Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Kravál pouštěný z okna

Vzpomínám na svátek Božího těla v Doubravě u Karviné. Bylo to v roce 1948. Průvod šel kolem kostela k jednotlivým oltářům, monstranci nesl pan farář Klisz a baldachýn čtyři doubravští horníci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

15. 11. 2017 23:44
Pane dochtor, příště pište radši jen o té erekci.

Tohle je na Vás moc složité.

0 0
možnosti

15. 11. 2017 20:40
Co chtěl pan doktor říct?

Cituji větu z dopisu dr. Uzla: "Ať už drží tento výtečník hladovku nebo absolutní abstinenci, nemůže nikoho přesvědčit o tom, že podle zákona shromažďovacího nemá právo rušit řádně povolené shromáždění asi tisíce občanů."

Jestliže si představím, že nemůžu nikoho přesvědčit o tom, že nemám právo cokoli rušit, tak to snad znamená, že si ostatní myslí, že právo rušit shromáždění mám. - Pan doktor si dělá ze čtenářů legraci, anebo v horším případě neví, kdy a jak se používá dvojí zápor. Přesto se i přes tento poněkud toporný styl domnívám, že to celé byl od pana doktora žert. Snad mi to promine, ale bylo by pro něj možná lepší, kdyby se i nadále věděcky zabýval ďábelskou erekci...

0 0
možnosti
CH

C. Horák

15. 11. 2017 21:19
Re: Co chtěl pan doktor říct?

Toho překlepu si asi všimli všichni, nutno ale přiznat, že nikdo ho nedokázal vytěžit tak dechberoucím způsobem, jako Vy.

0 0
možnosti

J. Ševčík 106

15. 11. 2017 17:10
Jasne

Kdo se zucastnil tohoto shromazdeni nebo si pustil zaznam verejne dostupny,musi uznat ze pisen od Marty Kubisove znela mirne ze soukromneho bytu a o nejakem revu nemuze byt rec Policejni zakrok byl proti zakonu a kdo s nem souhlasi je na omylu

0 0
možnosti
SD

15. 11. 2017 15:22
Souhlasím, i kdyby to byla státní hymna, nemá

tím co rušit nahlášenou a povolenou akci. Na druhou stranu se ti PaChové mohli trochu mírnit. Nelíbí se mi přístup ani jedné ze stran.

0 0
možnosti
MP

15. 11. 2017 16:50
Re: Souhlasím, i kdyby to byla státní hymna, nemá

Asi tak.

S podotknutím, že u policie je přehánění horlivosti nebezpečnější.

0 0
možnosti
VS

V. Student

15. 11. 2017 15:16
Vy, pane doktore?!

Ministrant, kadidelnice, dokonce obrat "pan farář"...! Kdo by se nadál!

Heleďte, když už jste na Psu, co takhle jako psychiatr vyjádřit se k tolerování muslimského zájmu o nedospělá děvčata, šestileté chlapce ve sprchách a naposledy poníka v německé ZOO, který to schytal od nadrženého muslima údajně před zraky konsternovaných návštěvníků včetně dětí. U nás byli takoví lidé považováni za nemocné, nicméně trestatelné, což také byli, tedy jsou. Jaksi oboje. Nemocní i trestaní.

Jsou muslimové pedo(zoo, geronto atd.)filové které nutno trestat nebo je to určitý...ehm...nový druh normy? Co vy na to?

0 0
možnosti
AA

A. Alda

15. 11. 2017 11:18
Nemám Vás rád,

ale k tomuto článku nemohu jinak než veřejně s Vámi souhlasit. Od začátku do konce.

0 0
možnosti
AP

A. Pakosta

15. 11. 2017 11:59
Re: Nemám Vás rád,

Nemám rád pana MUDr. Uzla a nemám rád ani Vás, pane Aldo.

Nepochybuji o tom, že si pan doktor pamatuje, jak hlasitý byl hluk, způsobený tehdy v osmačtyřicáté jedním gramofonem. Pan doktor, tehdy osmiletý, tam byl osobně přítomen.

Mám ale jistou pochybnost o tom, zda byl pan doktor přítomem osobně i na té prezidentské NEpředvolební šou v Lipníku. Mám důvod domnívat se, že tam pan MUDr Uzel nebyl. Ani já jsem tam nebyl, ale aspoň jsem si poslechl záznam z onoho incidentu - zde: http://forum24.cz/video-dalsi-prezidentovy-lzi-podivejte-se-jak-znela-zakazana-modlitba-pro-martu/

Na záznamu je velmi dobře slyšet projev řečníka na pódiu, který je zdáli podbarven zvukem zpěvu Kubišové, místy v hluku pískajících posluchačů sotva patrném.

A na základě tohoto záznamu jsem přesvědčen, že policejní akce proti zvukaři byla projevem arogance moci, ničím jiným. Kdyby pro nic jiného, pak i proto, že se nespokojili s umlčením produkce, ale dotyčného odvedli na služebnu a tam jej drželi, dokud akce na náměstí neskončila.

0 0
možnosti
DP

15. 11. 2017 11:11
Je vidět, že už i v Lipníku

mají kavárenští povaleči navrch. Holt i venkov se intelektualizuje. U6 žádné holínky, kravíny, vepříny, pole a makat.

0 0
možnosti
JP

J. Pražák

15. 11. 2017 11:07
To nebyla první obdobná akce slunéček

V Praze obdobným způsobem rušili povolené shromáždění v květnu "studenti" Uměleckoprůmyslové školy, když na Palachovo náměstí z okna školy pouštěli z velkých reproduktorů orientální kvílení a křepčili u toho na chodníku. Asi i nějaké drogy v tom musely být. A policie neudělala nic. Snad už dochází ke zlepšení a ta multimuslikultigenderpolitkorektní lůza bude alespoň někdy dodržovat zákony. Pomohlo by jí, kdyby se musela živit poctivě a nebyla dotovaná z fondů všelijakých Sorošů a ze státního rozpočtu.

Bylo by potřebné okopírovat americký zákon, který tyto "aktivity" považuje za nepřátelskou činnost.

0 0
možnosti
JL

J. Lepka

15. 11. 2017 10:43
Ještě dodatek:

na prezidentské zástavě stojí Pravda vítězí ne vyděsí.

0 0
možnosti
BR

15. 11. 2017 10:21
Uzel na Hrad!

Pro každého Čecha Clavin dle jeho potřeb zdarma! Češky jako kompenzaci dostanou kilo lubrikačního gelu měsíčně! Jinopohlavníci ostrouhaj mrkvičku. Konečně uděláme tu populační explozi, i budou Čechové, statní junáci, jakož i Češky, vnadné panny (ty panny berte metaforicky, díky, Clavine), zalidňovat vyprazdňující se Evropu svým ušlechtilým genofondem! Jo a Moravané a Moravanky, item Slezané a Slezanky taky.

Sorry jako, hrabe mi.

0 0
možnosti
OZ

15. 11. 2017 18:04
Re: Uzel na Hrad!

Mně by se to Vaše heslo lépe líbilo v podobě "pro jeho pohřeb zdarma"

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz