Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bochník

29. 12. 2009 14:40
Co by chtěli modří bolševici.:.

Modří bolševici se zde  vyřádili. Co jim zbývá, když Štrougal napsal pravdu o dnešním režimu, za který ještě nikho neukamenovali. Ale co není může být.

0 0
možnosti

mpscz

29. 12. 2009 14:47
Re: Co by chtěli modří bolševici.:.

Můžeš být rád, že nedošlo ke kamenování vás rudochů v 1989.

0 0
možnosti

R.J.

29. 12. 2009 14:28
Tak jsem si přečetl některé příspěvky, dost tristní tedy na můj vkus.

Copak jste nezažívali to bolševické zlo na vlastní kůži ? To jste žili někde jinde, než v koncentráku zvaném "světová socialistická soustava " ? To si musíte přečíst jednoho bolševického aparátčíka, abyste konečně věděli jak to bylo? Kde tedy jste prožívali své životy ? To jste tak naivní, že skáčete na "Obrodný" nebo "Perestrojkový" špek ? Kam jste dali  svoje oči. No, vlastně se již nedivím, proč mají komouši a polokomouši skoro 50%. nakonec to odráží i diskuze zde. Jinak všem bláhovcům,co si myslí, že jim něco Luba řekne z tajností bolševické lůzy. Ujišťuji Vás že neřekne, za prvé by se sám "namočil" a aby  namočil jiné, na to nemá odvahu, mohl by totiž ve sprše náhodou uklouznout a prorazit si lebku. Ví to dobře, jak to chodí,  vždyť v tom žil skoro 50 let a nejednou přiložil ruku k "budovatelskému dílu" .  

0 0
možnosti

sek

29. 12. 2009 14:51
Re: Tak jsem si přečetl některé příspěvky, dost tristní tedy na můj vkus.

Kolik Vám je roků, že všechno víte?

0 0
možnosti

R.J.

29. 12. 2009 13:58
Je zajímavé,

že ta kniha má skoro stejný název jako od kniha od Žukova, ten tu svoji nazval " Vzpomínky a úvahy ".   Ono je vůbec příznačné, že ten bolševický ksindl začne "uvažovat" až ex post. Když jsou odstaveni od moci, kdy tehdá  neuvažovali, brali to šmahem, ani vražd se neštítili, natož kradení. Také je "krásné",  jak se vypořádají mávnutím ruky se svojí účastí na vraždění a budování koncentráků. Prý omyl, tedy v některých případech, asi Slánský "Metař" , Clementis , Kalandra a jiná rudá pakáž,  ostatní si to podle nich zasloužili. Prý byla "taková doba" sborově huhňají. Popřípadě vytáhnou ti drzejší na pomoc "zákon", jako ti šmejdi v Norimberku,  ti se také  oháněli "zákonem".  Mě nevadí, že "Luba" píše ty své lži a demagogie , spíše mě vadí, že tomu někteří doposud věří , třeba jen částečně, to je to nejsmutnější. Jejich postoj symbolizuje ono tak známé "nebylo vše špatné" . To když slyším, dělá se mě špatně a vzteky nevidím. Jinak je Luba stejný prototyp, jako byl v rusosovětsku třeba Suslov, kolem padají hlavy, jedna klika vyvražďuje druhou,ale Suslov i Luba to vždy ustojí, když naopak nezískají na moci. Jestli by se zítra měly otevřít archivy KGB, vsadil bych poslední pětku na Lubu, že tam bude v seznamech. Spolu s Bilakem,Kolderem , Indrou a jinou pakáží z "Dělnicko rolnické vlády". Již ten název, vzpomínáte ?... typický  rusosovětský. Název byl změněn na "Normalizační vládu" , ale ta pakáž zůstala stejná, praktiky též.

0 0
možnosti

Schumacher

29. 12. 2009 14:46
Re: Je zajímavé,

Pravda, někteří někde jinde byli o něco úspěšnější. Mapříklad Reinhardt Gehlen. Jeho paměti jsou v podobném stylu.....;-P

0 0
možnosti

Pepa

29. 12. 2009 13:28
ŠTROUGAL-RUDÝ CHAMELEON

 Kde tenhle rudej zločinec vůbec bere tu drzost? Asi u svých soudruhů-nadlidí "zvláštního ;-Oražení" a zvláštní morálky. Fuj, chce se mně blejt, velebnosti.

0 0
možnosti

BuBu

29. 12. 2009 13:39
Re: To nás Bůh trestá za to, že se . . .

. . . nemodlíme !!! . . . . . a za to, že před 20-ti lety - místo abychom pověsili alespoň to "základní komunistické minimum" . . . . . tak jsme se zajíkali falešnou  Pravdou a Láskou !!!

0 0
možnosti

gerontusinza

29. 12. 2009 13:23
Pane Hrbku .... nic nevychází jako bestseler.....

kniha jím buď je nebo není........ a pan Štrougal vám asi za reklamu tomuto spisku  rád poděkuje...... ;-) 

0 0
možnosti

Antonín Hrbek

29. 12. 2009 13:33
Re: Pane Hrbku .... nic nevychází jako bestseler.....

Zkoušel jste ji sehnat? Během několika dnů byla vyprodána. Bestseler - nejlépe prodejná

0 0
možnosti

kiki

29. 12. 2009 13:10
proc to pise?

proc to soudruh vubec pise? potrebuje penize? nebo se vyrovnat s minulosti s takovymi kydy, kdy sam moc dobre vi, ze se veci majia mely jinak se nejak osparavedlnit kvuli potomstvu?

Nebo je skutecne mozno, ze by tomu veril? Stari? Nemoc?

Mam spoluzaka co kdyz trochu dospel, byl z nej predseda SSM a uhlazeny nakratko strizeny skole na oko slusnak. Pochopil co se zada a byla a je chytry. Pak ziskal super pozice v byzbysu. Opet vedel co se zada. I ten by dokazal vse zpetne dobre obhajit: co system zada mu das a on ti umozni se zaradit na dobre misto. Kdo nepochopi, muze za komunistu i za kapitalistu leda tak vytirat zachody. Zdar.

0 0
možnosti

R.J.

29. 12. 2009 14:05
Re: proc to pise?

Stačilo napsat  "být bezpáteřní", ušetřil byste si dost větiček a bylo by to výstižnější.

0 0
možnosti

BuBu

29. 12. 2009 12:27
Lubomír Štrougal - kabinetní ukázka . . .

. . . absolutního vítězství lži a nenávisti nad Pravdou a Láskou !!!!

Dobytek, který měl už dobrých 20 let viset . . . . . . . nám tu "bohatne na výdobytcích kapitalismu" !!!

0 0
možnosti

Kolumbo

29. 12. 2009 10:55
Pan Štrougal

by měl v první řadě vysvětlit, proč komunistický režim nedal každému pas a nezrušil výjezdní doložky. Z takového ráje jistot, vyspělého školství, zdravotnictví , vyřešené bytové otázky a všeobecné láce by přece nikdo neodjížděl a když, tak by to byl jeho problém. Vláda pana Štrougala by tak mohla ušetřit nemalý peníz věnovaný na ostrahu hranic a mnohem lépe hospodářsky využít příhraniční pásma. Stejně tak nemuseli komunisti bránit soukromému podnikání - socialistický sektor byl přece výkonnější, vědecky řízen a pracujícím poskytoval nespočet výhod - proč tedy bránit jednotlivcům živit se na vlastní triko nebo se nechat u podobného soukromníka zaměstnat? I kdyby to soudruh myslel "upřímně" tak ty zadrátované hranice ho usvědčují ze lži. Dnes se komunista snaží tuto společnost rozvrátit opačným přístupem - každému by dopřál tolika práv a věcí "zdarma" , až by to "kapitalismus" položilo a potom by to už zase nebylo "zdarma" nebo taky vůbec. Osobně si vzpomínám,  jak o nasazení léku "z devizové ciziny" v ceně 20 šilinků rozhodovala "komise" kdy brala ohled na  "perspektivnost" pacienta pro socialistickou vlast, přičemž soukromé obstarání v cizině bylo trestné - "ohrožení devizového hospodářství". Všem komunistům a jejich příznivcům bych návrat komunismu upřímně přál - pokud bych se nemusel vracet s nimi. Komunismus totiž znamená principiálně násilí na skupině obyvatel, a pro tohle by měl být trestný. V rámci "kapitalismu" si jakákoli skupina může zbudovat soukromý komunismus a třeba se jako sekta i úplně od ostatních izolovat. V rámci komunismu nemůžete nic, když už vám i povolí vlastní cestu, tak vás o její plody v rámci "solidarity" okradou. A můžete být rád, jestli vůbec přežijete. Howgh.

0 0
možnosti

Děda 1926

29. 12. 2009 11:01
Re: Pan Štrougal

R^ Je to tak jak píšete. Bohužel těch s opačným názorem je většina.

0 0
možnosti

stará stanová kůže

29. 12. 2009 10:54
Stojí to za přečtení

protože to zbystří smysly, které otupěla dnešní antikomunistická propaganda svojí tupostí a primitivností. Ale přečíst si pár stránek od normalizátora a je lepší než sto Žáčků i s jejich přiblblými ústavy.  Inteligentní normalizátor je nejnebezpečnější species.

Pan Štrougal nic nezapomněl, nic nepochopil a nic se nenaučil.

Jediný rozdíl mezi Kočárníkem a Štrougalem je ten, že Kočárník nebyl tak profláknutý. Jinak by i dnes byl Štrougal v barvách některé strany ozdobu jejich ekonomickému týmu, nebo by byl alespoň poradcem.....Je to přesně ten typ, co plave vždycky nahoře.

0 0
možnosti

gerontusinza

29. 12. 2009 13:32
Myslím že s vámi lze souhlasit......Re: Stojí to za přečtení

a to ve všem....R^

0 0
možnosti

yorik

29. 12. 2009 10:52
Štrougal versus Husák ?

Jsou tam zajímavá tvrzení. Jenomže Husák je nebožtík, jako docent Pipek. ;-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz