18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Vízek 88.100.57 25.8.2009 19:28

Takže zůstává nejspíš co? Inu nová strana TOP 09

Nový Karel Schwarzenberg s novějším Miroslavem Kalouskem a nejnovější Vlastou Parkanovou rovná se nová naděje?   

Kdo tomu věří, ať k nim běží…  Já to nevnímám ani jako vtip, přestože v Česku  je před volbami možné všechno, všecičko.     

Pan Schwarzenberg je konečně předsedou strany,  když ve dvou předcházejících onu šanci neměl ani náhodou, ale – co se stalo, nemůže se odestát - po kancléři Hradu, senátorovi a ministrovi – nový úspěch...  Je předsedou rychlokvašené strany TOP 09, která už před registrací měla prostor v médiích  nevídaný,  a sama jeho tvář je naseta po republice na takovém množství billboardů, že  našinec žasne a odborník se diví…

Inu spasitelský výraz všech neokoukaných „nových“ tváří TOPu 09  rovná se spasitelská celá strana.  Jak jenom Česko mohlo dvacet let  existovat bez ní?  Záhada.  Záhada?

Zen 25.8.2009 22:05

Cemu se divite?

ODS uz dokazala, co vsechno dokaze - takze je pro prumerne inteligentniho cloveka nevolitelna

SNK-ED sice nejsou sptani, ale do parlamentu se zase nedostanou

Takze koho volit, kdyz CSSD, KSCM a Zeleni jsou tak maximalne na pest?

Občan Česka 27.8.2009 6:05

Re: Takže zůstává nejspíš co? Inu nová strana TOP 09

Lidi, obyčejný lidi, nenechte se zblbnout nějakým tričkem a  hezkým dědečkem, který kouří fajfku. To je jen maskot této, prý nové strany (se starými a dost profláknutými harcovníky). ......

Uvědomte si, že rozhodujete o své budoucnosti. Uvědomte si, že tato strana by pro váš život nic dobrého nepřinesla. Je to opět nová strana sloužící mafiánským a korupčním rychlozbohatlíkům. A proto vezměte rozum do hrsti a volte podle svého sociálního postavení ve společnosti.

MGM 25.8.2009 12:55

Když se tak dívám okolo sebe

tak rady pana Hamerského, jak sestavit kandidátku bych pojmenoval radami, jak prohrát volby. Oni totiž k volbám půjdou voliči, kteří chtějí dobré hospodaření státu v menšině. Jako vlastně vždycky. Většina půjde zabránit poplatkům u lékaře a v lékárně, donutit bohaté k solidaritě s chudými (neboli s nimi samotnými), bezdětné s rodinami s mnoha dětmi, pracující s důchodci, atd. I když ono vlastně na těch kandidátech zase tolik nezáleží. Většina voličů totiž stejně volí podle mediálního obrazu strany ne staršího než jeden měsíc. A kdo je na kandidátce stejně 90% z nich vůbec neví. Nejdůležitější trumf je poslední aféra, bez ohledu na jejíc pravdivost. Nakonec, přečtěte si třeba něco od MUDr. Koukolíka, který dobře vysvětluje proč se nesmyslného tvrzení "na každém šprochu je pravdy trochu" chytají i jinak vzdělaní a inteligentní lidé a proč se takhle dají celkem snadno vyhrát volby, když se to nepřepískne. Takže, na co osobnosti. Ti jsou nakonec lepší jako poradci (třeba NERV), alespoň nejsou pod nesmyslným tlakem medií a nemusí se zodpovídat za každý prd třeba ve své rodině.

Marat 25.8.2009 12:10

To byla Topolánkova marná snaha.

Topolánkek by měl  úspěch se získáním hlasu všech stran a straníček, kdyby jím zaručil, tedy jejích vůdcum každému funkci místopředsedy vlády a pro ostatní funcionáře náměstky ministru. To přece jen nemůže, tak žádnou jinou politickou stranu k sobě nepřitáhne.

Vždyť právě proto v ČR je na čtyři desítky politických stran,  že je v ČR moc lidiček toužících po nějakých "významných" funkcích a společenském postavení s funkci vyplývajících, třebas ty funkce jsou bezvýznamné. Ze stejných důvodu byla a je v Čechách a mezi čechy honba po titulech.

Honza II 25.8.2009 10:48

Teda pane

hamerský, prohlásit,že Vondra nebo Topfer jsou silné osobnosti,to je skutečně k popukání.....:-D

Milena 25.8.2009 10:50

Re: Teda pane

Tak přes břicho určitě !

Libor 25.8.2009 14:37

Re: Teda pane

Proč si vybral zrovna tyhle křivé židle za osobnosti.

hafusak2 25.8.2009 9:20

Velký a silný pravicový blok?

A proboha z koho chcete takový blok vytvořit? Většina "osobností", které jste vyjmenoval jsou bývalí chartisté, kteří už za sebou mají různý počet krachů ve funkcích, tj patří už k těm "profláknutým". Skuteční odborníci se zase nesníží k tomu, aby dělali poskoky M. Topolánkovi a sami sebe připravovali o svůj kredit odborníka. Pravice žádný program nemá, žádná její vláda nedohláhla nic do konce, dokonce ani své volební období. Rozkradený státní majetek, stamiliardové schodky v rozpočtu a nasr/píp/ lidé - to byly, jsou a věřím, že i budou výsledky její vlády. Jediné co se povedlo je to, že když prohlásili své voliče za ty chytré, tak se hromady těch zakomplexovaných, kterým nebylo shůry dáno ani v apatyce nekoupili začali honem hlásit k voličům pravice. Rozumu jim to sice nepřidalo, ale tvoří značnou část voličů, kterým není potřeba nic vysvětlovat. Na levici sice také není vše v pořádku, ale tam si alespoň uvědomují, že "vše souvisí se vším", že věci mají být v rovnováze a lidé se nemají zbytečně naštvávat. Jsou to všechno bohužel ještě pozůstatky plyšáku, kdy najednou všichni nechtěli komunisty, všichni byli najednou pro pravicová řešení aniž by řadě lidí došlo, že ta pravice u nás v podstatě žádné schopné odborníky nemá a jen tak mít nebude.

Vilém 25.8.2009 9:39

Re: Velký a silný pravicový blok?

Zato bolševických odborníků typu hafusák2 je tu jak nas/ráno.

hafusak2 25.8.2009 10:11

Re: Velký a silný pravicový blok?

Svůj příspěvek jsem napsal proto, abych o něm nabídl polemiku. Ale to už jaksi převyšuje rozsah myšlení, že ano?

Kecal. 25.8.2009 17:20

Re: Velký a silný pravicový blok?

R^

Marat 25.8.2009 12:13

Re: Velký a silný pravicový blok?

Co vás vede k přesvědčení, že u socdemáku a komoušu je to lepší? U socdemáku prostě neberete jejích hnusné aféry  na vědomí.

hafusak2 25.8.2009 14:08

Re: Velký a silný pravicový blok?

Prozatím kdo ze socdem něco provedl, buď si za to šel sednout, nebo se ta aféra nakonec ukázala být mediální bublinou. A to věřím, že u takových jako byli pp. Gross nebo Kraus se zatraceně snažili na ně něco najít. U KSČM si nějak nemohu vzpomenout na nějakou aféru hodnou pozornosti.

Libor 25.8.2009 14:36

Re: Velký a silný pravicový blok?

Ransdorf boural a nevymlouval se na imunitu.

Minutus 25.8.2009 9:12

Obě velké strany nutně potřebují

masivní generační obměnu. Té se ale asi tak brzy nedočkáme. Zpitomělé členstvo volí stále své "osvědčené" profláknuté tváře.

Marat 25.8.2009 12:16

Re: Obě velké strany nutně potřebují

Co myslíte že  sestane,když se k lizu dostanou ty nové tváře z nastupujíci generace? Vůbec nic, jen co se dostanou k lizu, budou dělat to samé, jako ti které poslali do Neumětel.

Pamětník 2 25.8.2009 13:32

Re: Obě velké strany nutně potřebují

Nemusím souhlasit se všemi názory,které máte.Plně však p.Marate souhlasím s tím,co se stane až se dostanou k lizu nové tváře z nastupující generace.Myslím,že jsme se už několikrát přesvědčili.Nemyslím tím všechny(pomíjím politické strany),ale není jich málo.R^R^!

Anti 25.8.2009 1:16

Je to tak...

Souhlasím, začíná mi to připadat vyloženě depresivní. Nevím jestli lidi žijí ve vzduchoprázdnu nebo zdali si záměrně nepřipouštějí realitu a skutečnosti stran s nimiž sympatizují. Jinak nedovedu pochopit, jak je možné, že ODS a ČSSD opět vyhrají volby na celé čáře. Navíc, jak píšete, s lidmi jako je kakaový Kraus nebo populistka Řápková, o předsedech raději nemluvě.

-

Pro ty který zajímá, co u ná znamená politika - www.nevolte.cz

Libor 25.8.2009 15:01

Re: Je to tak...

Ti dva jsou opravdu jedlí. Tady je vidět, že tyhle dvě strany, jsou jedna banda a to samé zlodějská židle Kalousek a němčour Degenere. Židle pochopil, že po volbách by byl s lidovci mimo mísu, tak založil novou stranu, ale se starýmy zkorumpovanýmy xichty. ;-P