Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Spojenec přes palubu

V zhoršené bezpečnostní situaci roku 2023 si volím generála a funkcionáře NATO, diplomata a vyznamenaného vojáka, byť s vědomím všech kroků, které v minulosti učinil. Pokud tento kandidát uspěje, symbolizuje tím Česko zahraničí jasný vzkaz, kde stojí a že je pevně odhodlané tam zůstat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Znám jednu mladou holku, učil jsem ji matematiku, ... byla to fuška, ... bude volit špiona Pavla. Důvod: "Je tak hezkej, a Babiš je ošklivej".

Když něco TAK bllbého má volební právo, tak je něco shnilého ve státě českém.

0 0
možnosti
PB

P65e66t88r 82B67r17e80c46í31k

25. 1. 2023 21:56

Pavel v Juhošce !!? Tak to jsem si nastudoval. Debilní, namyšlení Frantíci na závoře zastavili srbský konvoj, cestující na přátelské setkání s Chorvaty. Propustili jen první dva transportéry. Ty Chorvati samozřejmě zmasakrovali. Což se zbylým Srbům nelíbilo a chtěli totéž udělat Frantíkům. ( ani se jim nedivím ) No a Pavel to jen žehlil. Díky tomu, že Srbové nás berou jako blízké se mu to podařilo. No a od té doby je za hrdinu. Nic více - nic méně !!

0 0
možnosti
KK

Dobrý ! A díky za to.

0 0
možnosti
KV

Jen poznámka pane Bílý. V době, kdy probíhaly protesty proti komunistické totalitě, disidenti byli vězněni a režim utahoval šrouby, se váš kandidát Pavel cíleně připravoval na kariéru komunistického rozvědčíka na úrovni STB a přísahal vernost straně a vládě. A nyní tančí na hrobech obětí komunismu a tváří se jak světec. Typicky český charakter.

0 0
možnosti
PD

A co Bureš? Šmelil a práskal.

0 0
možnosti
AA

A39l41o53i45s 47A98l92i10e91n

25. 1. 2023 18:28

To já zase ve zhoršené bezpečnostní situaci určitě nebudu volit člověka, který zradil své slovo. Pavel zradil jednou - zradí vždycky.

(Málem jsem napsal "chlapa", ale to Pavel není - je jen ufňukaná vydržovaná slečinka.)

0 0
možnosti
PD

Kdybyste se dostal do akce jako Pavel v Jugošce, tak už nikam nepíšete, "slečinko".

0 0
možnosti
VP

Autor článku je klasický havloid a slouha. Tedy v tomto případě volby prezidenta. K smíchu. Havloid volí komunistického špióna a lampasáka, nově transformovaného NATO lampasáka. Za mne je jeden jak druhý kandidát pro většinu občanů ČR proti občanům, ba přímo jim škodí. Pěšky, jako za vozem. Má to ale Pánbůh čeládku! Že jo, autore článku.[UA]

0 0
možnosti

Bureš nebo Pávek ? Aneb když DVA EXKOMUNISTI se perou o Koryto .U korýtek za každého režimu Aneb:,, Ať děláš co děláš, s kozích bobků diamanty nevybrousíš ." Jednoho komanče na Hradě možná ještě dám ,ale dva exlampasáci komunisti na Hradě to mi hlava nebere . https://www.youtube.com/watch?v=RwAzxiWhcw8;-€Rv

0 0
možnosti
JM

Heslo dne: "Praha a láska zvítězí nad vsí a nenávistí". Ukradeno přes plot od sousedů.

0 0
možnosti
JN

Prezident a majitel strany a médií. Takový prezident má pravomoc si zvolit vládu (bez ohledu na výsledky parlamentních voleb). To znamená kontrolu nad ministertvy vnitra, spravedlnosti apod. A média budou psát jak to vše jde skvěle. Takovou kumulaci moci neměli ani komunisti v 1948. A se svým premiérem má pravomoc udělovat abolice (třeba Fiala to Zemanovi nepodepsal).

Petr Pavel oproti tomu nevlastní ani politicou stranu, ani média. Ani nebyl politickou stranou nominován. Kumulace moci u něj rozhodně tedy nehrozí.

Petr Pavel bude dobrý prezident. [>-][>-][>-]

0 0
možnosti
AA

A29l20o10i56s 36A44l17i33e64n

25. 1. 2023 18:31

Vy slouhové Moskvy jste k smíchu. To si opravdu myslíš, že Pavel bude dobrý prezident proto, že v Moskvě, která ho vyškolila, na něj mají vedený svazek?

0 0
možnosti
KK

1) Karierismus není omluva, ale přítěž. Jednou přesvědčený komunista, navždy swi.n.ě.

2) " že by hodil spojence přes palubu." Kdo se mermomocí hrne do války s Ruskem, (a Polsko se hrne) není spojenec, ale sebevrah - idiot. Nenásledovat ! V žádném případě ! Pomoc Polsku ? Ano ! Darovat věnce rodinám padlých Poláků !

3) I nadále opovrhuji všemi, kteří "to hodili" špionovi.

0 0
možnosti
AP

Podepsal bych Vám každé slovo, pane Bílý. Dík za článek!

0 0
možnosti

Moudrý český volič rozhodl, že vyhraje buď bývalý příslušník ČSLA, neboli lampasácká guma, která se po listopadu 1989 rychle převlékla. A i teď se dobře kryje, jako správný rozvědčík. Nebo A. Babiš, který se skoro ničím na prezidenta moc nehodí. Nedivme se, když český volič sice těsně, ale zato dvakrát, zvolil M. Zemana. Skoro by se dalo říci, že boj o moc po převratu vyhrál ten Prognostický ústav. Máme. co jsme chtěli. Ale zapáchá to.

0 0
možnosti
AP

Příslušník ČSLA a lampasácká guma NENÍ a nebylo jedno a totéž, vážený pane Řezníčku. Jsme možná příbuzní (moje babička byla rozená Řezníčková), ale v tomto se rozhodně neshodneme.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz