Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

penzista

22. 9. 2006 18:48
Autore

věštíte jako řada našich novinářů z křišťálové koule.

0 0
možnosti

gerontusinza

22. 9. 2006 11:05
Pane Bárto, je hezké jak se zastáváte členů ČSSd

"Žádnému člověku, kterému zůstal alespoň zbyteček elementární sebeúcty, se nemůže líbit chování Jiřího Paroubka k jeho spolustraníkům" Mám sebeúcty dostatek a je mě jedno jak se p.Paroubek chová ke svým straníkům. Zatím jsem nezaznamenal žádný odliv z ČSSD jen pár výroků nějakého jejich bývalého ministra, který nevěděl (ač člen vlády) že Kazašská firma byla vládou vyřazena z bezpečnostních důvodů země a divil se skoro jako vy a jiní novináři. Jinak panu Topolánkovi asi taky nejsou milé návštěvy pana Tlustého. O tom bychom rádi věděli. A pokud p.Zeman namydlí schody panu Parobkovi, tak je namydlí i ČSSD. Pak se bude holt muset smířit i pan Zeman s tím, že těch 35% budou mít komunisti ( a možná víc). Ale já si to nemyslím, protože u vás je přání otcem myšlenky a nemá to fundament. 

0 0
možnosti

Malý Aston(pravicový volič)

22. 9. 2006 11:23
Re: Pane Bárto, je hezké jak se zastáváte členů ČSSd

Souhlasím s Vám v tom,že dosavadní politika pana Paroubka oslabuje ČSSD a posiluje vliv KSČM.Levicový volič a je jich hodně nikdy nebude volit pravici.Pár občanů,voličů nerozhodných bude volit jiné strany ale ne ODS. Skutečně se stává z pana Paroubka hrobař ČSSD a agitátor hlasů pro KSČM. Mám dojem,že je Filipem placen za jejich reklamu.

0 0
možnosti

Jerry

22. 9. 2006 8:43
Psychiatrie prof.Hoschla

Myslím , že byste neměli toho nebohého Jirku tak kritizovat. Jako narcistu si většina lidí představí člověka,který se stále obdivuje v zrcadle /Což u Paroubka asi skutečně v úvahu nepřichází, to by bylo střepů!/, ale skutečnost je složitější. Ve zmíněné publikaci prof.Hoschla najdeme tuto definici : F60.8. Jiné specifické poruchy osobnosti - narcistická porucha osobnosti : Narcistická osobnost zneužívá druhých ke svému prospěchu,nadhodnocuje svůj talent a schopnosti, reaguje nesnášenlivě na jakoukoliv kritiku, věří, že je výjímečná, zrovna tak, jako její problémy, kterým mohou rozumět opět jen výjímeční lidé.Opájí se fantaziemi o vlastní slávě a úspěchu,potřebuje stálý obdiv, neumí se vžít do druhých, je závistivá. Tolik prof.Hoschl. Tak co Vy na to? Vždyť Vy vlastně urážíte nemocného člověka!

0 0
možnosti

šakal

22. 9. 2006 9:30
...chi, chi, chi...

;-)

0 0
možnosti

franta

22. 9. 2006 8:15
Autore, Vaše logika je opravdu ohromující

"Václav Klaus jasně řekl, že není možné, aby pověřil sestavením vlády z ODS někoho jiného, než jejího předsedu. Pokud by učinil jinak, vyvolal by v ODS krizi a neposloužil ani vlastním zájmům".

Na základě čeho jste přesvědčen o tom, že nestranický prezident (jak se sám rád označuje) nesmí vyvolat krizi v ODS ? V ostatních stranách krizi vyvolat může ? Jsou jeho (Klausovy) zájmy přednější než zájmy státu ? Vy, ač z toho viníte Paroubka, se chováte jakoby ODS a Klaus měly ústavně zajištěnou "vedoucí úlohu". Proto se Vám často říká modří soudruzi

0 0
možnosti

I-Worm

22. 9. 2006 8:02
Nechodí spíše k Zemanovi

pro rozumy? Ono to je něco docela jiného, než dělat stínového ministra! Možná, že ho ta role trochu zaskočila...

0 0
možnosti

Kantor

22. 9. 2006 7:04
No, pane autore,

jen aby to celé neskončilo opačně, když se bývalý levičák Tlustý paktuje s bývalým levičáckým premiérem.;-D

0 0
možnosti

honza

22. 9. 2006 4:52
Autor je zloděj

podílel se na rozkradení Mladé fronty

0 0
možnosti

eMil

22. 9. 2006 6:49
Re: Autor je zloděj

Doufám, že jsi na něj podal trestní oznámení, pokud o tom něco víš. Jinak máš spoluvinu a vezeš se v tom taky, Pane Spravedlivý.... ;-)

0 0
možnosti

??

22. 9. 2006 3:08
Velmi mne pobavila nepřměřená reakce B. Sobotky na zprávu o návštěvě Tlustého u Zemana.

Že by ukázka lidové moudrosti o"potrefené huse ?"  Jeden by nevěřil, co dokáže obyvatele  Lihového domu vytočit !!:-DR^

0 0
možnosti

conqueror

22. 9. 2006 0:57
Konec

Paroubek končí. Je to nevyhnutelné.

0 0
možnosti

Vilém

22. 9. 2006 0:51
Miloš Zeman idolem pravice?

Četl jsem včerejší Zemanův rozhovor v HN, a nezaznamenal jsem v něm pozoruhodné myšlenky, spíš snahu mistrovat ČSSD a nepřiznanou pomstychtivost vůči Sobotkovi. Zemanovy výroky o likvidaci sociálních práv a jejich nahrazení vytvořením jakési pracovní povinnosti pro chudé navíc vybočovaly nejen z levicového programu, ale z mezí civilizované politiky vůbec.

Také sklidil aplaus diskutujících pravičáků mimochodem, což je téměř vždy dokladem že komplexní zvážení problémů bylo nahrazeno laciným vyřváváním hesel.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz