SPRÁVNĚ ... 1* R^R^R^

0 0
možnosti
LN

Babišův s*ačkomet Bartoň... Ach jo, to je úroveň...Rv!!

0 0
možnosti
JV

J62a90n 82V95á94v33r43a

25. 11. 2022 1:23

Bartoň jako Babišův lokaj nezklame nikdy. Co může být nebezpečnějšího než ten bezcharakterní estébák na Hradě a většina ANO + SPD + nějaký trpaslík ve sněmovně, protože tato koalice příští volby nejspíš prohraje. Pavel nemá tu mocenskou základnu ANO, PR mašinu, koupená média včetně vazeb do polosvěta estébáků a bývalých policistů, prodejných pisálků ap. jako Bureš. Při známé Babišově nenažranosti a bezohlednosti vůči státu a jeho potřebám, ať každý posoudí, kdo je nebezpečnější. Pro mne jednoznačně ten prolhaný gangster, který by nás stál těžké miliardy pumpované ze státního do jeho podniků. Jak vůbec Bartoň může stavět na roveň estébáka práskajícího na kolegy, okrádajícího už v PZce podnik, který posléze ukradl celý a který plynule přešel i v nových poměrech k pochybným kšeftům a ojebávání každého, koho potkal a Pavla, jehož kariéra po převratu je příkladná? Ubohé pisálkovské krysy jako Bartoň jsou k politování.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz