Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

UDÁLOSTI: Babiš dostal přes nos...

Problém pana Babiše a „korunových dluhopisů“ se v médiích už propírá delší dobu. V posledních dnech však celá věc nabyla na obrátkách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

20. 3. 2017 7:45
Úspěch - a dokonce bohatství se v České kotlině

Úspěch - a dokonce bohatství se v České kotlině neodpouští - a to, že to není u Babiše handicap rozzuřuje socdemáky a všechny další tak zvané politiky u nás více, jak španělského býka rudá muleta..

To neustálé podpásové napadání vašeho koaličního partnera je zcela nefér a nechutné. Před třemi roky vám nevadilo že má předseda ANO pan Babiš AGRAOFERT a Mafru ? Nevadilo, že - vadí vám to nyní před blížícími se volbami a proto ho napadáte. A korunu tomu nasazuješ dolejzáním za komunisty - asi jste zapomněli, že vás, socdemáky už jednou, před cca 70 roky " zařízli ". Oni se také nezřekli své zrůdné a nenávistné ideologie - to také nevadí ? Hlavně se udržet u moci, třeba s čertem.

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

20. 3. 2017 6:55
Zda dostane Babiš přes nos, rozhodnou volby.

A ČT musíme bránit, ale před tím, co jí dnes vládne a jak si ji privatizovali její zaměstnanci. Aby se vrátila k tomu, co je její zadání = veřejnoprávní médium, pravdivě a nestranně informující a kultivující společnost.

0 0
možnosti
AB

20. 3. 2017 6:46
Babiš není nový !

Byl tady s námi celá devadesátá léta a v okamžiku, kdy úplatní politikové z obou stran přestali plnit jeho požadavky založil si svou vlastní stranu, aby rozhodoval sám a pro sebe. ANO bude líp, ale jen těm v ANO !

0 0
možnosti
KP

20. 3. 2017 0:52
Obycejne nectu Dolezala

Obycejne nectu pana Dolezala ale titulek mne navnadil.

Samozrejme se vsechny strany snazi zbavit se Babise - je velice smutna pravda (a to zduraznuji velice smutna pravda), ze je to jediny politik ktery v Cesku pouziva rozum. Je samozrejme nutne se ho zbavit za kazdou cenu - vzdyt by to volici mohli pozadovat i po ostatnich politicich a to by samozrejme byla naprosta katastrofa a to si Cesko nemuze dovolit.

0 0
možnosti
PS

20. 3. 2017 3:29
Re: Obycejne nectu Dolezala

Správně, volit jedině komunistickoestébáckého bastarda Babiše.

Již vrátil Bureš těch 50 melounů co ukradl na Čapí hnízdo? Ano používá rozum. Všichni živnostníci kradnů.

0 0
možnosti
PG

20. 3. 2017 0:42
RE

z clanku "bylo by absurdní, kdyby byla ČT trestána, že upozornila na něco, čím se nyní i na základě práce jejích reportérů se vší vážností zabývá nejvyšší zákonodárný sbor ČR."

Pane Dolezal, probuh. Kdyby se takovymi vecmi zakonodarny sbor se vsi vaznosti zabyval, zadne takove legislativni paskvily by v zakonech vubec nebyly nemyslite? Nebo snad chcete tvrdit, ze az se Babis "vyresi", tak bude po problemu? Ze tyto optimalizacni hity roku 2012 (viz Vaclav Moravec ve svem poradu) vlastne nikomu nevadi, vadi to jen u Babise a ty zakony jsou vlastne v poradku? To nemyslite vazne, ze ne.

0 0
možnosti
JL

J. Lepka

20. 3. 2017 8:18
Re: RE

Obávám se, že jste absolutně nepochopil oč jde.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz