Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Malý Aston

11. 9. 2008 15:26
Autor nemá pravdu!

Většina evropanů nemá ráda američany.Nevím proč a kdy to začalo ale to je fakt a u nás dokonce podpořený některými politickými stranami.Já jsem přesvědčený,že je to jako u sousedů. Někdo nic neumí a je odkázaný na toho druhého co umí.Ale ten co neumí mu není vděčný,neboť se považuje za debila.Rusko je vojenská,ekonomická a surovinová velmoc s tím nic nenaděláme.To že tam na děrevňach chodí celý rok v gumákách na tom nic nemění,neboť rozhodující je počet raket a vojáčků a zejména dobře hlídané dva kohoutky.Jeden s ropou a druhý s plynem.A celá politika Ruska je omezit a následně přerušit politickou i vojenskou spolupráci Evropy a USA. To čeho nedosáhl Stalin jako car komoušů pomocí tanků,to dnes dosáhnou těmi dvěma kohoutky.Gruzínská krize to jednoznačně prokázala.Brusel se nevyjadřuje,naši komouši a socani jednoznačně nemají rádi USA a Zaorálek cestuje po Gruzii a řve jako pardál na američany. A tak počkáme,až zase budeme v perdeli možná že zase USA přijde na pomoc jako za první i druhé světové války.Rusko má zájem zatím jen o název Spojené ruské státy evropské se sídlem v Moskvě a pobočkou v Bruselu.:-D

0 0
možnosti

Hrdlička.

11. 9. 2008 15:52
Re: Autor nemá pravdu!

Pane Astone, pan Hvížďala na rozdíl od Vás má bohužel plnou pravdu, buď jste byl v té době ještě na houbách, nebo máte krátkou paměť. Příčinou všech našich malérů v minulosti byly podobné zmatené úvahy jako je ta Vaše.

0 0
možnosti

Niky

11. 9. 2008 14:23
Gruzinský útok na J.Osetii,

se také velmi hodil fanatickým zastáncům Lisabonské smlouvy,však také hned vydávali prohlášení:kdyby byla schválena Lisabonská smlouva,byl by postup EU jednotný.

0 0
možnosti

zly grunt

11. 9. 2008 15:12
Re: Gruzinský útok na J.Osetii,

Unie by se bez USA jednotne nedohodla ani o tom, kdo za ni v Moskve podepise kapitulaci a doruci kremlu omluvu za to, ze jsme poslednich 20 let nezpivali ruskou hymnu dost nahlas a uctive.

0 0
možnosti

Niky

11. 9. 2008 14:16
Gruzínská opozice,žádá Saakašviliho hlavu.

Cenzurováno!

0 0
možnosti

Honza

11. 9. 2008 13:12
A přitom by....

se p. Hvížďalo to samé,co jste napsal,použít i na činnost ameriky,ta je od Gruzie vzdálena tisíce km a také se angažuje hlavně kvůli nerostnému bohatství.Další důvod je,že by si mohli (USA) vybudovat vojenskou základnu přímo u hranic Ruska - to vás pane Hvížďalo opravdu nenapadlo ?Proč myslíte,že se američani cpou do Asie v době světové ropné krize? Měřte stejným metrem,jste přece novinář,ne propagandista.

0 0
možnosti

Frank

11. 9. 2008 13:33
Re: A přitom by....

Věřím, je jej to všechno napadlo. Není asi tak blbý. On jde jenom s většinovým proudem.

0 0
možnosti

Janka

11. 9. 2008 12:30
Mám video z Osetského hlavného mesta

http://www.youtube.com/watch?v=ksZe-IFMc7c" target="_blank" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=ksZe-IFMc7c

0 0
možnosti

mackie

11. 9. 2008 10:46
Nebojte se, Rusko sem už tanky nepošle

stačí pár vlivových agentur napojených na ty správné politiky zleva i zprava (více blbců je ale jak známo nalevo), něco hospodářského vlivu a hlavně ty kohoutky na ropovodech a plynovodech. Jako třešničku na dortu zmáknou i našeho prezidenta. Nakonec jim sami (opět) padneme do náruče. Akorát ta americká obsluha u radaru jim nejde pod fousy, samotný radar jim až tak nevadí. Pouze nevím, čemu se teď najednou všichni diví, když v Rusku pořád vládne KGB...

0 0
možnosti

Pozorovatel

11. 9. 2008 11:53
Re: Nebojte se, Rusko sem už tanky nepošle

Nebojte se ducha mdlého jsou všude bez ohledu na politický či geografický směr. Platí snad jen jedno jediné. "NIKDY NEPOTKÁŠ NEJVĚTŠÍHO PITOMCE"!

0 0
možnosti

brblal

11. 9. 2008 10:19
pane Hvížďalo,

měl jsem Vás za rozumnějšího a soudnějšího novináře.Bohužel,spletl jsem se.Saakašvili hromadil mrtvoly jak v Abchazii,tak v Jižní Osetii ale to V Á M zřejmě nevadí.Vyjádření Gruzínských delegátů v Radě Evropy,že obě bombardovaná území jsou Gruzínská a proto je mohou bombardovat kdykoliv,to Vám rovněž nevadí.Prožil jsem II.světovou jako dítě /8 leté/ v Plzni a vím,co bombardování obnáší.Svým článkem jste se přiřadil k humanistovi Havlovi,vyznávajícího "humanitární" bombardování.Hanba Vám!!!

0 0
možnosti

_._

11. 9. 2008 10:29
Re: pane Hvížďalo,

R^

0 0
možnosti

-ferry-

11. 9. 2008 9:57
Pan Hvížďala se tváří jakoby nevěděl ...

... že ten konflikt začala Gruzie přepadením Osetie.A bombardováním.Samozřejmě humanitním,jak by řekl Havel.Pan Hvížďala se tváří,jakoby nevěděl,že Saakašvili je Američany podporovaný a placený prezident.Kdyby toho nebylo,nikdy by si to nedovolil.Já myslím,že to bylo vyprovokované a úmyslně nastavené na zahájení Olympiády.Pro větší efekt.Jeden výsledek přišel ihned : Polsko souhlasilo s raketami na svém území.Zbožní Poláci jsou taky dost vyčuraní.Do rozthání těla budou hájit ještě nenarozený život,aby naopak šli zabíjet do Iráku za podíl na kořisti.Ta mohla být veliká,jen té ropy co tam je ... Kořist nešla a tak se základnou trucovali.Že povolí bylo jasné snad každému.Saakašvilihi polopirátská akce to jen uspíšila.Ale zamyslete se.Dostanou pár raket,asi deset.Copak to může ohrozit Rusko,pokud by se rozhodlo na Polsko zaútočit...? Jde jen o přítomnost Američanů na polském území.Stejně jako na našem území.i naší vládě jde hlavně o to,aby američtí vojáci v nekontrolovaném počtu (časem) zakotvili u nás. Byla-li ruská vojska u nás,aby druhoplánově chránila komunisty,pak americká vojska tu budou proto,aby chránila ty naše zlodějské kapitalisty.Politiky,podnikatele a jistě i novináře typu Hvížďaly.Je to o to horší,že slavný odstraňovač cizích armád Kocáb je dnes všemi deseti pro to,aby tu ti Amíci byli.Bude jim hrát a zpívat a oni mu zajistí pohodlný život. a tak to má být,soudruzi,že ...VVV

0 0
možnosti

Woe#terim

11. 9. 2008 12:21
Re: Pan Hvížďala se tváří jakoby nevěděl ...

R^

Pro větší efekt.Jeden výsledek přišel ihned : Polsko souhlasilo s raketami na svém území...Copak to může ohrozit Rusko,pokud by se rozhodlo na Polsko zaútočit...? Jde jen o přítomnost Američanů na polském území... - veď to!

Byla-li ruská vojska u nás, aby druhoplánově chránila komunisty, pak americká vojska tu budou proto, aby chránila ty naše zlodějské kapitalisty. Politiky, podnikatele a jistě i novináře typu Hvížďal  - opäť nič iné len súhlas!

Výborné postrehy. Škoda len, že dlhosiahle články málokto číta!

0 0
možnosti

V.Novák

11. 9. 2008 9:41
Rusko vypovědělo kooperaci? A kde a ským, pěkně prosím?

S NATO, které ač bylo informováno o blížícím se gruzínském útoku (a prý Saakašviliho odrazovalo) - neinformovalo svého spojence o hrozícím nebezpečí? S tím NATO, které Rusko okamžitě po začátku gruzínské agrese, žádalo o mimořádné zasedání NATO-Rusko a NATO odmítlo žádost spojence, ale zato uskutečnilo sezení s Gruzií?

K čemu je takový "spojenec"? Ani na ty dvě věci ne...

Nebo s kým mělo Rusko vypovědět kooperaci? Civilní jadernou dohodu vypověděl Bush - a šlápl do shitu, ja by pravil náš premiér, protože USA ji potřebují víc. S EU? Vypovědělo snad nějaké dohody? Jaké? Přestal téct plyn nebo ropa? Přestalo odebírat evropská auta? Přestaly práce na NordStreamu? Přestalo Rusko vypouštět evropské družice?

Tak jakou kooperaci Rusko vypovědělo?

0 0
možnosti

--

11. 9. 2008 12:38
Re: Rusko vypovědělo kooperaci? A kde a ským, pěkně prosím?

varovalo-li by NATO spojence, kteremu hrozilo nebezpeci, pak by to rozhodne nebylo Rusko, nebot tomu je po tom h...., ale J. Osetii, ta ale asi neni spojenec.... Kde je problem ?

0 0
možnosti

milkom

11. 9. 2008 7:50
trapný Hvížďala

se snaží zakrýt, že ten kdo se choval jako hovado je muž, který když vykřikoval do světa svoje lži měl za zády vedle vlajky Gruzie i vlajku EU. Co se týče nějaké blokády - ani v době nejostřejších bojů nepřerušili rusáci dodávky elektřiny a plynu do Gruzie na kterých je z větší části závislá. Zásobovací most, kterým jsou prý US válečné lodě je taky velmi směšným přirovnáním - všechny zásobovací cesty, které Gruzie měla před tím, má stejně přístupné i teď. Veškerou pomoc, která byla dopravena do Gruzie na deseti vojenských plavidlech, by s rezervou snadno dopravily dvě středně velké nákladní lodi.

Hvížďala, tohle je opravdu trapná agitka...

0 0
možnosti

rw

11. 9. 2008 9:01
Re: trapný Hvížďala

Trapný není Hvížďala ale ty,to co jsi napsal je snůška lží a polopravd.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz