Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VZTAHY: Žena jako nástroj

Poslanci minulou středu ve druhém čtení debatovali o zákonu umožňujícím manželství stejnopohlavních párů, kde hlavním cílem pokrokářských zákonodárců je umožnit gayům a lesbám osvojení dětí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J30i37r10i 16H85u65m23l

14. 2. 2024 18:28

Podle statistik, na svete se pomoci asistovane reprodukce v poslednich triceti letech narodilo pres 10 milionu miminek. Nekteri jsou jiz dospeli, a vytvari rodinne prostredi pro dalsi generaci. Asistovana reprodukce se pouziva stale casteji, kazdy rok se nyni rodi pres 500 000 asistovanych miminek. Zadna pohroma zniceni tradicnich rodin se nekona. Statistika je kazdemu pristupna na netu.

0 0
možnosti
Foto

Ve většině případů asistované reprodukce jsou rodiče dítěte biologičtí, to je tedy oproti případu dvojice gayů, kterým dítě donosila cizí žena A, a dárkyní vajíčka byla cizí žena B, trochu rozdíl, nemyslíte, pane Huml?

0 0
možnosti
JH

No nazdar, z lidského pokolení se stane biomasa na zplynování.

0 0
možnosti
VP

V51a74ň25u98r21a 52P43e61t92r

14. 2. 2024 14:29

Až se vlády ujme islám, vyháže homopáry z nejvyšších pater mrakodrapů. A problém zmizí sám od sebe...

0 0
možnosti
JH

No nazdar.! Pro muslima má žena menší cenu než velbloud. Takže homo pár má cenu muže, bojovníka, dvou bojovníků, dvou homo štítů ani ne lidí. Váš problém vyřeší jednoduše. Odstraní Vás na štítě nebo se štítem. Ahoj.

0 0
možnosti
PB

P45e18t56e 27B16r93i38c11h

14. 2. 2024 12:56

"Ačkoli jsou ve sněmovně i zákonodárci, kteří tradiční rodinu hají, zamítnutí předlohy nikdo z nich neprosazuje. Mnoho médií o tomto jednání sněmovny navíc ani nepsalo. V podstatě ani vyhledávače internetu politické jednání, na němž byl návrh novely občanského zákoníku posunut do třetího čtení, nijak zásadně nezaznamenávají. A když už, řeší se zejména debata nad alternativním názvem „partnerství“ a to zásadní jen velmi okrajově. Zkrátka ticho po pěšině." !!!!!!

"Místo toho ale na čtenáře IDNES v neděli vyskočil na sociálních sítích viditelný článek o tom, že jeden český podnikatel spolu se svým partnerem získal k výchově miminko, které odnosila žena z USA. Dárkyni vajíčka (jiná žena, než která jej porodila) vybrala prý jakási agentura a homosexuální partneři si dle svého přání navolili, aby žena měla slovenské kořeny a byla vzdělaná. Nabízené seznámení s ní pár odmítl. Dítě ji tak nikdy nepozná, vzniklo na zakázku dvou mužů, kterým jsou vazby dítěte na biologickou matku lhostejné. Kořeny dítěte považují pro další život dítěte za nepodstatné, hlavní je pro ně jen touha mít a vlastnit mladý život jako hračku."

A když se pejsek znelíbí, přiváže se v lese ke stromu a je po starostech!!;-€

0 0
možnosti
JV

co dárce semene? O něm v článku nic?

0 0
možnosti
MK

To jsem zvědav,jak se budou "mamka s taťkou" nazívat ve stejnopohlavnim svazku,že by manželó jedna a manželó dva.

0 0
možnosti
RS

Ale to se dělo vždycky. Historicky – nevěstince, kojné – byla žena instrumentalizována mnohem důkladněji než dnes. Když se bohatý páreček nezmohl na potomka, obtěžkal pán služku a dítě bylo zaměstnavateli adoptováno. Udělat nějaký právní rámec okolo praxe, které stejně nezabráníme, asi není kontroverzní.

0 0
možnosti
PB

P79e80t59e 60B80r57i59c36h

14. 2. 2024 12:35

Teď máme pokrok: zajdete si na trh, koupíte si sperma a vajíčko a nějaká děloha, kterou si pronajmete, to dítě dodělá. Aby to bylo v cajku, opravdový pokrok bude, až se dítě upeče v nějaké troubě na způsob mikrovlnky. R^;-€

0 0
možnosti
BH

Množírny, to je oč tu běží.

0 0
možnosti
PB

P22e43t44e 39B32r52i63c36h

14. 2. 2024 12:40

Jinak tu porodnost EUhnije nemá šanci dohnat.

0 0
možnosti
Foto

T65o14m58á96š 87H17r87a70j

14. 2. 2024 9:59

Klima alarmismus a "řešení" problému green dealem je ekonomicky destruktivní (kromě toho také nesmyslné protože slibovaný efekt přináší extrémně neefektivně, pokud vůbec)

Masová ilegální migrace je posunem/výměnou jedné kultury za jinou (jedné skupiny obyvatel za jinou) čímž je přímým, existenčním ohrožením naší civilizace.

Přesto je myslím zpochybnění pojmů "muž" a "žena" ještě fundamentálněji destruktivní, než dva výše uvedené fenomény. Progresivismus se snaží rozložit mateřství a otcovství, což jsou archetypy samotného lidství. Je to útok na úrovni vpravdě fundamentálně filosofické. A s těmi nebývá legrace.

0 0
možnosti
JV

Takže, v našem případě, v Evropě, vlastně imigrace, ať už ilegální nebo legální je v zájmu našeho přežití, byť třeba jako trochu jiná kultura, také trochu méně bílá, ano?

0 0
možnosti
KA

K94r10e83i60d44l 50A36.

14. 2. 2024 9:41

Zajímavý článek.

0 0
možnosti
PA

Už je tady zas! Kdo co? Inu diskuse o osvojení dětí stejnopohlavními páry, ona asi na tři dny utichla, no to je přece škoda, že. Přitom všechny argumenty pro i proti už byly tisíckrát řečeny, příznivci i odpůrci jsou ve svých pozicích pevně zakopaní a další diskuse jsou jen mlácením prázdné slámy.

Já jsem víc zděšen náborem dočasných pěstounů za úplatu. Jaká to bude asi za úplatu něžná pečující láska o miminko či batole v emočně nejcitlivějším věku? To, že je péče u placených pěstounů lepší než v kojeneckém ústavu, se bere za hotovou věc, ale já o tom naprosto nejsem přesvědčen. Pořád mám před očima Hugovy Bídníky, kde matka svěří dítě do péče venkovskému páru, platí jim za to měsíční poplatek a ti zatím to dítě využívají jako malou otrokyni.

0 0
možnosti
RT

A tím jste chtěl říci co?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz