Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ZEMĚDĚLCI: Podporu zemědělcům, ne, kdo se na nich přiživují

Čeští zemědělci si podporu zaslouží. Ne tak už ti, kdo se na nich dnes přiživují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zajímavé, pane senátore. Spíš tedy odporně pokrytecké.

Když se při protivládních protestech objeví 2-3 (4...10...) extremisté požadující stržení ukrajinské vlajky na Národním muzeu, jejíž pobyt zde je právně velmi, velmi sporný, odsuzujete VŠECHNY účastníky demonstrace vč. organizátorů jako proruské síly a dezoláty, aniž byste se jich zeptal na důvody jejich prostestů proti této krutovládě. Vyhození z funkce někoho, kdo se k tomu nějak přichomítnul, ve Vás žádné špatné pocity evidentně nevytváří.

ALE když se na protiunijní demonstraci (a požadavek na vystoupení z Green New Dealu JE PROTIUNIJNÍM, protože VŠECHNA nařízení a rozhodnutí EK a EP jsou určena ke splnění cílů GND) přiživí pár odpůrců fialové krutovlády, hned jsou chudáci zemědělci obětí spiknutí imperialistických sil a je třeba zásadně oddělovat ty, kteří se na protiunijní demonstraci jen "přiživují" a "se s ní chtějí svézt i ti, kteří prostě chtějí dělat jen humbuk".

To Vám není stydno?

0 0
možnosti
JJ

J52u70r50a 28J53u19r97a71x

20. 2. 2024 15:39

A hlavně věřím, že po evropských volbách bude v EU vládnout taková většina, která nebude na zemědělce od bruselského stolu chrlit nesmyslné rádoby „eko“ požadavky, které jsou k ničemu a jen ničí zemědělce.

Ano, naděje umírá poslední.

Jinak ve vztahu k EU a volbám do putovního cirkusu nezbývá než povzdech Sancta simplicitas. Špína je příliš zažraná, tu volby nevyperou.

0 0
možnosti
PD

Mohly by, ale voliči ještě nejsou dostatečně nasraní, jinak by tu zelenou verbež vymetli i z vlád.

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře pane senátore, chce to ještě návod, jak do EP ty správné dostat. POraďte, ja opravdu nevím.

0 0
možnosti
MM

A kdo se, Hrabo, přiživoval na Milionu chvilek?

0 0
možnosti
PD

"A hlavně věřím, že po evropských volbách bude v EU vládnout taková většina, která nebude na zemědělce od bruselského stolu chrlit nesmyslné rádoby „eko“ požadavky, které jsou k ničemu a jen ničí zemědělce."

Věřím je silné a optimistické slovo. Já doufám.

0 0
možnosti

VY nejste přítelem Zemědělců. Jakožto Pražák je znáte jen jako brzdu na silnicích. Spíše se považujete za univerzálního znalce všeho....;-D

0 0
možnosti
JN

EU tu je právě od toho, aby dělalo lidem život těžší, příklady jsou na každém kroku. Na něco z politiky EU, co by činilo život lehčím, si nějak nemohu vzpomenout. Třeba mi někdo něco připomene.?

0 0
možnosti
JR

Buzerace na hranicích? Volný obchod?...

0 0
možnosti
VP

Tohle je však asi unikát: totiž to, že proti občanům, kteří podporovali na demonstraci zemědělce, protestovali a jim vyhrožovali tvorové, pardon, jiní občané, a to převážně spíš mladší. Nejen to, ti protestující v rukách drželi a mávali vlajkami a transparenty cizích států. Nepřišli snad s jedinou českou vlajkou. Fuj. Vymaštěnci a zaplacená chamraď.

0 0
možnosti
FN

Ukázalo se, že občané podporují zemědělce. Kravál na demostraci dělal skupina s unijními a ukrajinskými vlajkami, která se chtěla na demonstraci přiživit. Proč si neuspořádají vlastní demonstraci na podporu bruselské zemědělské politiky, zeleného šílenství a dovozu technických potravin z Ukrajiny?

0 0
možnosti
PH

P65e37t90r 47H11a86n

20. 2. 2024 8:22

Jo, Rajchl s Dufkem "podporují" tento typ zemědělců. Až na to, že je to spíš obráceně. Ještě nějací občané?

0 0
možnosti
Foto

Otázka je, jaká většina. U nás většinu hlasů dostanou ti, co greendeal podepsali /ANO/, s těmi, kdo ho doplňují a rozvíjejí /5k/. Mírný pokrok nebude dostačující, ani s lepší volbou jinde. Nebo třeba jo, kdoví..

0 0
možnosti
MK

Co třeba úvaha, že nejvyšší posty přitahují určitý typ lidí, pro které je strana jen výtah k té moci? A na základě toho se přestat hádat, kdo koho volil?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz