27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


DESTATERO: Jak být dezolátem

25.3.2024

Chceš byt prvotřídním dezolátem? Stačí dodržovat tohle desatero a staneš se ozdobou každé demonstrace!

1. Nesnášíš vládu, prezidenta, EU i Ukrajinu. To je základ. Abychom se dobře poznali, používáš slova Nutelliér, Fyjalenko, Pávek, libtard a chciválek.

2. Ukradli ti barvy! Nesnášíš modrou a žlutou , Fyjalovou, Zelenskyovou, ani Černochovou. Naštěstí nám ještě nevzali naše nejmilejší barvy, rudou a hnědou.

3. Je velká škoda, že Pekarová není žádná barva, tu totiž nesnášíš ze všeho nejvíc!

4. Neposlouchej vzdělané lidi a odborníky! Už od covidu dobře víš, že se pletou. Na co jim je, že jsou inženýři, doktoři, profesoři? My máme vlastní odborníky! A co hlavně máme? No přeci Zdravý Selský Rozum™ To je víc než blbej diplom!

5. Když si jedním z nás, automaticky se stáváš specialistou na Ukrajinu, covid, rozpočet státu, stíhačky, obranu i policejní zásahy. Fandíš Trumpovi, nechceš Euro ani korespondenční volbu. Slovákům závidíš Fica, maďarům Orbána. Za válku na Ukrajině může západ a nejvíc Amerika. Nezapomeň dodat, že všechno začalo už v roce 2014, Putin je oběť a Ukrajinci fašisti.

6. Jezdi na demonstrace a buď rozpoznatelný! Do začátku stačí nosit debilní účes, čepici nebo starý army hadry, který nosíš na ryby. Vezmi s sebou i prut, dobře na něm drží vlajka. Pokročilí pak nosí třeba i helmu. Pokud máš stále ještě chrup tak nezoufej, jsi patrně ještě mladší a časem to doženeš. Demonstrace bývá složitá, musíš křičet dokola tři slabiky DE-MI-SI. Raději to předem natrénuj.

7. Nesnášíš Českou televizi, která po tobě navíc chce poplatky. Přestože tvrdíš, že na ni nekoukáš, víš že tam strašně lžou. Pracují tam provládní novináři, kteří říkají podezřele něco jiného, než tvá facebooková zeď, teta Bobošíková nebo strejda Xaver viz. další bod!

8. Najdi si alternativní média, abychom ti mohli pravidelně sdělovat, co si máš myslet. Je jedno, jaký si vybereš, všude říkáme totéž. Hlavně nám nezapomeň pravidelně posílat příspěvky, abychom se měli dobře. Teda ty. Čím víc budeš posílat, tím líp se budeš mít. Až se votočí režim, tak si na tebe vzpomeneme a všechno ti vrátíme. Fakt.

9. Už nemusíš volit malý strany a zahazovat svůj drahocenný hlas! Andrej a jeho kamarádi v hnutí už dávno patří k nám. My máme ANO rádi. Pokud ti ale srdce bije pro Rajchla, Okamuru, Kačenku nebo hodnou rudou tetu Majerovou, klidně zůstaň u nich.

10. Bojuj proti cenzuře a braň svobodu slova! Nikdo tě nesmí umlčet. Pokud ale narazíš na někoho s opačným názorem okamžitě ho zablokuj. Hrozí, že by tě mohl nakazit a to přeci nechceš. Všude šiř naší pravdu, kterou tě učíme na demonstracích a internetu. Nepoužívej vlastní rozum, ale s tím nebudeš mít problém.

11. Sice je to desatero, ale jako pravý dezoš děláš všechno schválně jinak, jdeš proti proudu a říkáš věci na just opačně! Takže my máme jedenáctero! Hotovo. Teď už jenom počkej, až bude Babiš prezident, Rajchl premiér, Okamura předseda sněmovny a Naxera předseda Ústavního soudu. Pak se budeme mít konečně všichni dobře. Válka skončí, nastane mír...
a zase budeme mít hranice s Ruskem.
Jupí.

Nalezeno na Twitteru