Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Z Babišovy louže pod pirátský okap

Začínali jako aktivisté, jejichž motivací a největším zájmem bylo, aby se na internetu mohlo svobodně krást. Duševní vlastnictví jim nic neříkalo, stejně jako vlastnická práva, chtěli si prostě ze sítě stahovat cokoli, co se jim líbí. Hudbu, filmy, hry. Za tím účelem se začali organizovat. Dnes sedí v parlamentu a jejich předseda má ambici stát se předsedou vlády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jo,....tak to je. Pirati jsou stejna sorta jako momentalni Ddmokrati ve Statech. Celej svet se ma na co tesit.

0 0
možnosti
VK

Piráti, v původním slova smyslu patří k tomu nejhoršímu, co se po Zemi pohybovalo. Nevidím proto jediný důvod dát jim svůj hlas.

0 0
možnosti
ZP

Co jiného čekat od tohoto trola. A na závěr si ještě kopnout do ČT. Nic nového.Rv

0 0
možnosti
Foto

Nevíte, že Pícha předchází Pád?

0 0
možnosti
MV

Nevyvádějte Štěpo. Senior zakládá další partaj, tak to zkuste ještě tam. Začínáte mi silně připomínat jistého Varenuchu z Bulgakova románu.

0 0
možnosti
FN

Na rozdíl od Štěpánka si myslím, že STAN patří k Pirátům, protože oba subjekty mají stejné ideové základy. STAN (původně NSK, Nezávislí starostové pro kraj) vznikl ve Zlínském kraji jako organizace starostů, zvolených na kandidátce KSČM, kteří správně vytušili, že nemají šanci být zvoleni v dalším období. Do čela si později dosadili snadno manipulovatelného truhlíka ze Suché Lozi Gazdíka a vydali se za štěstím do celostátní politiky.

0 0
možnosti
EP

S fanatiky a dogmatiky nemá smysl bojovat, proto jen poznamenám, že pokud by šla společnost s Piráty z louže pod okap, bude to jen dobře. R^

I když tak zažraný oportunismus milého pisatele pana Štěpánka taková očistná lázeň pod okapem nemá sebemenší šanci umýt.

;-D

0 0
možnosti
JH

J82a93n 75H67a81j70s78k20ý

17. 3. 2021 12:03

Přesné, vtipné, pravdivé R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Nojo, autor si optimálně nezvolil stranu, která by ho vypumpovala výše. Tak teď do nich! Politika už taková je, zásady jsou hezká věc, ale vysoký flek a moc se počítají.

0 0
možnosti
DZ

Pravdivé a vtipné , bohužel až k pláči R^

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz