Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

NĚMECKO: Hrobař evropské svobody a racionality

Němci nejsou bez spolupráce s Ruskem zřejmě schopni existovat, jak potvrzuje slavný výrok německého prezidenta Waltera Steinmeiera z doby, kdy sloužil jako ministr zahraničí: „Ohne Russland geht es nicht“ (bez Ruska to nejde). Němečtí politikové, včetně bývalých kancléřů a současného prezidenta Steinmeiera a kancléře Scholze, vždy zdůrazňovali kladnou roli Ruska v Evropě a zlehčovali ruské zločiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

No, tohle byt na FB, tak to je dozivoti ;-)

Myslim, dobre napsano.

0 0
možnosti
Foto

Jakýpak hrobař svobody, to už dávno vyřešili: Arbeit macht frei.

A racionalita? No posuďte sami, takovou racionální linku by ani Ford nevymyslel: Vlak - pár kroků na seřadiště - selekce. Poté buď A) Mengeleho laboratoř nebo B) sprchy - CO2 - Energiewende.

0 0
možnosti
JS

Němci skutečně nedělají malé chyby a očividně jim nevadí nasadit do cizí země někoho, kdo tam bude bojovat za ně a podporovat jejich zájmy - kdysi třeba Lenina. S dnešní likvidační zelenou ideologií je to stejné - tam mají Němci Evropskou unii s jejich dotační politikou, která nedovolí politikům moc odporovat.

Ale jednu výhradu bych k článku měl - je zmíněno zničení 3 trubek Nordstreamu coby akce Ruska. Byl bych s takovým vyjádřením velmi opatrný. Co si pamatuji, neví se, kdo to udělal a Rusové k tomu (za mne) moc důvodu neměli.

0 0
možnosti
RT

I meli. Je prece jasne, ze to udelal prohnily Zapad, aby nemohli v souladu se smlouvami dodavat. A navic je nikdo nechce. Takze si musi sve misto na Slunci zajistit sami....

Uzavrel bych to tim, ze vime kulove :-)

0 0
možnosti
RL

No, a tohle vám tady vysvětluju déle než posledních 10 let. Ale poslouchá mě někdo? :-(

0 0
možnosti
VM

Jó Němci,

když s něčím začnou, dotáhnou to téměř k dokonalosti i za cenu sebezničení.

0 0
možnosti
LH

Jen technická: on by jim ten zelený úděl asi fungoval díky ruskému plynu. Ale v kolbišti dějin je umírající vedoucí kobyla globalizmu, USABlackRockDollar. A ta kope jak Adolf na jaře 1945. Nic netrvá věčně, ani americký sen.

0 0
možnosti
Foto

Přesně. Kupodivu to tady voličům dochází málo, tak zoufale málo, že část volí ty, co na slovo poslouchají Berlínobrusel, a většina zbytku pokukuje s porozuměním po Moskvě. A to dokonce i teď s cenami energíí, které jsou zase důsledkem německo ruských nesmyslů. GreenDealEnergiewende a válka.

0 0
možnosti
JS

K prvni svet. valce mohlo dojit nasledkem sjednoceni nemeckych kmenu diky Bismarckovi po prusko-francouzske valce r. 1890. Dnesni Nemecko existuje diky sjednoceni, ktere bylo umozneno rozpadem komunistickho Sovetskeho Svazu. Mame se na co tesit!

0 0
možnosti
VM

Dřív se slučovalo Německo ( místo rozdělení na 4státy- podle poválečného dohledu vítězných mocností ) a teprve potom končil Sovětský svaz.

0 0
možnosti
JK

J12a45n 45K74y57š17k55a

22. 12. 2022 0:54

A ještě k tomu vyrábějí, bavoráky, mercedesy, audiny a volkswageny, zločinci jedni.

0 0
možnosti
JN

J43o27s58e51f 83N20o37v76a13k

22. 12. 2022 1:24

Dlouho nebudou.

0 0
možnosti
SK

Nebylo zmíněno vážné podezření, že tzv. zelené hnutí bylo aspoň částečně financované z Ruska. Tedy - údajně.

0 0
možnosti
RL

Ani tak moc nemuselo, soudružka Merkelová z NDR se postarala, aby tu legraci zaplatili zblblí daňoví poplatníci EU. Ale řekl bych, že nějaká podpora těch hlavních řídících důstojníků tam byla. ;-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz