Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

DOKUMENT: Vít Rakušan na Facebooku

Ministr vnitra Vít Rakušan zveřejnil na svém Facebooku rozsáhlé prohlášení k současné situaci. Přinášíme v plném znění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZL

Že by jako Kůl v plotě!

0 0
možnosti
Foto

Pochválit se musí sám, za něho to opravdu nikdo neudělá-

0 0
možnosti
JP

"Tuhle zemi měli v drápech osm let. Prorostli státem a jeho aparátem jako rakovina. Metastázy vlivu nalézáme všude, kam se podíváme."

Ve svém ufňukaném zápalu si Redlův ministr vnitra asi neuvědomuje, že kromě těch osmi let to dokonale sedí na STANařskou zločineckou bandu.

0 0
možnosti
FK

Tak je k smíchu, když všechny ty dosud vládnoucí partaje či politici, mnoho let působící v této branži, si nyní sypou na hlavu, no řekněte co. Ti noví ve vládě, totiž Piráti, byli požráni "Vítkovci". A nevím, jestli je to dobře. Spíše si myslím, že je to jedno.

0 0
možnosti
JV

J 96V16l44č76e27k

20. 8. 2022 7:57

Jedna pakáž za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet. Piráti a Stan se hledali, až se našli. ;-O !!

0 0
možnosti
MV

Není nad to, se umět dobře pochválit... ;-D Škoda jen, že nám pan ministr cudně pozapomenul sdělit, jak je možné, že klíčové posty obsazují lidé, kteří mají nejen máslo na hlavě, ale nejsou ani prověření...; že by se mafie stále držela za drápky? Inu - co se v ODS naučíš, na ministerstvu jako když najdeš.

0 0
možnosti
Foto

A tohle otřesné dno trapnosti, slizu a chucpe sem na NP dáváte proč? Pozoruji na Psovi vždy před volbami pozoruhodné věci. Změní a zradikalizují se páně Neffovy úvodníky a začne se objevovat propaganda. To jistě ale vůbec ani trošku není zaplacené...

0 0
možnosti
JS

Abychom si mohli počíst, co za svini máme na vnitru.

0 0
možnosti
PU

Oceňuji kvality pana Rakušana i Mlejnka.

Teď ještě pochopit, že už kvůli tomu rámusu by bylo dobré najít někoho jiného. Člověk stýkající se s lobbistou přinejlepším velmi problematickým je prostě podezřelý. Je to blbé, ale kdo chce dělat takovouto funkci, musí si dát pozor i na tohle.

0 0
možnosti
Foto

Tak tohle je pohled na věc sebestředného člověka, který se chce udržet u moci za každou cenu! Škoda, že např. nenapsal, jak Mlejnek konkrétně pomohl odhalit Dozimetr. Vždyť to šlo podle autora mimo oficiální vyšetřování, takže žádný problém s utajením informací.

0 0
možnosti
TK

Ten člověk je očividně duševně nemocný. Každý, kdo sám sebe považuje za "spasitele" je nemocný. On si myslí, že on nám nyní zaplevelí stát svými lidmi a tak už to bude na věky. To je až "komoušské " uvažování.

0 0
možnosti
PB

Ono bylo v posledních dnech dost horko...

0 0
možnosti
Foto

Jediný člověk, který by mohl převzít ministerstvo vnitra a být důstojnou náhradou za Víta Rakušana bohužel nespravedlivě dřepí v kriminále v JAR.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz