Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PAVEL: Bylo to „nutné zlo“

Kandidát na prezidenta Petr Pavel se omluvil za svou podporu sovětské okupaci Československa v roce 1968. Označil svůj životopis v letech bolševika jako „nutné zlo“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Chtěl bych se zeptat pana L. Nováka co je na informacích o dvou nacistických generálech ve vojenském výboru NATO nepravdivého? Najděte si jiného koně! Petr Pavel je prostě na jejich úrovni!

0 0
možnosti
LN

Jsi BLB a LHÁŘ, protože vypouštíš bez bližších znalostí neúplné informace s cílem diskreditovat gen. Pavla a jeho úspěšnou práci v NATO.

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

0 0
možnosti
VC

Pavel by samozřejmě měl říct pravdu. A ta je, že 90 procent lidí co žili za komunismu komunismus nějak akceptovali. Samozřejmě že v posudcích se trochu lže i dnes, ale myslím, že Pavlovi až tak komunismus nevadil, stejně jako většině spoluobčanů

Ti ostatní kterým bylo všechno jasné, jak to s komunismem je, by měli sdělit jak sami proti komunismu bojovali a proč tu nebylo alespoň něco jako v Polsku. Pokud nedokážou jasně sdělit jak proti komunismu bojovali, měli by říct proč, nebo se stydět víc než komunisti.

Horší jsou dnes ti, co jim dnes nevadí ať už progresivisté ze Západu nebo bolševici z Ruska. Těm je třeba jasně říct že jsou horší než většina bývalích komunistů. Proto nebudu volit Danuši, ale ani putinosexuály.

0 0
možnosti
PS

P33a29v58e15l 34S20u52r12a

25. 11. 2022 18:09

Jo, tuhle charakteristiku považuju za střídmou a promyšlenou.

0 0
možnosti
Foto

P21a57v35e28l 57M86o74l61í24k

25. 11. 2022 12:35

Takto by se mohl hájit i Karel Čurda. Taky by mohl okecávat svoji proradnost nutným zlem. Pavel coby kandidát na prezidenta by neměl už teď relativizovat otázky morálního dilematu. Pavel je nebezpečný, všehoschopný. Své hodnoty přizpůsobuje momentální poptávce a morálně je ohebný jako mladý vrbový proutek.

0 0
možnosti
LN

Tak volte "svého" Babiše a zůstaňte v klidu, ať si neublížíte... :-P

0 0
možnosti
JP

Škoda, že nekandiduje pan Bartoň. Řečeno jeho slovy karikatura na slušného novináře. Pokud nedokáže rozpoznat rozdíl mezi generálem Pavlem a sodně stíhaným tlučhubou ze sousední země, také novináře, který se minul povoláním.

0 0
možnosti
Foto

Chyba je na straně vašeho přijímače, případně na vašem zpracování dat.

0 0
možnosti
PA

P92e49t98r 56A56d62á43m67e62k

25. 11. 2022 11:52

"V žádném případě nepovažuji za správné, aby se takový člověk ucházel o post prezidenta." Uvidíme, ti, kdo ho budou volit, autorův názor evidentně nesdílejí. To je prostě demokracie.

0 0
možnosti
RL

Ano, třeba jako u Babiše, nebo u Zemana, že? R^

0 0
možnosti
JN

Pokud jediná věc proti, je věc, která se stala před 33ti lety, tak to tak špatné není. Od té doby šel s kůží na trh několikrát (párkrát doslova) a to je víc, než mnozí kritici mohou říct o sobě.

0 0
možnosti
VC

No já myslím, že ano.

Pavel je totiž vlastně běžným občanem ČR. Čest lidem jako Patočka, ale i Havel a další. Ale těch bylo 5 a půl.

0 0
možnosti
ŚS

Babiš je šméčkař a Pavel kariérista. Jeden by nás jako prezident prodal za pytel pšenky, druhý za přiměřeně vysoký post v Bruselu. Tak nevím.

0 0
možnosti
LN

Sqělá analýza! ;-D Ach bóóóže...

0 0
možnosti
IS

No, Babiš je pro mne nevolitelný. K Pavlovi, Nerudové či Fišerovi nemám s přihlédnutím k současné realitě mimořádných výhrad. Nakonec o kvalitě kandidáta rozhodne až výkon funkce. V dnešní vychýlené době by se nám možná zkušený a statečný voják na hradě hodil.

0 0
možnosti
AK

Neštěstím tohoto národa je, že ani po třiatřiceti letech nedokáže vygenerovat dobrého politika bez komunistické minulosti. Zlatý Havel, zlatý Klaus.

0 0
možnosti
LN

Národ s komunistickou minulostí může takového politika "vygenerovat" jen těžko... :-P

0 0
možnosti
KK

Mýho tátu, profesora na Obchodní Akademii, taky naháněli do partaje. Když nevlez, tak ho vyhodili. Dlouho nemohl nic najít až mu jeho bývalá žačka sehnala místo učitele matematiky na učňáku pro klempíře. Ale do partaje vrahů nevlez !

0 0
možnosti
PS

P63a67v17e39l 52S85u94r10a

25. 11. 2022 10:28

Člověk musí být skutečný hrdina, když se v důchodu schovává za tátu.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz