28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

NĚMECKO: Hrobař evropské svobody a racionality

Němci nejsou bez spolupráce s Ruskem zřejmě schopni existovat, jak potvrzuje slavný výrok německého prezidenta Waltera Steinmeiera z doby, kdy sloužil jako ministr zahraničí: „Ohne Russland geht es nicht“ (bez Ruska to nejde). Němečtí politikové, včetně bývalých kancléřů a současného prezidenta Steinmeiera a kancléře Scholze, vždy zdůrazňovali kladnou roli Ruska v Evropě a zlehčovali ruské zločiny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Chrastina 22.12.2022 14:26

Doslova celá Evropa. Ty germány nám byl čert dlužen :-/

J. Krejčová 22.12.2022 17:05

Já a moje rodina také nemáme rádi Němce. Na to, co provedli mým předkům se zapomenout nedá.

M. Boháček 22.12.2022 10:24

https://www.inenoviny.sk/usa-a-ukrajina-hlasovali-proti-rezolucii-vz-osn-o-nacizme-vedeli-preco/

Spojené štáty, ktoré dlhodobo presadzujú násilím vo svete „ľudské práva“, podľa svojich plánov, hlasovali proti rezolúcii o boji proti glorifikácii nacizmu, neonacizmu a xenofóbie. Z USA a Ukrajiny sa tak stali krajiny obhajcov neonacizmu!!!

https://www.inenoviny.sk/ukrajinski-vojaci-pouzivaju-nacisticke-symboly/

Ukrajinskí vojaci používajú nacistické symboly, obete ako počas hladomoru za Stalina

Ukrajina je krajina, ktorá desaťročia bola zotročovaná a devastovaná. Boli tam umelo vyvolávané nepokoje, nenávisť medzi rôznými skupinami ľudí. Niektorí možno spomínajú na besnenie za čias Stalina pod vedením Žida Lazara Kaganoviča, kedy nechali niekoľko miliónov Ukrajincov vyhladovať až do takej miery, že ľudia sa požierali navzájom.

A súčasná doba:

https://twitter.com/ZvikaKlein/status/1588510693468557314

P. Diviš 22.12.2022 10:42

Na Slovensku je koukám těch ruských jedů víc, než v Česku.

Z. Lapil 22.12.2022 11:15

Nedivil bych se. My jsme přese všechno pořád ještě za bukem, ale vyhraje-li Rusko, Slováci už to začnou coby přímí sousedé schytávat natvrdo, protože výmluva To se nás netýká přestane platit.

J. Kulheim 22.12.2022 11:42

Co budou Slováci schytávat natvrdo?

Z. Lapil 22.12.2022 13:12

Sousedství Ruska. Výčitky ublizovani Rusům, požadavky na denacifikaci a tak. Vsadím se, že i na revanš za Nikolu Šuhaje dojde.

M. Boháček 22.12.2022 12:28

Zasa od Banderovcov? Ako po druhej svetovej vojne?

https://www.inenoviny.sk/kto-je-krvavy-klaun-volodymyr-zelensky/

Z. Lapil 22.12.2022 13:14

Banderas už bude denacifikovanej. Rusů se bojím. A, klidně to berte osobně, proruskych nadšenců.

L. Novák 23.12.2022 12:17

Slovenský prolhaný DEZINFORMAČNÍ TROLL M. Boháček...

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

P. Sura 22.12.2022 12:40

No, jen aby se pak nechtěli zase připojit ....

A co se týká těch "rezolucí", stalo se módou sezóny vždycky k nějakému tématu, pro které je všeobecná shoda přilepit nějakou podbabu, která by sama o sobě projít nemohla. A po zkušenostech několika moderních přijatých "deklarací", které jsme zaplaťbůh nemuseli ratifikovat to začíná čouhat jako šídlo z pytle.

P. Sura 22.12.2022 12:42

Aby nedošlo k omylu - "připojit" myšleno NE k nám, ale k tomutamse dubisku .....

V. Pavelka 22.12.2022 14:39

Fico , který vyhraje volby ? To dá z Rusy do pořádku ...

M. Boháček 22.12.2022 12:22

P. Diviš - ako je u neho zvykom, na fakty používa propagandistické nálepky. A má v tom jasno. ;-D

L. Novák 23.12.2022 16:46

Slovenský DEBIL M. Boháček a jeho ruská Putinova propaganda...

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

M. Boháček 22.12.2022 12:26

P. Diviš - teliatko, čo tára nezmysly, ktoré vypadli z jeho sfanatizovanej a osprostenej hlavičky. Čo je na týchto informáciaách (z toho istého webu) proruské?

Rusko chce naplniť plán Schwaba a chce zaviesť digitalný rubeľ.

Prechod na digitalnú menu a ukončenie hotovostí je jednou z hlavných plánov Svetového ekonomického fóra pod vedením Klausa Schwaba. Pozitíva, ktoré udávajú nie sú ničim zaujímavé. Zaujimavé sú však rizika, na ktoré poukazujú kritici. Ak sa zruší hotovosť a peniaze budú vydávať len centrálne banky, tie si môžu s takouto menou nakladať ako chcú. Bez najmenšieho problému môžu zmraziť (rozumej ukradnúť) peniaze neposlušným občanom.

https://www.inenoviny.sk/rusko-chcel-naplnit-plan-schwaba-a-chce-zaviest-digitalny-rubel/

Svetové ekonomické fórum pod vedením Klausa Schwaba sa každoročne koná vo Švajčiarskom Davose. Stretávajú sa tam najvplyvnejšie osobnosti sveta, za zatvorenými dvermi rokujú.... Práve jedným z hlavných agend svetového ekonomického fóra je Veľký Reset.Práve členom sekcie svetového ekonomického fóra bol aj Vladimír Putin,...

https://www.inenoviny.sk/putin-clen-svetoveho-ekonomickeho-fora/

P. Diviš 22.12.2022 12:40

Bere vás to fest, ale nadávat nebo přirovnávat vás nebudu, to se k nemocným nesluší.

V. Pavelka 22.12.2022 14:50

Schwab je ideolog Liberálů západuEU!Ne Putina !!Putin bojuje proti Neobolševizmu , který mu podsouvají USA a Brusel s pomocí užitečného trouby Zelenskýho ?!

P. Diviš 22.12.2022 14:59

Liberálové už skoro nikde nejsou. Vydávají se za ně socani.

M. Boháček 22.12.2022 10:22

Nie. Plán. Walter Hallstein bol prominentným nacistickým právnikom, ktorý sa zúčastňoval na začiatku Druhej svetovej vojny na prípravách povojnového usporiadania Európy pod nadvládou Nemecka. Žiadny jedinec nemá väčšiu zásluhu na vytvorení súčasnej štruktúry EU, včetne jeho originálnej myšlienky Európskej komisie, ktorá, hoci nikým nevolená, má právo tvoriť Európske zákony a vnucovať ich 500 miliónom obyvateľov Európy, ktorých národné vlády odovzdali podpísaním Lisabonskej zmluvy suverenitu a právo rozhodovať o vlastnom osude byrokratom z Bruselu. Koncern IG Farben, ktorý financoval, podporoval a riadil nacistov a hlavne ľudia v jeho pozadí, nepadli spolu s porazeným Nemeckom. Koncern sa rozdelil. Vznikli spoločnosti, ako BAYER, BASF, HOECHST a ďalšie. Niektorí riaditelia IG Farben boli odsúdení v Norimberskom procese. Elity v pozadí tohto koncernu si na svoje plány iba vytiahli ďalšie ,,kádrové rezervy“. V oficiálnom životopise Waltera Hallsteina nie je jeho príslušnosť k NSDAP (a ani nebol jej členom), preto je Hallstein vykresľovaný, ako neutrálny právnik. Tým však zďaleka nebol.....

https://www.inenoviny.sk/nacista-walter-hallstein-prvy-predseda-europskej-komisie-nahoda/

J. Ptáček 22.12.2022 10:49

Walter Hallstein byl prominentní nacista, tudíž ani nemohl být neutrální. Přesto má mimořádně významný podíl na mírovém uspořádání válkou zničené Evropy. Jsou to paradoxy, ale díkybohu za Waltera Hallsteina.

M. Boháček 22.12.2022 12:37

A v Rusku sú zasa ľudia, ktorí podobným spôsobom ospevujú Stalina. Za záchranu ZSSR, ekonomický povojnový rast a pod. :-/

Ľudia sú nepoučiteľní.

K. Krumlovský 22.12.2022 10:15

Tak větší snůšku hamotin a blabolů jsem fakt už dlouho nečetl a to je co říct, protože sleduju i Novinky. Stařecká demence, fanatizmus, peníze ? Bůh ví co přinutilo autora zplodit tohle "dílko".

J. Plzák 22.12.2022 10:11

Snad zbývá dodat, že to byla Angela Merkel, která aby zakryla fakt, že Řecko je bankrot a bude nadále fungovat jen s finanční pomocí EU, vyprovokovala muslimskou přistěhovaleckou vlnu. Pouštět do Evropy běžence bez jakýchkoliv průkazů totožnosti je zločin a jako takový by měl být trestně stíhán.

Článek je vynikající.

R. Nešpůrek 22.12.2022 9:43

Němci jsou neštěstím Evropy. Rv

Neznají odchylku od vytyčené trasy, jdou a jdou, až narazí do zdi. A znovu pak až do další zdi. Rv

R. Nešpůrek 22.12.2022 9:43

Němci jsou neštěstím Evropy. Rv

Neznají odchylku od vytyčené trasy, jdou a jdou, až narazí do zdi. A znovu pak až do další zdi. Rv

D. Laurencikova 22.12.2022 8:57

Autor ma v necem pravdu, pise ale take spoustu nesmyslu, jak uz to byva. Je nesmysl, Rusko stale klast na rovinu Sovetskeho svazu. Rusko je neco jineho, nez Sovetsky svaz. Je to porad nejvetsi zeme sveta, lezici na nevycerpatelnem zdroji surovin, a je nesmysl, chtit tuto zemi ignorovat a izolovat. Spoluprace Nemecka s Ruskem, potazmo nemecky KNOW HOW a ruske suroviny, to znamena pro USA konkurenci, kterou nemuzou potrebovat. Tvrdit, ze si Rusove sami zesabotovali Nord Stream II, prerusili spojovaci tepnu mezi Evropou a Ruskem, ktera je zdrojem jejich prijmu a dokonce jisty instrument k vydirani, je vic, nez nesmysl! NS II samozrejme vyhodili do luftu Americane, nebo nekdo jiny za ne, s jejich pozehnanim. Polaci ci Britove? To se jeste uvidi - mozna. Ted jsme kazdopadne odkazani na predrazeny tekuty plyn z USA a je po konkurenci. Vzdyt to prece Biden nezakryte sliboval, ze "stopne" NS II. a co je take zvlastni - Nemci tuto obrovskou, neuveritelnou sabotaz temer netematizuji, coz take mluvi pro "Sprengung unter Freunden". Pro ty, kteri to nevedi, Nemecko neni suverenni stat. Nemecko nedela zahranicni politiku dobrou pro Nemecko. Nemecko je vazal USA! A tady jsme u autorovy rady malym evropskym narodum, nevyhybat se konstruktivni spolupraci s USA, odkud ostatne vsechny ty woke-nesmysly k nam do Evropy chodi.

"Nemecko nade vsecko" pri soucasnem prilivu milionu muslimu, je take ponekud sporne. Nemci jsou snad jedinym narodem na svete, ktery se chce rozplynout v jakemsi spolecenstvi, v nasem pripade v EU. Nemcum se jen tezko chape, ze jine narody to nechteji - neciti se zatizeny nesmazatelnou historickou vinou. "Deutschland Deutschland über alles?! Nikoliv. Spis Deutschland, Deutschland unter aller Sau"! Deutschland verrecke" - to je Motto vladni strany Zelenych a nekterych socialistu a podle toho take agituji. Ale jestlize Scholz nebo Steinmeier reknou, ze bez Ruska to nejde - jak ty dva nemusim - tak to nemysli "podlezave", ale normalne pragmaticky, mily autore.

P. Pepax 22.12.2022 9:08

R^

F. De Winter 22.12.2022 9:27

R^

P. Hák 22.12.2022 9:28

Nojo, takhle to dopadá, když se jako východicko vezmou stereotypy a nevezme se v úvahu, že se situace změnila... Ale asi je to pohodlné.