Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

SNĚMOVNA: Registrované partnerství 2.0

Ve středu 28. února schválila Sněmovna novelu občanského zákona. Podle ní mohou stejnopohlavní páry uzavírat partnerství s většinou práv, jaká mají v manželství muž a žena.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Číst moudra z pera pana Neffa se stalo ztrátou času. Bohužel. Po několika týdnech jsem udělal výjimku a .... Ano je to už zřejmě setrvalý stav.

0 0
možnosti
JJ

J30u81r54a 16J33u82r24a93x

4. 3. 2024 10:48

Tak je nečtěte. A zvažte také možnost, že k pochopení oněch mouder jste dosud dostatečně intelektuálně nevyspěl ... :-)

0 0
možnosti
RK

Připadá mi zvláštní zmínit pocitovou hodnotu slova manželství jako faktor, který homosexuály motivuje k uzavření takto pojmenovaného svazku a zároveň tuto emociální hodnotu toho slova de facto upřít těm, kteří jsou proti tomu označovat stejnopohlavní svazek jako manželství.

0 0
možnosti
Foto

Zamyslete se: není to rub a líc téhož pocitu?

0 0
možnosti
JN

Cituji autora "Dnešní právní systém připomíná nepřátelskou, život ohrožující džungli.". Mohl by mně pan Neff vysvětlit, co je na dnešním právním stavu pro stejnopohlavní páry život ohrožujícího? Nezbláznil se už náhodou?

0 0
možnosti
RL

To by mě také docela zajímalo... 8-o

0 0
možnosti
Foto

Manželství je mal+ženství, tj mužoženství. Křivení významu slov nemá být, ublíží. Je třeba zrušit lživé zdravotní, sociální, důchodové pojištění a nazvat je po pravdě daní z příjmu. A sjednotit do jedné. Pak odstranit lživé označení hyperregilačního dotačního woke socialismu liberalismem. Slova mají svůj význam. Měsíc není Slunce a kočka není pes.

0 0
možnosti
JK

Jsem velmi zklamán! Tak manželství pro všechny neprošlo. Když pro všechny tak pro všechny! Plánoval jsem totiž oženit se s parní mlátičkou a následně si adoptovat jejího potomka parní žehličku. Tu měla s parním válcem, když ještě žili v registrovaném partnerství. Aby se vyhnul placení alimdentů, parní válec transgenderoval a stala se z něho parní válenda. Ta přece platit alimenty nemusí, to pochopí i poslanci parlamentu ČR. My s parní mlátičkou potomky neplánujeme, jednak to není moderní a také se obávám, že při pokusu o ně mohl bych přijít k nepěknému úrazu. Naštěstí pomocnou ruku podá nám pokroková věda, ve zkumavce stvoří nám parní lázeň a my potom namíso páření budeme vydatně pařit a pařit a pařit.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz