30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Bartoň 18.4.2024 10:46

R^R^R^

M. Matura 17.4.2024 21:15

Bolševici chtěli poroučet větru, dešti a my se tomu smáli. Eurobolševici si na to poroučení najali právníky a lidem zmrznul úsměv na rtech.

V. Němec 17.4.2024 19:18

Soudy nacházejí právo, ne spravedlnost.

Řekl před nedávnem v rozhlase Pavel Blažek, ministr spravedlnosti.

Nemáme právní stát, ale stát právníků. Dodávám já.

V. Mokrý 17.4.2024 19:21

Tak jest -

naše slavná nezávislá justice, že !

L. Zídek 17.4.2024 18:19

V demokracii maji pravo ze sebe udelat idioty i soudci vysokých soudu. Bohuzel toho zhusta vyuzivaji.....

L. Zídek 17.4.2024 18:14

Vlady Eurosujuzu,ale už i nejvyssi soudy obsadili levicový trollové. Cest maďarské a slovenské výjimce ,

V. Němec 17.4.2024 19:20

R^

J. Jurax 17.4.2024 17:40

Rozsudek je ideologický správný. Ideologie je nad právem.

Kdysi jsme měli justici třídní, dnes máme aspoň ve Štrasburku justici zelenou.

Myslet politicky, Halík, kur√a politicky!

K. Křivan 17.4.2024 17:14

Progresivističtí ideologové by měli být prohlášeni za zemské škůdce a za vogelfrei. Co by to pro ně znamenalo je jasné. Rv

M. Grussmannová 17.4.2024 15:32

Bravo! Jsem opravdu ráda za každého rozumného člověka R^

M. Zasazabanovaný 17.4.2024 14:17

https://expose-news.com/2024/04/13/bill-gates-and-un-impose-digital-ids/

Digitální identita, jejíž zavádění nyní v této africké zemi finišuje, je samozřejmě prezentována jako „dobrovolná,“ nicméně bez ní jste absolutním „vyděděncem“ společnosti. V podstatě si bez ní nezajistíte SIM kartu, nemůžete nastoupit do školy či zaměstnání, nedostanete dávky či důchody, nezaregistrujete auto, nezískáte pas nebo řidičák – a mnoho dalšího.

Spousta každodenních důležitých činností je spjata s vlastnictvím ID, což ji v podstatě činí povinnou. Digitální identita je již samozřejmě zaváděna tak, aby byla v budoucnu propojitelná s digitální měnou (CBDC) a funguje zároveň i jako očkovací průkaz. To je předobrazem toho, jak bude již brzy vnucována eID i v evropských zemích, kde je (zatím) prezentována jako dobrovolná.

Západoafrická země Sierra Leone usilovně pracuje na své digitální transformaci a její systém identity založený na MOSIP je jádrem tohoto projektu.

Modular Open Source Identity Platform („MOSIP“) je iniciativou Nadace Billa & Melindy Gatesových, která poskytuje platformu, na které může kterákoli země vybudovat svůj vlastní systém digitální identity „zdarma.“

Článek „Sierra Leone klade digitální ID do středu své agendy digitální transformace,“ který v pátek zveřejnila Biometric Update, uvádí rozhovor s Mosesem TF Vibbiem, zástupcem ředitele Národního úřadu pro registraci civilních osob (NCRA) v Sierra Leone, zveřejněný na okraj událost MOSIP Connect v Addis Abebě minulý měsíc.

„Podle ratifikace a směrnic parlamentu Sierra Leone je NIN propojeno se všemi vládními a klíčovými soukromými službami včetně registrace SIM karet, vzdělávání, mzdové agendy, zaměstnávání ve veřejném a soukromém sektoru, pojištění, finančního začlenění a služeb, registrace vozidel, řidičských průkazů, zdravotnictví, důchodového a sociálního zabezpečení, evidence nemovitostí a pozemků a další,“ vysvětlil. Vyžaduje se i pro cestovní pasy, pracovní povolení a povolení k pobytu.

