Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

T. Vodvářka

14. 3. 2010 8:32
takzvaná pravice

Jistě netřeba připomínat, že stádní pud funguje zejména u té části populace, která méně přemýšlí a více čeká na to, co dostane. On ten problém není Paroubek, ale to, co se u nás nazývá pravicí. ODS představuje svou vizi 2020 a myslí si, že všichni usednou na zadek nad tím zázrakem. Bohužel si Topolánek neuvědomuje několik podstatných věcí. Jakékoli vizi jakékoli SLUŠNÉ politické strany musí předcházet a poté trvale existovat samočistící mechanismus. Nelze čekat, že ve straně, kde jsou evidentně kriminální živly /netřeba příliš jmenovat, všichni - i Topolánek - o nich ví/, bude všechno směřovat k lepším zítřkům a přemýšlivý pravicový volič jim ochotně dá svůj hlas. Spíše mi to teď připadá, že právě ta parta těch lidských zmetků už na všechno kašle, že jsou za vodou a současné vize jsou jen tlachy. Je jim celkem jedno, že se k vládě dostane parta poloineligentů /Mgr Sobotka je ekonomický primitiv, který by zkrachoval, i kdyby šéfoval veřejným WC na Wilsoňáku/. Tito takzvaní pravicoví politici se zdiskreditovali natolik, že současné procento voličů ČSSD je spíše dáno nízkým počtem těch, co volí slušnější nerozhazovačné strany. Takže, volby asi dopadnou pro Paroubka příznivě, a pro občany - myslím tím pracující, vydělávající a odpovědné - strašně. Vždycky mě rozesměje, když si vzpomenu, jak krutá církev chtěla po poddaných desátek z toho co vydělají.

0 0
možnosti
VL

V. Linhart

14. 3. 2010 10:20
Re: takzvaná pravice

Ano,ta pravice jako esence vzdělanosti a nositelka nejlepších tradic evropských...Ten zbytek společnosti,co si nečistí zuby a nemyje nohy,je dopředu odsouzen v našich životech k roli lokajů,pečujících o naši vysokou kulturu a naši svatozář.

0 0
možnosti
RK

r. kriz

13. 3. 2010 12:56
joj....

jezkovyvoci...

bezpracny zisk, co maji veritele.....

idealni demokracie bez manipulace lidmi....

prosteautore, proc proste nenapisete: "je to jinak, nez bych chtel !!!!!" - bude to stejny, bezobsazny blabol.

jinak proti stadnimu reflexu spravne bojujete tim, ze citujete cizi text.... :DDDDD

0 0
možnosti
JH

J. Havelka

13. 3. 2010 11:36
A ODS jen bezmocně kouká,

jak ztrácí preference. Intelekt předsedy Topolánka a jeho blízkých naprosto nestačí na sice nestydaté, populistické a nesmyslné žvásty pana Paroubka a jeho nohsledů. Zase se potvrdilo tvrzení Václava Klause o prázdném topolovi.

0 0
možnosti
ST

S. Trkola

13. 3. 2010 10:53
Proč

pravicové strany  včetně voličů už předem se smiřují,že

prohrají !! Stále jen říkají bude zle až růžoví vyhrají,místo

aby napnuli všechny možnosti ,aby  se to nestalo!!

Ukažte mě trenéra který před zápasem bude říkat my

prohrajem ,to by si podepsal výhazov !!!  Nazdar

0 0
možnosti
KF

K. Filek

13. 3. 2010 7:18
volby

Máte sice pravdu,ale ještě by to chtělo návod jak změnit myšlení těch potencionálních voličů Paroubka.To je skoro nemožné.Musela by přijít silná osobnost,která voliče Přesvědčí o škodlivostí Paroubka pro tento stát.Oni na to přijdou sami,ale už bude pozdě.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz