8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

PRÁVO: Vláda se opět chystá legalizovat podvody

Ministr spravedlnosti se už podruhé pokouší v Parlamentu prosadit zrušení zákonů, které znemožňují tunelování. Všem milovníků mediálně nejoblíbenějšího ministra říkám s plnou vážností - Jiří Pospíšil a jeho tým se pokouší zlegalizovat rozkrádání firem. A není to poprvé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vaníček 16.12.2011 15:50

Jako svého času

tvarohový Bursík (kde je mu konec?),tak dnes z každěho koutu vyskočí jak papírový čertík Okamůra! Jdou už s ním pánové do....no vy víte kam!

B. Rybák 15.12.2011 11:31

Mít tak starosti pana Okamury

Po té, co politicky zkorumpovaná ČSSD (a další EU-Hujeři) odevzala naše hospodářství svým zahraničním mecenášům není bohužel v této zemi už co tunelovat (dokonce i "naše" banky už vydělávají hlavně na donedávna neznámých poplatcích). Jednosměrné penězovody vedou (na rozdíl od t.zv. tunelů) z této země ven.

Kdyby pan Okamura tušil, jakým neštěstím by bylo znejistění vlastnických vztahů, tak by si své šestákové příběhy o továrně za dvacetikorunu nevymýšlel. Každý právní krok má pozitivní i negativní důsledky (a své náklady) a to všechno je nutno pečlivě zvážit a ne střílet od boku.

K. Januška 14.12.2011 12:04

Naprostý souhlas

Nevím v kolika zemích jsou platné Zákony, které si odporují. U nás to rozhodně je. Listina práv  praví: Před Zákonem jsou si občané rovni. (Občan Januška má stejná práva jako občan Pospíšil.) Občanský soudní řád praví: Občan Pospíšil se může obracet na dovolací soud (má právnické vzdělání), ale občan Januška nemá právo obracet se na odvolací soud.

Více i na:

http://kareljanuska.blog.idnes.cz/c/231655/Pravni-stat-nebo-justicni-mafie.html

Soudci si mohou vybrat, podle čeho soudit. Pane ministře nevadí Vám to?

P. Novák 14.12.2011 19:45

Re: Naprostý souhlas

Občan Januška má určitě právo obracet se na odvolací soud. To mu sdělí i rozsudek.Co je to za blábol?

J. Kunes 14.12.2011 6:58

jen tak na okraj

Na nahlizeni do diplomky se neni treba nikoho dovolovat. Pokud si spravne pamatuju, tak aspon jednu kopii ma mit prislusna skola ve sve knihovne. (I kdyz Plzen, je Plzen :-)

J. Hanzal 14.12.2011 9:07

Re: jen tak na okraj

Přesně, Plzeň je Plzeň. A také Nečas není absolutně schopen řídit cokoli natož vládu. I když česká vláda - no co si budem vykládat......

Z. Rychlý 14.12.2011 10:05

Re: jen tak na okraj

´Když v tomhle Vašem uvažování se zrcadlí celá bída naší politiky. Vy jako Sparťan nemůžete Slávistu Nečase ani cítit, i kdyby hrál slušný fotbal, zatímco Sparťan Socbotka by byl skvělý, i kdyby dělal jedno pitomé rozhodnutí za druhým. Ale holt je to Sparťan - náš (váš). O fotbal, ani o obsah politiky Vám nejde. Co si fakt budeme vykládat, hlavně, když naši vyhrajou. To jsme jim to natřeli !

Sparta, Sparta !!!! Pardon. Slávia, Slávia !!

Z. Rychlý 14.12.2011 10:14

Re: jen tak na okraj

PS. A ještě dodejte, že máme počkat na další ligový ročník, že tvrdé jádro má nové dělobuchy, světlice a natrénované kung-fu. V dalších volbách bude maso. To bude spektákl - co s nějakým blbým zákonem.

Ten dodatek vadil všem zlodějům, celé opozičně koaliční společnosti, ty nové nevyjímaje. Proto zmizel, aniž by zaslepení fanoušci cokoli zaregistrovali

J. Hanzal 14.12.2011 11:39

Re: jen tak na okraj

Za prvé nejsem ani sparťan ani slávista, a když slyším slovo fotbal (v českém pojetí kopaná) naskakují mi po těle pupínky. Za druhé mám rád hokej, a ač ze severní Moravy fandím Litvínovu.

Ž. Halabudová 14.12.2011 10:43

Re: jen tak na okraj

Sparta,Sparta !!!! Když tohle slyším,tak mi to vždy,nevím proč, evokuje dodatek.------,buzerantů parta!