Pondělí 12. srpna 2024, svátek má Klára
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KORESPONDENČNÍ VOLBY: Válka pokrytců

Pětikolka předstírá, že jí jde o blaho občanů v zahraničí, i když všichni víme, že to navrhují jenom proto, že zahraniční voliči jim přinesou hlasy ve volbách do PS příští rok.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T58o34m57a48s 19P47u59d19i59l

25. 1. 2024 19:05

Prestoze jiz pres tricet let v republice neziji, jsem stale jejim obcanem a jine obcanstvi nemam. Za sebe a za mnoho takovych, jako jsem ja, mohu prohlasit, ze obcane trvale zijici mimo CR, politickou situaci v Ceske Republice sice sleduji, ale detailne ji vlastne neznaji a podle me k tomu, aby clovek volil odpovedne, musi mit mnohem vetsi znalosti podporene zkusenosti s zivotem v Cechach. Tu my nemame a to je duvod, proc se do voleb v CR ja osobne nebudu michat, i kdyby mi to bylo podle zakona umozneno. Osobne me take prekvapuje, ze se v Cechach musi 5 stran spolcit, aby dokazaly oponovat jedne strane, ktera tim padem musi byt podstatne silnejsi. Na druhou stranu je nutno priznat, ze treba system dvou stran, jako je to v USA, je sice jednodussi, ale je to takova beznadejna situace vladnuti dvema mafiemi, ktere si cas od casu predaji pozici sily. Alespon naoko.

0 0
možnosti
Foto

A Vy se domníváte, že tu jistá vrstva voličů má o situaci v republice přehled?

Vás přece volit nikdo nenutí. Ale moji příbuzní různě ve světě se naopak o zdejší situaci zajímají a mají možná přesnější informace, než z našich médií.

0 0
možnosti
Foto

J60a10n 11K55a30l12a

25. 1. 2024 21:35

Nenapadlo vás že vašim patrně vzdělaným příbuzným v zahraničí je ve finále šuma-fuk jak to v ČR dopadne protože tu nežijí. Protože ty telata v parlamentu nemusí denně vidět v TV na stránkách novin a nemusí si dle jejich rozmarů upravovat rodinné rozpočty. To vás nenapadlo? Těch pár stovek občanů ČR kteří jsou tam dlouhodbě za prací je destina voleb lačných a parlament ČR tady utrácí každou hodinu kydání nesmylů 100tisíc korun na svůj neproduktivní provoz.FUJ!![>-]!!

0 0
možnosti
JK

J86a34n 69K36u73l45h12e46i71m

25. 1. 2024 23:23

Znáte pana Koženého?

Máme zkušenosti s našimi krajany, kteří se také zajímali o dění v ČR po roce 1990. Přišli si akorát nakrást a práskli do bot. Už je tady nikdo neviděl.

Kožený postupoval podle platných zákonů. Ti, kteří odešli později, také nikomu nic neukradli. Vše proběhlo podle platných zákonů.

Zaplatí to ti nejchudobnější. Jako vždycky. Budou se divit v ČR, ti jiní se budou divit na Maledivách.

0 0
možnosti
VK

Kolik myslíte pane Kulheime, že z množiny stotisíců českých občanů, žijících v zahraničí je "Kožených", nebo "Krejčířových"???;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

Já to nevím. Co vím, že za čas vstanou noví bojovníci za nějaká práva.

0 0
možnosti
TP

Sohlasim s vami. Tak jako nevim dopodrobna situaci v Cechach, tak samozrejme nemam jasno, jak jsou na tom tamni volici. Jestli na tom jsou jako mnoho americkych volicu, tak Pan Buh s vami.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz