Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ludva

6. 3. 2009 10:25
Udělali dobře ?

že panu Čunkovi neumožnili očistit se u soudu ? Asi sotva, takhle nad ním navždy zůstane stín podezření, že získal peníze nezákonným způsobem. A nad justicí zůstane stín, že byli manipulováni státní mocí. Všechno má dvě strany.

0 0
možnosti

Marat

6. 3. 2009 12:47
Re: Udělali dobře ?

Ludvo, kdyby ste se mohli podívat na účty vaších oblíbencu, tak by ste asi oněmněli. Nepochybují že i Čunek chtěl něco vydělat, tak jako každý. Jenže mezi těmi politickými štikami byl malou mřenkou. A tak se ho snažili spolknout. Čunek se dostal mezi mocné pro něj přílíž pozdě. V tom byla a je jeho smůla. Zatím co u Čunka se léta mele o půl milionu, tak i u vaších socdemáku by se jednalo už o desítky milionu. Proč se vy čeští lidé vždy vrhate jako smečka hyen jen na některé a jiné daleko horší vás nechávají v klidu?

0 0
možnosti

Jiří

6. 3. 2009 10:20
Proč

Já se osobně považuji za obyčejného průměrného občana. A tak v této úrovni jsem to viděl docela jednoduše. Nějaký nadřízený odvolal z funkce svého podřízeného. Proti odvolání se ozval mocný hlas odborníků v této oblasti. Do záležitosti se zapojil i ministr. Doporučil odvolání zrušit jako nedůvodné. Autor odvolání (ten nadřízený) to odmítl! A tak to ministr musel vyřešit z pozice ministra-tj.nadřízeného. A vyřízeno! To se stává v každé demokraticky řízené společnosti. Jenže když se toho chopí pravověrný komunista, bývalý student Marx.leninismu a dial.materialismu, tak o tom napíše celý dlouhý článek, poplive celou naši společnost a ukáže nám , že jedinou cestou z toho jsou zase ty skvělé rudé zítřky, které si zatím snad většina národa ještě pamatuje.

0 0
možnosti

Fiter

6. 3. 2009 10:14
Smrtelné hříchy nebudou potrestány

Pane Zaorálku, tak jak jsem zhruba přelétl příspěvky,vidím ,že jste oblíbený jako epidemie chřipky a to je dobře.Protože pokud budou řídit tuto zemi lidé jako jste Vy,tak to nebude dobré pro občany této země.

Zatím máte poměrně dost hlasů ve volbách,ale kdo jsou vaši voliči? Jsou to takoví co mají nataženou ruku a potom ti s pomalejším myšlením, jo abych nezapomněl ještě na partu vychytralých vyžírků.

Všichni pracovití,nezávislý a trochu inteligentní lidé vás a to vaše vedení musí mít plné zuby.

0 0
možnosti

Lájoš

6. 3. 2009 10:38
Re: Smrtelné hříchy nebudou potrestány

BRAVO!!R^R^R^

0 0
možnosti

Anonym

6. 3. 2009 10:13
Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

To je můj názor. Je naopak třeba si přiznat, že v justici není všechno jak má být.

Ano, Veseckou jmenovala vláda ČSSD, ale až po několikerém nátlaku exministra Němce na odvolání Benešové (pokud vím, vláda to nejméně dvakrát odmítla). Ano, za časů vlády ČSSD byl Hlučín a možná i jiné kauzy, které jednoznačně nasvědčují politickému ovlivňování kauz.

ALE: proč to trpět dál? Proč nepřiznat klesající důvěryhodnost justice? A proč to nezačít napravovat? Přece poukazem na to, že ti přede mnou dělali totéž, nic nenapravím.

A domnívám se, že žádný z přispěvatelů, kteří se vyjádřili proti autorovi, byve skutečnosti proti čistce v justici neprotestoval.

0 0
možnosti

Ludva

6. 3. 2009 10:29
Re: Nadávky přispěvatelům z řad levice ničemu nepomohou!

Pana Zaorálka se bojí, protože je jeden z mála politiků, kteří mají na věci jasný názor (třeba na radar nebo zahraniční mise). A dovede výborně řečnit, v tom nemá u nás konkurenci.

0 0
možnosti

No...

6. 3. 2009 9:56
Vyvorálek,zajímavé,že se nedivil,když to vznikalo?Za vlády ČSSD!

Ještě chybí vyvoraný think tank Jelenovič vztekle troubící a bude to dokonalé . Ti socdemáci mají ale smůlu na členskou základnu a obvzlášť na vedoucí "kádry"...

0 0
možnosti

Jindra

6. 3. 2009 9:45
Když už je řeč o Benešové

Už by si někdo mohl všimnout, že je to jednoduchá tetka, která nedá dohromady souvislou smysluplnou větu. Její odborná úroveň, to je tragédie. V debatách s ministrem Pospíšilem jsme svědky trapné podívané: Na jedné straně fundovaná, brilantní a věcná argumentace ministrova- a do toho povrchní, hloupé, babské plkání trhovkyně Benešové.

0 0
možnosti

jkotek

6. 3. 2009 9:44
CSSD ovlivnuje statni zastupce.

Cunek NEBYL PRVNI kauzou, kdyz politici primo ridili statni zastupce. Tou prvni (mne znamou) kauzou bylo obvineni Hucina, ktere primo ridili politici za CSSD (mimo jine Gross a Bublan) a ktere po dlouhych tahanicich oznacil soud jako zjevne falesne a nezakone.

Neni od veci pripomenout ze tuto kauzu ridil stejny statni zastupce jako kauzu Cunek.

Takze ano, politici primo ovlivnuji praci justice, zejmena ale politici oranzovi.

Lze ale nalezt perverzni utechu v tom, ze diky tomu, ze modri zlodeji mlceli ke zjevnemu porusovani prava v kauze Hucin, museli si to vyzrat v kauze Cunek. Ale asi nechteli rusit zabehnute mechanismy protoze se jim ted hodi...

0 0
možnosti

jo jo

6. 3. 2009 9:26
když tam bašnému nelíbí - tak ať tam nedělá

:-D

0 0
možnosti

JaS

6. 3. 2009 9:22
Smrtelným hříchem bylo

narození Zaorálka.

0 0
možnosti

vládík

6. 3. 2009 9:28
Re: Smrtelným hříchem bylo

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

jarda

6. 3. 2009 9:20
ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE

0 0
možnosti

Pamětník 8 leté vlády 4 premiérů

6. 3. 2009 9:41
Re: ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE

R^R^R^R^

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz