Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

whaler

25. 4. 2007 8:51
dnes

je krásný den a tady diskuze na zvracení

0 0
možnosti

I-Worm

25. 4. 2007 9:46
Re: dnes

a vy se divíte? Po takovém emetiku?

0 0
možnosti

Jan

25. 4. 2007 8:51
Na KSCM bych prilis nespolehal.

Ti jako vzdy zvoli to nejhorsi reseni pro Ceskou republiku a v pripade prezidentske volby budou urcite opet volit, stejne jako v roce 2003 (jak potvrdili na primy dotaz Filip v OVM, Topolanek a Grebenicek v MFDnes), smesneho narodovce Klause.

Proste, Becvari, hlasy ODS a KSCM ma Klaus jiste, tak jako pred 4 lety a za soucasne situace ani nemusi hledat "konstruktivniho poslance" v jinych stranach. V roce 2003 to byl rusnok. Modrym i rudym komunistum jiste imponuje Klausuv primitivni odpor vuci EU a NATO a lisani se k vychodnim satrapum - od Putina az po ruzne stredoasijske diktatory.

0 0
možnosti

Lájoš B.

25. 4. 2007 6:53
Jen blbec může spojovat průzkum

veřejného mínění s postojem vedení nějaké politické strany a pak z toho zpětně vyvozovat, kolik lidí je vlastně pro nebo proti.

0 0
možnosti

Mirek

25. 4. 2007 8:43
Re: Jen blbec může spojovat průzkum

A co třeba průzkum o postoji lidí k vybudování radarové základny. Tím se jisté politické strany ohanějí skoro jako vůlí Boží.

0 0
možnosti

Petr Vileta, balík z Plzně :-)

25. 4. 2007 5:12
jednoho si odectete

Z tech janevimkolikastrasnemoc procent, co chteji Klause za prezidenta si jeden kousek odectete. V zadnem pripade nejsem priznivec CSSD nebo nedej Priroda dokonce KSCM, ale Vaclava Jesitu Neomilneho uz podruhe nechci.

0 0
možnosti

jorocer

25. 4. 2007 6:22
Re: jednoho si odectete

Neboj se, tebe už rovnou započítali do těch, co Klause nechtějí, tak netřeba nic odečítat.

0 0
možnosti

viktor

25. 4. 2007 3:54
děkujeme, pane Klausi

už jste toho napáchal dost - od zpackané privatizce, umožnění tunelovat po výkřiky : "Více takových Kožených!" Narcista, mocichtivý ješita, ovšem chytrý dost, aby získal nepoučené. Za hranicemi už nás znemožnil dostatečně. Požádá znovu komunisty o podporu? Požádal by třeba čerta, aby zůstal u moci. Ale - i kdyby nakrajně byl zvolen, za čtyřicet let po něm už ani pes neštěkne. Masaryk, Beneš, Havel - ti zůstanou v historii země.

0 0
možnosti

jorocer

25. 4. 2007 6:17
Re: děkujeme, pane Klausi

Hlavně Havel, ten který byl do úřadu zvolen největším množstvím komunistů, ten který byl takový humanista, že v rámci amnestie pustil po revoluci na svobodu z vězení i vrahy.

A čím konkrétním nás pan profesor Klaus znemožnil v zahraničí? Tím, že má vlastní názor, který bohužel (nebo bohudík) někdy prostě je jiný než těch ostatních?

0 0
možnosti

Martin

25. 4. 2007 1:33
mimochodem i ods souhlasi s redukci

za radni bude rozhodovat topolanek, protoze pokud se chovate jinak nez on prikaze, tak vam odeberou licenci ods, a tady jde o mnohem vic penez nez u par desitek poslancu :-D /momentalne se jedna o vic nez padesat zlobivych radnic co neposlouchaji odeesackyho fuhrera/

0 0
možnosti

Pegas

25. 4. 2007 1:07
Poněkud zavádějící

tvrzení, že národ chce p.Klause za prezidenta. Stačí sledovat diskuse na jednotlivých serverech, a dojdete k závěru, že předmětné statistiky, které tuto premisu potvrzují, jsou poněkud slušně řečeno, mimo mísu. Ostatně i v hovorech s lidmi se dovídáte, že nikdo (nebo určitě většina) o tohoto pána, zvaného Tuneldědek, Narcis či Ješita, nestojí. Kde je tedy v naší téměř lidové demokracii problém?

0 0
možnosti

Martin

25. 4. 2007 0:57
a proc ne tenhle propocet ?

vlada ma nejakou 30 procentni podporu, proto by mela jit do rit... ? hmm nepasuje ? procpak, je to ve stejnem duchu, nikoho nereprezentuje a je proste oskliva

0 0
možnosti

Vasekpasek

25. 4. 2007 0:22
To nejde takhle brát

Stejně bychom mohli říct, že ODS prosazuje radarovou základu, i když si jí velmi vysoká část jejích voličů nepřeje (což nic nemění na faktu, že já proti ní vůbec nic nemám). Někdy je prostě potřeba se voličům tzv. postavit a prosazovat něco, co se jim tak úplně nelíbí (což dokazuje politickou odvahu a to je například vlastnost JP naprosto cizí). Důkazů, kdy se většina mýlila, najdeme v historii dost a dost

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz