Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Kohout

11. 9. 2008 7:46
Je otřesné, pokud do druhé studené války vstoupíme s transparentem. "Svobodu gruzínské genocidě Osetského národa - zabij Osetince, zachráníš demokracii"

0 0
možnosti

dzanny

11. 9. 2008 8:01
Re: Je otřesné, pokud do druhé studené války vstoupíme s transparentem. "Svobodu gruzínské genocidě Osetského národa - zabij Osetince, zachráníš demokracii"

Tam už jsme vstoupili, za ten Rubikon. Ale znělo to: "Zabij Srba....atakdál".

0 0
možnosti

tsstss

11. 9. 2008 7:42
Rusko je strašně agresivní.

Například od doby rozpadu SSSR Ruská federace sedí pořád na své hroudě, nemá žádný vojensko-politický spolek, NATO se usadilo v Pobaltí, Česku, Polsku, Slovensku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku ... Tedy v zemích, které patřily k rozpuštěné Varšavské smlouvě. Přesto je lidem zvláštního ražení zřejmé, jak je to Rusko expanzivní, agresivní a co víc, nečitelné. :-) ;-D

0 0
možnosti

liberal shark

11. 9. 2008 7:44
Re: Rusko je strašně agresivní.

A napadlo vás někdy se zeptat, proč se ty státy do NATO tak ženou ? Není to náhodou proto, že mají z Ruska strach ?

0 0
možnosti

kkkk

11. 9. 2008 7:24
Jenže je to opačně!!!

To EU vypověděla -pozastavila Rusku dohody o přibližování a spolupráci, ne že Rusko ...  Je smutné, že  stále se hledí na Rusko jen negativně, když zrovna v Osetii fakt provedli lumpárnu Gruzinci, stříleli v noci na spící město - a Rusové Osetincům  v duchu dřívějších dohod pomohli. Je snad územní celistvost Gruzie absolutní prioritou, i za cenu , že tam řada lidí žít nechce? U nás jsme se také se Slováky rozdělili - a zůstali přáteli.

0 0
možnosti

liberal shark

11. 9. 2008 7:42
Re: Jenže je to opačně!!!

Dejte se studenou sprchu a pak si zjistěte fakta.

0 0
možnosti

Culíček

11. 9. 2008 6:30
Rusko

je původcem všeho zla ve světě! Bojovalo a bojuje proti pokroku, podporuje teroristické státy a usurpuje si moc na malých národech! Je frustrující, že jedné bestie (Hitlerova fašistického Německa) jsme se v pětačtyřicátém zbavili na úkor bestie ještě horší (Stalinova rudého a fašistického Ruska!)

0 0
možnosti

Josef

11. 9. 2008 3:07
Proc ty dohady ??

O co jde Rusku? Na cem mu zalezi? Proc chce okupovat Gruzii ? ...  Vzdyt je to tak jednoduche !!  Jednodouse nechteji aby na Kavkaze byla zakladna NATO a rakety. Vy hlupaci si myslite, ze by Amici nic nenamitali proti raketam na Kube  !?!?

0 0
možnosti

Hadí oči

11. 9. 2008 2:01
To byl tedy fičák!

Uplynulo pár minut od zahájení Rusko - Gruzínského konfliktu. A už všechny ty válečné lodě místo munice naložily mouku, cukr, léky, přikrývky a já nevím co ještě. Přepluly půlku světa a za dalších pár minut už tuto "humanitární pomoc" vykládaly na pomoc nebohým Gruzínům. 

Fakt to bylo takhle? ;-D

Jestli ano, tak výše popsaný berlínský zásobovací most se může jít vycpat.

0 0
možnosti

dzanny

11. 9. 2008 0:54
Rusko se přestalo otevírat Evropě a je nepředvídatelné?

A proč by se jako mělo otevírat Evropě? Ona ho může Evropa nějak obohatit? Čím? Multikulturarlismem? Ojrosocialismem? Feminismem? Homosexualismem? Ekofašismem?

Předvídatelné je naopak velmi dobře, autor vlastně i napsal jak. Prostě bude sledovat vlastní zájmy tak jako všichni ostatní, ony zájmy zřetelné jsou.

Prostě přestali poslouchat, už si nenechaj všechno líbit, taky už se nepíše rok 1990.

0 0
možnosti

Vděčné lidstvo

11. 9. 2008 0:30
Rusko opět zastavilo GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ

0 0
možnosti

Mard

11. 9. 2008 0:05
Druhá studená válka vypukla ve srpnu 2007!

Tehdy Rusko obnovilo výhružné lety svých strategických bombardérů s jaderným arzenálem na palubě. To že studená válka vypukla až v roce 2008 pokládám za dezinformaci.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz