Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Kravál pouštěný z okna

Vzpomínám na svátek Božího těla v Doubravě u Karviné. Bylo to v roce 1948. Průvod šel kolem kostela k jednotlivým oltářům, monstranci nesl pan farář Klisz a baldachýn čtyři doubravští horníci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

15. 11. 2017 10:12
Doufejme,

že podobnost bude dokonalá, a že za rok se nebude Zeman již konat. Byl jste tam pane sexuologu, věnujte se raději dámským přirozením, to umíte.

0 0
možnosti
SD

15. 11. 2017 15:24
Re: Doufejme,

Je zcela lhostejno, jestli to bylo kvůli Zemanovi, nebo kvůli komukoliv jinému. Jde o princip. Bránit někomu v projevu je u mě hulvátství a to se ještě mírním ve výrazivu.

0 0
možnosti
PH

15. 11. 2017 9:36
Hradílkovi věří v omluvitelnost svého jednání?

Vono je to o politickém přesvědčení, nebo spíše politické víře. Když je politicky věřící pobouřen jemu opozičními, pak se pro sebe omluví i v porušení práva. Zeman a starosta neporušili práva některého občana a jejich věřící se sešli k politickému shromáždění se, aby jim Zeman sdělil své náhledy na svět. Řádně povolené shromáždění lidu se nelíbilo jedné rodině a tak pustili svou oblíbenou písničku přes reproduktory ve značné hlasitosti, coby protest proti Zemanovi. Narušili tím právo, ale jsou přesvědčení o omluvitelnosti svého jednání. Jejich příznivci taktéž. Ovšem naopak tihle jsou přesvědčeni a věří tomu, že prezidentem Zeman je neprávem a měl by z funkce odejít. Prostě tomu věří.

Pokud by policie nešla umlčet rušivou produkci, pak by se dopustila porušení své pracovní povinnosti. Musela udělat o tom byrokratický zápis a tedy na služebně vyslechnout a zapsat to. Nebyl žádný fyzický odpor a proto ani nepoužila chmatů a chvatů, či obušku z pytle ven. Při představě, že by policie nekonala svou povinnost, příště by mohl rušit shromáždění občanů někdo třeba jinak, odvážněji a nakonec by to mohlo končit naprostým nerespektováním práva a střílet po těch, kterým nevěří.

Já bych potom mohl kvůli své víře střílet do Hradílkovy rodiny a myslet si, že je to omluvitelné, protože dříve prošly porušení práva a to vždy zhoršuje právní povědomí, až do absurdna!

0 0
možnosti
AA

A. Alda

15. 11. 2017 11:20
Jo.

Není co dodat.

0 0
možnosti
LB

L. Bystrý

15. 11. 2017 9:13
Za rok bude Uzel člen Strany!

Ano, půjde to rychle, stejně jako po Vítězném Únoru: Tehdy i nyní se Radim Uzel hezky česky zařadí mezi nás; není přece nepřizpůsobivý, že. No samozřejmě že není – nepřizpůsobivé jsme přece VŽDY odsouvali, my Češi a Rusové; odsouvali jsme je z naší země, pod naši zeminu, či alespoň do našich slovansky humánních pracovně-převýchovných táborů.

Přirozeně, občan Uzel se zařadil mezi nás na víc než na 100%; stačí si přečíst jeho životopis. Ano, takové soudruhy a soukmenovce občany potřebujeme, k řádnému a bezproblémovému budování socialismu resp. babišismu.

Prostě, příští rok občan R. Uzel tento svůj provokační článek opravdu OSTŘE odsoudí: Napíše do Rudého práva sebekritický článek, a kajícně vystoupí v Agrofert TV, kde se v přímém přenosu přizná ke stykům s agenty CIA a Mossadu, v době před ustavení Vlády národní jednoty našeho Vůdce Babiše.

Načež mu bude odpuštěno, prostřednictvím milosti prezidenta Vůdce Miloše Zemana, aby se mohl opět zařadit mezi nás prosté pracující. Po svém omilostnění R. Uzel požádá Stranu o umožnění kandidovat na členství; sám se rozhodne, jestli bude kandidovat do ANO nebo KSČM. Takže jedinou otázku: Stojí mu to za to, ministrovat či psát takové články, když se pak stejně hezky zařadí?

Volte ANO, KSČM a našeho Miloše, pro štěstí našich dětí!

0 0
možnosti

V. Čermák 376

15. 11. 2017 23:34
Re: Za rok bude Uzel člen Strany!

Bobky, nic než bobky jelene...

0 0
možnosti
MV

15. 11. 2017 8:55
Koukám že pan Uzel taky nepochopil,

že v demokracii se může protestovat.

0 0
možnosti
VJ

V. Javora

15. 11. 2017 9:33
Re: Koukám že pan Uzel taky nepochopil,

No to nic není. Vy zase nechápete demokracii.

0 0
možnosti
PS

15. 11. 2017 8:55
Ha Ha

To mohl napsat jedině Uzel.Ať se raději stará o sexualitu a tu přiblblou rweklamu o erekci.On má tu erekci asi už i v mozku a podle toho také vypadá ten komentář.Že to bylo více nahlas je pravda ale z té nahrávky bylo jasné,ýe ty projevy byli slzšet docela dobře a možná,že kdyby to bylo ještě váce nahlas tak by alespoň ty naučené a a rogantní žvásty od Zemana a spol nebyly tak slzšet.Ta píseň byla to jediné co se dalo poslouchat a kdyby tam křičelo odpůrci Zemana tak nby to bylo daleko horří ,ale máme snad svobodu ne jen pro papaláše,a president by měl býti tolerantní a schovívavý pokud se nejedná o násillí a skutečné narušování veřejného pořádku ,což se nestalo.Zkrátka narcis a postbolšebvik i s myšlením komanče v celé kráse

0 0
možnosti
TK

15. 11. 2017 8:52
Nejlépe

současnou situaci popsala sama paní Kubišová.

0 0
možnosti
MP

15. 11. 2017 8:30
Článek na základě JPP.

:-(

0 0
možnosti
VN

15. 11. 2017 6:57
Uzel

když se rozváže stane se z něj obyčejná šňůra nebo provaz.

Tak to má být a uzel jen když je nutný.

0 0
možnosti
OU

15. 11. 2017 7:14
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
RG

15. 11. 2017 6:54
Ano

pravidla mají platit pro každého, ať už je to Zeman, Drahoš nebo Jarda od vedle

0 0
možnosti
PM

P. Maleček

15. 11. 2017 6:22
Můžeš hned - hahahahaha

Tak se nám tu Radim Uzel názorově ztopořil, nejspíš pod vlivem svého z nestydaté reklamy známého erekčního preparátu. Jak vidno s účinky nejen na spodek, ale i na vršek, když si pod jeho vlivem Uzel vzpomněl i na zážitky z dávného mládí. To s cílem zamaskovat totalitní praktiky prozemanovské policie.

A pak čert ví, na co všechno dalšího ten Uzlův preparát je - zvlášť bere-li ho i zdravím a duc-hovnem kypící Zeman .... asi proto se ten čert na konci té reklamy všem co to užívají tak chechtá.

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

15. 11. 2017 6:47
Re: Můžeš hned - hahahahaha

Ty jsi ztopořenej už ( až ) od listopadu.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz