29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Andrej Babiš a jeho užiteční pomocníci

Okurková sezóna u nás probíhá ve znamení mohutného nástupu Andreje Babiše a jeho politicko-ekonomicko-mediálního impéria. Tuží se zejména jeho mediální sekce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Vyšata 18.8.2016 10:42

Hrdina je ten,

kdo dokáže přečíst článek pana Doležala do konce.

M. Čihák 18.8.2016 16:11

Re: Hrdina je ten,

presne to mne napadlo taky.

D. Polanský 18.8.2016 18:45

Re: Hrdina je ten,

Neznám člověka, co by to dokázal. Všimněte si ale až fanatickou nenávist k A. Babišovi. Neví někdo, co mu Babiš udělal?

K. Vyšata 18.8.2016 19:52

Re: Hrdina je ten,

Údajně, neověřeno, protože se k tomu pan Doležal nechce znát, mu poslední koblihu Babiš před volbami nedal a dal ji nějakému bezvýznamnému chlapíkovi co šel kolem. Tím pokazil novináři námět na nejmíň pět stránek pojednávající o složení a chuti koblihy z rukou rozvraceče demokracie Babiše.

J. Kulheim 18.8.2016 20:48

Re: Hrdina je ten,

Někdo má rád koblihy jiný je rád nemá. Není schopen je požvýkat ani polknout. Vy koblihy asi máte rád a pokud jsou zdarma, tak si je naberete pro celou širokou rodinu na týden.

Nevím čemu nerozumíte.

M. Prokop 18.8.2016 21:37

Re: Hrdina je ten,

Nejspíš nerozumí ničemu.

M. Prokop 18.8.2016 21:36

Re: Hrdina je ten,

Slabikář zvládnete?

V. Čermák 18.8.2016 9:55

Prý Problém Babiš.

Já bych spíš řekl Problém Doležal.

J. Chaloupka 18.8.2016 9:42

Jděte už do penze, Klaus, kterého jste dříve tak obdivoval,

už stejně do žádné funkce zvolen nebude a věk na to jistě máte, stejně tak, jako Lída Rakušanová, které to bylo doporučeno předevčírem.

T. Kočí 18.8.2016 9:35

Velmi dobré

Když on jeden hlas = 1 koblih = 12 Kč. A to se vyplatí.

Čingischánovi.

V. Klepetko 18.8.2016 10:38

Re: Velmi dobré

Pane Kočí, Vy snad musíte fasovat ty koblihy od Babiše opravdu zdarma. Jinak se těch Vašich neuvěřitelných 12 Kč za koblihu vysvětlit nedá! Nebo je snad kupujete od nějakého "zlojeda"? :-))))) Nabízím Vám denně 50.000 koblih za Vaši skvělou cenu :-))

M. Prokop 18.8.2016 9:11

Bureše já nerad,

ovšem policie v rukou Chovance, Tuhého a Laubeho není žádná lepší alternativa.

P. Lenc 18.8.2016 10:25

Re: Bureše já nerad,

No, policie ovládnutá Babišem, tak tady máme Putistán.

V. Klepetko 18.8.2016 10:59

Re: Bureše já nerad,

Možná by to vnitro mohlo být v budoucnu raději pod nějakou menší koaliční stranou...

S. Kubů 18.8.2016 8:49

jenom, aby tomu nebylo naopak

Tj. aby ten opravdový problém a skutečné nebezpečí nebyla ve skutečnosti migrační tsunami - a psaní o našich vnitropolitických problémech neukázalo se být "psaním od věci" a "odváděním pozornosti". Ostatně, je to jedna z běžných rétorických figur, kterými jsou okřikováni "xenofobní populisté": "Chudáci běženci nejsou žádný problém (jde o variaci na "nechumelismus"), to jenom někdo chce odvést pozornost od našich skutečných problémů a event. si zajistit znovuzvolení..." Jde evidentně o úhel pohledu, resp. otázku, jakou relativní váhu kterému problému kdo přikládá.

Závěrem: Pohoršovat se nad tím, že přispěvatelé periodik píší také o něčem jiném, nežli aby se obouvali do majitele těchto periodik, přijde mi pošetilé.

A. Bocek 18.8.2016 6:39

Nikdy jsem si nemyslel,

že souručenství Sobotky s Babišem mne donutí volit znova ODS. Lidový dům plus OKD zapomenuto , Čapí hnízdo je jen 50-ti mio škobrtnutí , Šlachta dostal korupční pašalík a stejný sborový hlas socialistů s velkopodnikately a odbory nás vedou k pravému fašismu italského střihu.

V. Klepetko 18.8.2016 2:22

Vasil Biľak Doležal?

Pár postřehů k článku. Za prvé. Kdo nemiluje vlastní národ a své lidi, nedokáže účinně milovat národy cizí ani uprchlíky.

Pan Doležal čte Nový zákon rozumem, ne srdcem!

Item. Masová migrace představuje pro naši demokracii naprosto akutní nebezpečí: od roku 2015 je hlavním zdrojem všech protidemokratických a současné antiliberálních tendencí v evropské a české politice! Babiš se proti této fatální hrozbě vymezuje nechutným způsobem, ale alespoň nějak. Doležal naproti tomu říká: "Klídek, zatím hoří jen u sousedů!" Nechápe, že chceme-li ubránit evropskou demokracii, musíme si v Evropě a v Americe získat spojence a zastavit spanilou jízdu Junckera, Merkel, Avramopoulose a dalších černých jezdců bruselského Mordoru. Bude to spíše obrana Caro-Kann než královský gambit. A v této obraně Babiš asi bude našim spojencem!

Item, problém 21. srpna: "Po týden se obyčejní, řadoví lidé snažili zachránit situaci, kterou jejich „elity“ (komunističtí politici, intelektuálové) nezvládli." Pane Doležale, včera jsem v diskusi na Psu napsal, že ten nešťastný a hloupý mladík s transparentem "Ježíš byl gay" je mi sice velmi nepříjemný , ale lidsky mnohem bližší než sadducejští Svědci Jehovovy. Ve stejném smyslu je mi nyní bližší Babiš, než Vy. A to říkám jako volič Pirátů! Vy jste totiž dnes tím Vasilem Biľakem roku 1968: zvete k nám migrantské okupanty na tancích evropských směrnic, máte to ideologicky velmi dobře a věrohodně zdůvodnené teorií Starých, "předlednových" pořádků, k ruce máte různé Laube-Šangaloviče a hlavně zvysoka kálíte na nějaké populistické žvásty, jinými slovy na hlas lidu a demokratické vzepjetí a vzdor té lepší části našeho národa proti středověké totalitě a třeskutého mrazu nesvobody, který k nám přichází tentokrát z Bruselu .

Pane Doležale, my ale vydržíme mnohem déle než jen týden! A ve finále ubranime demokracii v Evropě i u nás doma! A Babiš sice není žádný Frodo Pytlík, ale on i Glum byl pro Společenstvo významným přínosem a průvodcem :-)

I. Klepáček 18.8.2016 2:58

Re: Vasil Biľak Doležal?

Pane Klepetko, mate

pravdu a nejste na to sám.

V. Klepetko 18.8.2016 4:52

Re: Vasil Biľak Doležal!

"Svědkové Jehovovi" jistě rádi vydají svědectví, že jsem chtěl napsat "Svědkové Jehovovi" :-))). Díky pane Klepáčku.