P. Kubáč 17.4.2024 13:57

Už dávno měly vystartovat Euro-bombardéry srovnat se zemí čínské uhelné elektrárny, kterých měli čínští komunisti postavit 106 jen za minulý rok.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/chinas-new-coal-plant-approvals-surge-2022-highest-since-2015-research-2023-02-27/

a Cementáry, které produkují zbytečný cement na zbytečné panelákové byty, které by neprodali ani kdyby Čína měla ještě o dalších 1,4 miliardy obyvatel navíc.

https://edition.cnn.com/2023/09/23/business/china-too-many-homes-for-1-4-billion-people-intl-hnk/index.html

K. Křivan 17.4.2024 17:17

Ono se to lehce řekne, srovnat Čínu se zemí, nebo alespoň její elektrárny, .... ;-D ;-D ;-D směšné !

L. Písařík 17.4.2024 13:32

Zbývá nám pouze závidět Švýcarům, že jejich stát řídí racionálně uvažující státníci a ne vytřeštěnci se zeleným přesvědčením pevně věřící, že jejich je pravda a víra. V jedné z mých minulých debat mi jeden máboženský horlivec odpověděl, že VÍRA SE NEDOKAZUJE. Tady je každý argument marný. Tak i v zeleném šílenství.

K. Křivan 17.4.2024 17:21

Víra se nedá dokázat. Nemá s vědou nic společného.

V matematice vypadá věta takto: Předpoklad, tvrzení, důkaz. A matematika je základem všech věd. Ne však pavěd.

M. Zasazabanovaný 17.4.2024 13:06

Ľudské práva budú "upravené" tak, že s tým väčšina bude súhlasiť a podporovať to. Videli sme to počas covid aparteidu....

Doktor Nehls je váženým autorom knihy The Indoctrinated Brain (Indoktrinovaný mozog), ktorá popisuje tento do značnej miery neznámy neurobiologický mechanizmus. Ten bol zneužitý spôsobom, ktorý je pre tento neľudský indoktrinačný proces rovnako perfídny ako geniálny.

Dr. Nehls na svojej stránke na Substacku píše: „Ohromujúce množstvo dôkazov naznačuje, že boj proti neustálym pandémiám (podľa WEF Risk Report 2023 bol Covid-19 iba začiatok), nekontrolovateľná zmena klímy a národné hranice sú všetko aspekty jednej, skrytej vojny proti ľudskému mozgu.“ Skutočným bojiskom je naša autobiografická pamäť, a tým aj mentálny imunitný systém našej spoločnosti.

Počas nedávneho rozhovoru sa Tucker Carlson spýtal Dr. Nehlsa: „Prečo, keď sa ukázalo, že mRNA vakcíny nezastavujú prenos infekcie, vlády pokračovali v ich pretláčaní populácii?“ Dr. Nehls odpovedal, že tu nešlo o zdravie ľudí ani o zarábanie peňazí. „Išlo o dobytie ľudskej mysle. A je to ešte horšie ako podkopávanie schopnosti myslieť. Takže, ak vypnete produkciu nových nervových buniek a prinútite hipokampus, aby si zapamätal všetky nové prezentované príbehy vzbudzujúce strach, potom tieto príbehy naozaj vstúpia do mozgu. Ľudia si ich zapamätajú v hipokampe, ale za určitú cenu: prepíšu už existujúce spomienky.“

„Takže, čo sa stane, je“ pokračoval Nehls, „že novými naratívmi o strachu, technokratickými naratívmi, prepíšete svoje už existujúce spomienky, svoju individualitu alebo osobnosť a to všetko zmeníte.“ „Ak by to bolo úmyselné, bola by to tá najdiabolskejšia vec, aká sa kedy urobila,“ odpovedal Carlson. „Určite,“ súhlasil Nehls.

https://www.infovojna.bz/article/velky-mentalny-reset-alebo-spinavy-plan-wef-na-cestu-do-otroctva-cez-covidovu-klimaticku-a-migracnu-agendu

L. Šimon 17.4.2024 9:45

Ale vždyť se ví, že justice vždy kolaborovala s režimem tak co se divíme proboha. ( německá s Hitlerem, Česká s Brežněvem, evropská s EU.....

Děti a vnoučata mám pro Vás vzkaz: lépe už bylo.

V. Čermák 17.4.2024 11:45

A nyní Česká opět s USA EU...Rv

V. Čermák 17.4.2024 11:46

Soudit by měla podle zákonů. ale soudí podle Narativu, tedy jediného správného názoru...:-/

V. Mokrý 17.4.2024 13:00

R^!R^

K. Křivan 17.4.2024 17:24

Nedivte se. Většina soudců jsou zločinci v taláru.

M. Zasazabanovaný 17.4.2024 9:34

https://www.onehealthcommission.org/en/why_one_health/what_is_one_health/

Šéf WHO brojí proti masu, jeho konzumace prý není dobrá pro klima (video)

V souvislosti s nově schvalovanými dokumenty WHO by bylo dobré připomenout, že jak v nové verzi Mezinárodních zdravotních předpisů tak v Pandemické smlouvě se již zmiňuje také možnost, že by WHO zasahovala v případě klimatické nouze se zdůvodněním, že klima ovlivňuje zdraví.Výzvy zločince Tedrose tak nijak neudivují, naopak. Lze očekávat, že se k tématu „klima“ bude i nadále vyjadřovat – a je možné, že nakonec bude WHO na základě schválených dokumentů ovlivňovat i klimatickou politiku.Jde zejména o projekt „One health“ (Jedno zdraví), který je nově zahrnut v Mezinárodních zdravotních předpisech a obsahovat by jej měla i Pandemická dohoda...

A nyní již k videu, ve kterém šéf WHO Tedros vyhlásil válku masu a zemědělství kvůli „klimatickým změnám.“

„Naše potravinové systémy jsou škodlivé pro zdraví lidí a planetu. Potravinové systémy jsou zodpovědné za více než 30 procent emisí skleníkových plynů a jednu třetinu globální zátěže nemocí,“ tvrdí.

Transformace potravinových systémů je proto podle Tedrose, který prosazuje posun směrem ke „zdravé, rozmanité a rostlinné stravě,“ nezbytná.

WHO Director-General calls for a "transformation" of the food system, away from meat-eating and traditional agriculture, in the name of fighting "climate change": "Our food systems are harming the health of people and planet. Food systems contribute to over 30% of greenhouse gas... pic.twitter.com/PRAovTrfrQ — Wide Awake Media (@wideawake_media) April 11, 2024

J. Jurax 17.4.2024 18:36

Ať si ten pobóchané trotl žere třeba kukuřicu, ale nešahá mi špinavó haluzó na bůček!

M. Zasazabanovaný 17.4.2024 9:31

Ľudské práva "garantované" QR kódom.

https://norberthaering.de/macht-kontrolle/olympia-qr-code/

Olympiáda jako záminka: Francie zavádí QR kódy pro vstup do předem stanovených zón.

Průkazy, které budou ve stejném stylu jako již vydávaná digitální identita, budou mít nejen návštěvníci Olympijských her, ale také obyvatelé daných oblastí či zaměstnanci. Jde tak o další záminku k nedobrovolnému zavádění ID. Lze předpokládat, že všem zaregistrovaným jejich identita zůstane i do budoucna. Pro vstup do čtvrtí podél Seiny, kde se bude konat zahajovací ceremoniál olympijských her, bude po dobu osmi dnů vyžadována předběžná registrace a QR kód.

Již brzy se Pařížané jako první v Evropě ocitnou v tomto hororu. Jak informují francouzská média , francouzská vláda oznámila, že týden před olympijským zahajovacím ceremoniálem 26. července budou čtvrti podél Seiny prohlášeny za bezpečnostní zónu s omezeným přístupem.

https://www.thegatewaypundit.com/2024/04/australia-prepares-its-own-national-guard-enforce-lockdowns/ - Austrálie připravuje svou vlastní „Národní gardu,“ která bude během příští pandemie prosazovat lockdowny.

https://www.ninefornews.nl/professor-christian-perronne-legt-in-5-minuten-uit-waarom-we-het-who-pandemieverdrag-moeten-weigeren/ -Profesor, který sám pracoval pro WHO, varuje před pandemickou smlouvou. WHO už není, co bývala, říká profesor Christian Perronne, který byl sám místopředsedou expertní skupiny WHO pro imunizaci pro evropský region. „Nyní je ovládána soukromými zájmy.“

Perronne dále říká, že definice pandemie se změnila, a že pandemii lze vyhlásit, aniž by způsobila úmrtí.Smlouva zavazuje země k provádění všech rozhodnutí WHO a umožňuje generálnímu řediteli WHO vyhlásit pandemii ze dne na den.Země mohou být také nuceny zavést celou řadu opatření omezujících svobodu, aniž by se jim dokázaly bránit, jako je uzavření hranic, omezení volného pohybu osob a povinné podávání neověřených léků, tvrdí lékař.

I. Polák 17.4.2024 8:00

To ještě autor vynechal informaci, že ti idiotští aktivisté před žalováním Švýcarska zkoušeli žalovat jiné evropské státy a s tím u tohoto soudu-nesoudu neuspěli. Až u Švýcarska.

Takže je tam ještě bnavíc motiv: Nejsou v EU, ač jsou uprostřed Evropy, tak jim to osolíme!

L. Žaloudek 17.4.2024 8:39

Spíš to bude tím, že Švýcarsko neprodukuje na rozdíl od EU dostatečně účinný greenwashing. Nestačí něco dělat, musí se o tom hlavně hodně mluvit!

V. Církva 17.4.2024 13:39

Souhlas.

To je právě rozdíl přístupu Číny a EU. Čína skoupila suroviny na baterie, zainvestovala a zadotovala vývoj a výrobu solárů, větráků, elektromobilů.

Evropa zakázala elektromobily, vymyslela spekulace s emisními povolenkami, zavřela jaderné a uhelné elektrárny a přepnula na plyn který sama nemá. Nezbyly už peníze na suroviny, vývoj.

A tak EU dotuje nákup údajně bezemisních výrobků které jim tak Čína vyrábí.

To prostě nikdo rozumný nevymyslí. A nikoho nezajímá že Čína zainvestovala i do uhelných elektráren které pro výrobut tohoto zboží potřebují.

F. Navrátil 17.4.2024 7:47

Podobné nepochopitelné justiční výroky jsou vynášeny i v České republice. Jejich důsledkem je nedůvěra v soudní systém. Klasickou ukázkou zparchantělého soudního systému je výrok Baxovy party tzv. ústavního soudu potvrzující svévolné omezení valorizace důchodů fialovou vládou. A to na základě ne právních, ale politických důvodů.

V. Mokrý 17.4.2024 13:01

R^R^R^

!

V. Církva 17.4.2024 7:26

Typický universalismus (ideologie Západu že všechny kultury jsou stejné, universalisti mají vždy pravdu a zákony a soudy se jim musí podřídit, což ve skutečnosti znamená jen omezování domorodých obyvatel Západu) se svojí toxicitou.

Evropský Soud pro Lidská Práva jako nástroj manipulace nevolenými. A tedy instituce bez morálního práva na existenci. Není to ten soud co rozhodl, že po přelezení plotu v Aleutě už nelze člověka jen tak předat zpět? Proto při takových "výsledcích" má být zrušen. Co tak zažalovat ho u něj s návrhem na sebezrušení :-)?

Lidská práva původně nebyl zbytečný pojem. Jen se tento pojem aktivisticky rozšířil. Poměrně málo lidských záležitostí jsou práva universální, která by platila pro většinu lidstva a epoch. A jen ty by se snad měl nějaký mezinárodní soud pokusit řešit.

Zajímavé je, že právo na život se zákazem potratů zdravých dětí tyto soudy nezakázaly, ale Švýcarsko které pracuje na snižování CO2 je odsouzeno!

V každém případě mají dnes na Západě lidmi nevolené soudy práv příliš moc.