27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


PŔÁNÍ: Hodně zdraví pane prezidente

18.3.2024

Bývalý prezident pan ing. Miloš Zeman po čtvrteční operaci krevní sraženiny v motolské nemocnici zůstává na jednotce intenzivní péče. Jeho zdravotní stav je stále vážný, ale stabilizovaný, nezhoršil se, uvedla seriózní ČTK.

Devětasedmdesátiletý Miloš Zeman přijel ve čtvrtek do motolské nemocnice, údajně si stěžoval na bolest nohy. Lékaři ho ještě ten samý den operovali kvůli kritickému nedokrvení nohy, které způsobila krevní sraženina.

V této souvislosti mne zarmoutila řada komentářů na sociálních sítích, které panu Zemanovi přály vše špatné a někteří výlupci dokonce i smrt. Smutné je, že nelidské komentáře Zemanovi adresovaly i ženy.

Neskutečná sprostota. Inu, za klávesnicí je každý hrdina. A co je to vlastně za hrdinství, přát skoro osmdesátiletému člověku smrt?

Vzpomeňme konec roku 2017 a tehdejšího středo-brněnského politika Svatopluka Bartíka, který tehdy veřejně diagnostikoval panu prezidentovi Zemanovi rakovinu a dal mu jen pár měsíců života.

Šach mat, píšeme rok 2024 a Miloš Zeman žije stále! Všem aktivistům a jedovatým jelimánkům navzdory.

Buďme lidé, buďme na sebe hodní
Klidně půjdu proti proudu.
Přeji panu Miloši Zemanovi brzké a plné uzdravení. A všechny bych chtěl poprosit o zdržení se ubohých a sprostých komentářů, které jsem si bohužel tento týden přečetl a které jsou opravdu nevídaně trapné a odporné. Jak by bylo vám, kdyby vašim rodičům nebo prarodičům někdo přál smrt jen proto, že měl nebo má jiné politické názory?

Jistě s Milošem Zemanem možno v ledasčem (a třeba i ve všem) nesouhlasit, ale přát mu smrt či bolestivé umírání je ubohost první kategorie!

Hodně zdraví, pane prezidente!

Z autorova blogu na Seznam Médium