Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

JAK TO BUDE: A ve volbách zvítězil….

Televizní obrazovka těsně před půlnocí 9 října 2021 září. Kanál ČT 24 je od rána plně věnován volbám. Mluvící hlava v detailním záběru má vyvalené oči, jak praví klasik Hašek: „Jak když sere kocour do řezanky“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Dokud Kantar předpovídal 34 procent Babišovi, p. Vlk zůstával v klidu. Jakmile.prvního na pásce Kantar změnil, máme tu dlouhý článek.

Nicméně Kantar naznačil, že v říjnu devadesátky skončí. Skončí i jejich protagonisté v čele s AB i MZ. Je třeba nakročit do moderního světa a řešit jeho problémy. Neříkám, že to bude příjemné, ale odsun, migranti a Janoušek s Bémem mladé fakt nezajímají. Babiš už je neosloví, vůbec nechápe jaké mají v hlavě starosti. A p. Vlk se svým disentem jsou už pro ně dějiny... zajímavé, ale dějiny.

Problém je, že moderní levice se postupně transformuje do stran jako Piráti u nás nebo Zelení v Německu, pravice ještě spí v minulém století. Ale i to přijde. Babiš se s vým marketingem je však minulostí.

0 0
možnosti
Foto

Vystihl jste to dobře. Můžeme to změnit ? Nezdá se mi

0 0
možnosti
JJ

J95u70r72a 84J63u25r77a14x

17. 3. 2021 17:53

Inu, já bych ten výzkum viděl jinak - jako opravdu vážné varování, že by eurohujerní zelenorudí Piráti fakt mohli vyhrát, což by byl veliký průser, po mém soudu ještě větší než průser kdyby vyhrálo ANO nebo ten demokratický účelový slepenec.

Žijeme v zajímavých časech :-)

0 0
možnosti

Budu hádat- Trikokotolóra?

0 0
možnosti
ZP

Pan Vlk je velký milovník ČT, a nesnáší konspirační teorie a nějakého Štěpánka.;-OEU

0 0
možnosti
PS

P53a78v22e82l 40S39u34r36a

17. 3. 2021 12:42

Těch 33 (nebo kolik)% pro Piráty nevypovídá zdaleka tak o tom, JAK jsou "dobří", ale jakou kvalitu má voličský elektorát.

0 0
možnosti
JJ

J24u68r38a 30J77u52r83a55x

17. 3. 2021 18:01

Kvalitu? Spíš kvantitu ... :-)

I když pochopitelně elektorát stran mně nelibých nesporně musí mít kvalitu neobyčejně mizernou, dá-li se o kvalitě vůbec hovořit. No uznejte, může opravdu kvalitní volič volit ANO, ODS, Piráty, topku, lidovce, SPD, socany, STAN nebo dokonce komanče či Zelené? :-)

0 0
možnosti
LN

Pane Vlku, škoda, přeškoda, že nám vládl v době celosvětové konjunktury populista a ne politici, kterým jde o zemi, její rozvoj. Babiš stihnul pouze uplácet voliče a neudělal jedinou reformu. Navíc jeho charakterové vlastnosti nám dělají ve světě jenom ostudu. Bude jenom dobře, když nám začnou vládnout demokraté a zemi reformami posunou dopředu. Oligarchové ve vládě, kteří si pomáhají svým firmám, nám chybět nebudou.

0 0
možnosti
PS

P30a59v23e31l 48S21u59r94a

17. 3. 2021 12:44

Škoda, že tolik voličů, kteří tohle dokázali odhadnout předem, stejně volilo podle principu "čertího vyměšování"....

0 0
možnosti
DS

Tak jsem si prohlédl ten pirátský bus. Sedí tam Babiš, Rath atd. na sedačkách. Spouání nejsou. A stijíc Bartoš (?) má možná u opasku pendrek (?), ale žádný bič v ruce. Slogan "Pusťe nás na ně" se mně nelíbí, leč s pouty tam opravdu nikdo není.

0 0
možnosti
PS

P52a92v70e81l 56S45u12r58a

17. 3. 2021 12:45

Detailisto ! Pak se divte, jaké jsou výsledky.

0 0
možnosti
FK

Pokud přijmeme fakt, že vlády se v demokracii střídají, pak nutně musí dojít ke změně. Obzvláště, když proti současné vládní a parlamentní konstelaci bojuje kde kdo a kde co. Já bych se spíše zaměřil na potenciální novou generaci politiků a budoucího premiéra. Kdysi bývaly tzv. stínové vlády, takže jsme se mohli ptát budoucích ministrů. To bohužel není, takže se ptejme těch nejviditelnějších rozumprdů v opozici. A na konkrétní otázku chtějme konkrétní řešení. Např. jak s rozpočtem, kde vzít nové peníze? Upravíte daně. Jak? Uspoříte v rozpočtu. Kde? Zastavíte uhelné elektrárny. Budiž. A čím je nahradíte? A harmonogram s rozpočtem k tomu. Kam bude směřovat naše ekonomika, dopravní infrastruktura, školství, zdravotnictví atd. atd? Zatím to vypadá, že jakákoliv změna je lepší než současná vláda. Dost hloupá a naivní motivace. Taková "milión chvilková".

0 0
možnosti
JK

konkrétní řešení: to jsem tůdle viděl Fialu (ODS) v TV a moderátorka se odvážila a prý aby jenom nemluvil a kritizoval, ale aby uvedl konkrétní návrhy na řešení. Fiala: Už včera jsem přijali šest zcela konkrétních bodů a na řešení situace. Moderátorka: dobrý a jelo se dál. P"odíval jsem se na těch šest bodů. Konkrétní na nich bylo 1., 2.,....6. Obsah bodů zcela nekonkrétní.

Včera nebo předevčírem jsem někde tady napsal, že budu volit proti favoritům České televize neb tato TV a její moderátoři, případně pozvaní hosté jsou zcela spolehlivý ukazatel koho nevolit. A to prosím i kdyby byli lepší než ti ČT nepodporovaní! Důvod je zcela prostý: na ty nepodporované se zcela jistě dozvíte co udělali blbě , kdežto na ty podporované uslyšíte jen chválu a TV zatluče každý jejich průšvih.

0 0
možnosti
PS

Pan Vlk zřejmě má rád koblihy !

0 0
možnosti
Foto

Vy nemáte rád Vlka a koblihy.

0 0
možnosti
FN

České televizi jde o bytí či nebytí současné podoby, které je založena na nekontrolovatelném tunelování sedmi miliard koncesionářských poplatků. Budou Piráti, budou peníze. Nebudou Piráti, bude se muset přestat krást a začít pracovat.

0 0
možnosti

Pracovat pro vládnoucí stranu?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz