Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ROZHOVOR: Ty nejhorší sny Lipovské

Rezignace předsedy rady je zcela namístě. Dlouhodobě nečinnost komise přehlížel. A pan místopředseda? Na jaře 2021 mu končí mandát, takže to považuji za dobré gesto vysílající signál ke spřáteleným médiím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta paní mi mluví z duše. Děkuji.

0 0
možnosti
PB

P84e45t54r 51B35u29r82d18a

26. 11. 2020 22:21

Jako pokaždé

Neměly by být osoby účastníci se rozhovoru uvedeny "někde nahoře", u dotazované včetně informace, o koho jde?

Číst dvě tři obrazovky jen proto, abych dole zjistil, že jde o názory někoho, kdo mě nezajímá, je to na demotivující. Ne proto, že nesouhlasím. I souhlasný názor Pepka Vyskoče je málo platný, nesouhlasný názor profesora by měl vést k zamyšlení.

0 0
možnosti
Foto

A proč vůbec čtete? Vždyť vy nějaké různé názory přece vůbec znát nechcete.

0 0
možnosti
DM

Paní Lipovská ještě před rokem ČT nesledovala a teď po doškolení zhrzenou paní Bobošíkovou je hybnou silou ve změnách. Cosi shnilého je ve státě dánském, řekl by klasik.

0 0
možnosti
PH

P82e95t46r 23H90a35n

26. 11. 2020 21:42

Takže měla rok na to, aby se s ČT seznámila. A Bobošíková ji ekonomii neučila. Četl jsem nějaký článek slečny Lipovské již před lety, kdy ještě studovala. A už tenkrát mě její rozhled a brilantní myšlení uchvátilo.

0 0
možnosti

Neviditelný pes klesl na samé dno žumpy, bravo, pane Neffe!!! Zveřejňovat rozhovor vedený redaktorkou Žumpy, pardon, prokázaného desinformačního webu Parlamentní listy, to je skutečně mimo veškerou představivost.

0 0
možnosti
PH

P15e46t11r 22H60a77n

26. 11. 2020 21:36

Rozhovor se skládá z otázek a odpovědí. Účastní se ho tázaný a tazatel. Vám tedy vadí pouze tazatelka a její médium, a kdyby se na totéž ptal někdo z Respektu nebo Deníku referendum, bylo by to v cajku? Ale oni by se pravděpodobně neptali a pokud ano, tak ne paní Dědečkové. A vaše vidění světa by nebylo narušeno. Takže nezveřejňovat, že? Ať žije cenzura, pokud se netýká vás.

0 0
možnosti
JV

J 57V86l23č94e94k

26. 11. 2020 20:23

Paní Dědečková, naprosto perfektní odpovědi. Díky za ně. Na uvedené téma sdílím vaše názory. R^R^R^

0 0
možnosti
JK

J91i78ř35í 84K42o43u93k

26. 11. 2020 17:44

Co se týče ČT. Ukážu jeden jediný případ. Jmenuje se Fistejn, původem Ukrajinec, nyní našemi daněmi půacený politolog. .. Co je zač? Když byl na Ukrajině puč, tak jeden nový poslanec pomocí facek (bylo to na youtube) odvolal ředitele jejich tv, proto, protože odvysílal celý projev Putina. Předseda jejich parlamentu označil způsob odvolání, jako něco, co by se dít nemělo. Za tři dny u komentátora Veselovského Fistejn prohlásil, že videozáznam fackovačky je vyrobený ruskou tajnou službou, Veselovský se zmohl jen na "opravdu?" Fistejn to zopakoval. Pochybuji, že vy Veselovský nevěděl, jako pracovník tv, že předseda Ukrajinského parlamentu jednání uvedeného poslance kritizoval, nocméně, neřekl k této Fistejnové lži ani Ň. Zprávy na ČT dnes Fistejn, pro ČT komentoval volby na prezidenta v USA a dovolil si říci, že ve státe Portland? nevím, zase takový sledovač ČT nejsem, pouze jsem chtěl překlenout reklamy na jiném kanále, že několik pracovníku z volebních místností, kde se sčítaly hlasym uvedlo, že volby jsou zmanipulované a že se tam navyšovaly hlasy pro Bidena, od té doby mu moderátorka začala skákat do řeči a když si dovolil říci, že vůbec nejsou volby uzavřené, jak to tvrdí ČT, tak mu v zápetí skočila do řeči a ukončila rozhovor. .. Příznačné, osobně považuji Fistejna za nemorálního agitátora, který neváhá použít lži, nicméně ČT se k jeho "kvalitám" blíží.... Co se týče Rady, tak je to orgám naprosto bezmocný k dění v ČT a slouží spíš jako Potemkinova vesnice. Bez financní kontroly dám hlavu na to, že se tam nedodržuje finanční morálka, protože tam pracují lidi... Příležitost dělá zloděje i v krámě s rohlíkama, natož tam, kde se točí miliardy...

0 0
možnosti
PH

P12e62t49r 77H21a58n

26. 11. 2020 17:56

Nejmenuje se Fistejn, ale Fištejn, není politolog, ale novinář. A Portland není stát. Zbytek vašeho příspěvku se vyznačuje stejnou kvalitou.

0 0
možnosti
VK

neznám paní Dědečkovou, ale podle mne ten, kdo dává rozhovor Parlamentním listům, to se mnou nemyslí dobře. Kdyby se neplatily poplatky ČT, funkce v radě nebyly tak výborný šolich - žádná práce, žádná odpovědnost, pouze zákulisní politické kejkle a extrémně skvělé platové ohodnocení a nikdo by se tam nehrnul.

0 0
možnosti
ŠH

Tak zkuste navrhnout (i jen) poplatky ČT09 dolů, na 30%. A budete na kříži, pane Kříži.

Co máte proti PL? Nutí Vás k poplatku 140.- Kč měsíčně???

0 0
možnosti
Foto

ČT má prostředky - mediální prostředky- k dehonestaci, šikaně, ničení pověsti svých oponentů - především nepohodlného kontrolního orgánu. A velmi nedemokraticky a závisle na svých příjmech z koncesionářských poplatků toho využívá. Druhá strana, tedy RTV má těchto prostředků nepoměrně méně.

0 0
možnosti
ŠH

Souhrou určitých okolností má ČT09 prostředky hýbat republikou.

To by až tak nevadilo. Ale ona dostala prostředky takové, že to začíná být stát ve státě. Což je samozřejmě špatně.

Je to vzájemně zajímavé propojení/spolčení, které jakékoliv "připomínky k věci" ihned označí za útok proti samotné podstatě demokracie v ČR.

Je to k hořkému smíchupláči.

Zajímavé je, že účast politika Hilšera nevadí, nápady jiných politiků vadí. A to je stále keců o tom, že budou "nad politikou/hlídat všechny politiky"!!!

0 0
možnosti
VK

V93. 56K23u62h40a30j

26. 11. 2020 14:28

Ano, je to útok na neprofesionalitu a manipulaci. V podání zastánců skalních koryfejů ČT jde ovšem o "volání po krvi". Banda jedna, od teď se bude kontrolní činnost nazývat volání po krvi?! Pomluvy, urážení a mydlení schodů všeho druhu, kterého se progresivisté ČT dopouštěli a dopouštějí na těch s odlišnými názory, Moravec třeba, to není volání po krvi, ale objektivní žurnalistika?

0 0
možnosti
Foto

Je ještě slabej, měl by ty politické sebeprezentace místo odpovědí rázně utnout a dělat takovým žvanilům z ostudy kabát.

Pěkný den.

0 0
možnosti
MV

Ve střetu zájmů bude, zvláště u takovéhoto kolosu, vždycky někdo a nebude sám. Spíš jde o to, aby se udržela kvalita pestrost vysílání a to bych řekl se v porovnání s ostatními médii ( pochopitelně i díky poplatkům) celkem daří. Na druhou stranu chápu, že za ztracenou láhev mizerného vína každý měsíc, by člověk rád slyšel z reproduktorů svého přístroje převážně( někteří jedinci dokonce jedině) svoje vlastní názory. So geht das.

0 0
možnosti
Foto

Já bych rád slyšel buďto nestranné názory, pokud zaujaté pro nějakou stranu (názorovou, ne politickou), tak v přibližné poměru existujícího českého názorového spektra. Příkladně EUrorealistů až EUroskeptiků je přinejmenším stejně jako EUrohujerů. Pořady jsou silně v prospěch hujerů. Zelených je v Česku menšina, v ČT ovšem mají své silně tendenční pořady (i v ČRo), bez adekvátního protikladu.

So geht das.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz