Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

OTŘES: „Holandský Trump“ straší Evropu

že Green Deal byl od začátku koncipován tak, že životní úroveň Evropanů půjde dolů. Jeho záměrem bylo a je, aby energie byly drahé a ekonomika prošla zásadní obměnou. Abychom se obětovali za klima.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Wilders je evidentně inteligentnější než Trump. Změnil rétoriku, včetně té původně proruské, a dostal 2x víc hlasů. Když mu rozum vydrží, možná bude moci předvést co v něm je.

0 0
možnosti
JJ

J22u48r32a 90J70u69r79a25x

2. 12. 2023 20:19

Změnil rétoriku ... hm ... jen jestli s rétorikou (ne)změnil taky názory.

0 0
možnosti
KK

Pokud patří k evropským hodnotám zaneg ření a zamuslimení Evropy, tak k čertu s evropskými hodnotami a zločinci, kteří je protlačují.

0 0
možnosti
VP

V92a49ň35u71r20a 72P86e97t19r

2. 12. 2023 10:57

A kolil hlupáků, kteří toto vidí budou dál volit zločinný Slepenec, protože "Čapí hnízdo" a "zlý Okamura."

0 0
možnosti
MK

Už dejte s těmi volbami pokoj - všiml jste si snad, že by to, koho lidi volí, mělo na situaci nějaký větší vliv? Tak jak to podáváte vy to není nic jiného, než čekání na spasitele a Židé by mohli vyprávět, že to je na hodně dlouho.

0 0
možnosti
PS

P69a56v33e30l 44S16u65r64a

2. 12. 2023 10:35

Jen dvě poznámky - " ..... Jeho záměrem bylo a je, aby energie byly drahé a ekonomika prošla zásadní obměnou. Abychom se obětovali za klima..... " Nejde o to, abychom se obětovali za klima. Jde o to, aby nás určitá skupina mohla oficiálně příšerně okrást !!

A co se týká potřebného rozvoje sítí přenosových soustav kvůli OZE, je tu jednodušší řešení. V dobách sníženého odběru tyto zdroje vůbec nepřipojovat!! To umíme už dnes a skoro zadarmo.

0 0
možnosti
JN

Stručně řečeno se svobodný kapitalismus na Západě mění na korporátní socialismus neboli fašismus. Jak ho porazit? Bez odvahy a vzpoury to nepůjde.

0 0
možnosti
Foto

Už v osmdesátkách, kdy k nám jezdili "obyčejní, řadoví důchodci" v Golfech, západní kapitalismus pomalu končil. Natož po masivním sežrání východní Evropy Evropskou unií.

0 0
možnosti
RM

mně se líbí to označení Wilderse populistou...co by potom řekli o našem Fialovi, z kterého populismus přímo stříká, a ještě se nestydí označovat za populistu někoho jiného? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Někdy se označení "populista" používá pro toho, kdo dává nesplnitelné sliby. Fiala buď vysílá signály, nebo ukazuje, co je všem notoricky známé, případně pomlouvá ty, kteří prý něco dělali špatně, ale sám to dělat líp, natož napravit, neumí atd. atd.

V tomto smyslu není populista :-)

0 0
možnosti
FDW

Jirsa mi poněkud připomíná Zdechovského. Jednou rukou píše kritické články a druhou rukou pro to všechno hlasuje.

Líbilo se mu, že soudružka Uršula nasvítila do izraelských barev...už nevím co, ale to je jedno. Už zastavila financování palestinských teroristů Evropskou unií? Né? Takže jen pózérství a fangíčkářství jako v ODS.

Příští válka nebude s Ruskem. Tu ostatně vyprovokovali Američané. Příští válka bude s muslimy a bude probíhat v našich ulicích. Každé větší západoevropské město má svojí Gazu. Ale na rozdíl od Izraele za jejími branami nestojí odhodlaná a dobře vyzbrojená armáda, ale jen hrstka špatně vyzbrojených a nevycvičených policajtů a obyvatelstvo mentálně a fyzicky nepřipravené na boj.

A do toho náš Dozimetr Rakušan podepsal, že ty Gazy zřídíme i u nás.

ODS táhněte k čertu a vezměte s sebou celou Bruselskou pětku a hlavně už se nevracejte !!:-P

0 0
možnosti
PP

P17e40p68a 43P70e60p68a93x

2. 12. 2023 9:28

R^ Přesně, táhněte a už se nevracejte.

0 0
možnosti
VC

"Evropskou unií otřásá její vlastní politika podporovaná progresivistickou levicovou avantgardou v bruselských úřadech" R^

Proti stotisícovým davům by zasáhnout šlo, ale ne se současnou politickou garniturou a jejími zákony.

A proto se bude muset začít řezat u těch co to způsobili. U „progresivistů“ a levicových liberálů.

0 0
možnosti
JP

Sice jde zřejmě o volby do unijnígo "parlamenty", ale jako shrnutí dobré.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz