Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

DOKUMENT: Vít Rakušan na Facebooku

Ministr vnitra Vít Rakušan zveřejnil na svém Facebooku rozsáhlé prohlášení k současné situaci. Přinášíme v plném znění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Čím to je,že mu nevěřím ani slovo?

0 0
možnosti
PV

Přečetl jsem si 2 stránky komentářů (z pěti) a jen jeden komentátor souhlasil s Rakušanem. To jsou všichni čtenáři NP příznivci Babiše? Většina komentátorů hystericky nadává, takhle to dělá výkvět českého národa? Kde jsou schovaní slušní lidé? Abyste se nemýlili, mně Babiš moc nevadí, nejde o to co je to za člověka (↓), jde o to jak řídil stát (↑). Jako Trump.

0 0
možnosti
JH

Sorry, ale takhle přemýšlejí nemyslící fandové. Jsi proti Rakušanovi, kritizuješ ho, tak jsi automaticky příznivec Babiše. Totální hloupost, které věří právě jen skalní fanda, který cokoliv špatného u svého oblíbence přehlíží.

0 0
možnosti
AK

To není pětikolka, to je pětismečka.

Jestlipak si pan ministr komentáře přečetl ?

Vykládejte volovi v pátek , že jde v sobotu na porážku

0 0
možnosti
DL

Jeste jednou jsem se podivala na vysledky voleb 2021 a vidim, ze STAN volilo 5,18 % volicu. ANO volilo 27,12% volicu, cili vic nez 5x tolik! Druha nejsilnejsi strana, ODS, ziskala 11,32% hlasu, tedy temer 2,5x mene nez ANO. Jak je mozne, ze nejsilnejsi strana je v opozici zastupce jedne z tech nejmensich, ktera sotva zvladla hranici 5%, je dnes ministrem vnitra a udava ton? Co je s vuli suverena - lidu? Jakou ta tady jeste vubec hraje roli?

0 0
možnosti
JH

Očividně vám chybí některé základní znalosti ,což moc nepřekvapí.

Vládne ten, kdo získá důvěru parlamentu, ať už strana nebo koalice.

A o složení parlamentu rozhoduje právě lid ve svobodných volbách. Už to fakt není jako komunistická volební fraška hlídaná speciální operací, pardon bratrskou pomocí.

0 0
možnosti
AT

A70l53e83s 51T32e70p81l13y

20. 8. 2022 14:20

Nechápu, že Fiala mafiána Rakušana kryje.

Ale dost možná musí - kápo na něj asi má nepříjemnou složku - např. nějaký sexuální delikt ?

0 0
možnosti
PD

Že by byl třeba Teply? To už ale není delikt! :-P

0 0
možnosti
JH

Ještě větší dement než vypadá;-D;-D;-D Tohleto "řídí" vnitro, no ostatně když fialovej ubohej modropták může "řídit" stát tak i tenhle ten se tam hodíRvRvRv!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AT

A15l12e14s 58T48e63p63l43y

20. 8. 2022 14:16

Zase snůžka lží a polopravd. Že si ještě nestěžuje na problémy způsobené vládou Jiřího z Poděbrad.

Rakušan také:

- vyhodil ředitele České pošty

- vyhodil superúředníka na ministerstvu

- naplánoval rekonstrukci protimafiánského útvaru

Postupuje podobně, jako komunisté po roce 1945.

STAN a Rakušan už provedli tolik přešlapů, že jejich existence na vnitru je naprosto nepřijatelná. Toto ministerstvo musí dostat jiná strana (Andrej ho - na rozdíl od Rakušana neovládal). Ale ministra školství ať Vítek klidně dělá.

0 0
možnosti

" Vítek to jen mohl obratněji komunikovat, jinak všechno v pořádku. Jedeme dál".

Petr Fiala

0 0
možnosti
DL

Mein Gott! Nevim, kdy jsem naposled cetla jeste horsi nesmysly! Vydrzela jsem do: "Tuhle zemi měli v drápech osm let. Prorostli státem a jeho aparátem jako rakovina. Metastázy vlivu nalézáme všude, kam se podíváme." Dal nectu, neda se to vydrzet, ono to stejne staci.

Takze pan Rakusan chce byt "skutecne na zapade", asi prave proto zavedl nejtuzsi cenzuru od padesatych let? A ten "Chemický Ali, agent, divoký privatizátor, sponzor politických stran, obžalovaný vlastník médií a jednoho politického hnutí..." to ma byt Babis?? Byl odsouzen? Nebyl! Kdyz Rakusana nekdo z neceho obvini, bude z nej take Obvineny".

Jen pro informaci, Babis vyhral volby. Vetsina naroda si prala Babise za premiera. Petikolka, ktera je z meho hlediska ostatne nejhorsi vladnou VSECH dob, se dostala k moci jenom diky jakesi machinaci. Ne vetsina udava ton, ale nekolik k sobe slepenych mensin, to ma byt ted demokracie!" Kdyby k tomuto slepenci nedoslo, kde byl dnes pan Rakusan?

Jestlize chce Vit Rakusan vest valky, tak by mel predevsim svest valku sam se sebou a odejit z postu, kam by se za normalnich okolnosti nikdy nedostal!

0 0
možnosti
JV

J 69V79l28č96e16k

20. 8. 2022 14:52

"...dostala se k moci jenom díky jakési machinaci."

Ano, usnadnila jim to jistá žába na prameni, připomínající žaludské eso, jakýsi kryptokomouš. My oba víme, o kom je řeč. ;-D

Pěkný víkend, paní Laurencíková. Vidíme to stejně. R^

0 0
možnosti
Foto

P22a84v21e80l 18M58o89l20í71k

20. 8. 2022 12:51

A dál se průměrný manipulátor Rakušan snaží manipulovat s veřejným míněním, dál zůstává sám sebou, tedy tím namyšleným a osobnostně nevyzrálým politikem, kterému bych možná věřil, kdybych nebyl svědkem jeho amorálních manipulativních snah, v jejichž pestré paletě dominovaly Rakušanovy nepříjemné a zlé úšklebky, z nichž sálalo pohrdání s každým oponentem, který má tu drzost neztotožnit se s dekadentním myšlením Rakušana. Tento pán by si mohl či spíš měl uvědomit, že každý občan není charakterově tvárný jako plastelína a každý občan nemá prodejnou lokajskou duši a má sílu k tomu, aby se nenechal zmanipulovat a trval na svém přesvědčení a neuhnul z mravních zásad. Rakušan a jeho parťáci bohužel vytvářejí prostředí, kde chudoba ducha a i hmotná chudoba bude kralovat a tlačit na občany méně mravně odolné.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz