Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Niky

18. 8. 2008 4:59
Komunistickému vlastizrádci Z.Mlynářovi,

udělil V.Havel vysoké státní vyznamenání in memoriam.

0 0
možnosti

Abonent

18. 8. 2008 4:29
Dopisy k oslavám 40.výročí Internacionální pomoci lidu ČSSR : Část 2.

Pražská redakce ITAR-TASS se rozhodla postupně uveřejňovat dopisy čtenářů, napsané u příležitosti nadcházejících oslav 40.výročí Internacionální pomoci lidu ČSSR. Dnes publikujeme druhý dopis.

M.Ř., nezaměstnaný (jméno pisatele je redakci známo). Dopis zveřejňujeme bez jazykových úprav :

Já řeknu co můj táta řikal celej život. Vy Rusáci jste vocaď neměli vodcházet kdyš jste tady v 45-tým uš jednou bili. Kdyby jste tu zůstali jako ve všech vostatních zemích tak by jste nemuseli sem zase fofrem ve 68-tým přiject. Táta se uš bál že přijdou ty židáci co jim před válkou patřila ta naše vila a budou jí chtít vrátit. Řek že to rači zapálí neš by to vracel. Protože pracující má taky nárok na vilu né. I když si buržousti myslej že jen voni maj nárok páš sou študovaný a člověk má jen 3 měšťanky řikal táta. Ale po válce dostal vilu za zásluhy páč uš v květnu založil buňku Strany a vyháněl Němčoury z jejich domů. A pak byl u Bezpečnosti dlouhý léta neš šel do fabriky jako náměstek. A ve 68-tým se začal bát že my Straníci přijdem vo všecko. Eště že jste přijeli v čas tak táta moch pak dělat ve fabrice i řiditele neš šel do důchodu.

Ale jak jste vodešli v 91-tým tak bylo zle. Proč jste zasejc vodešli ? Přišly za náma (jako za mnou a ženou) ňáký advokáti ať prej vrátíme vilu židákům. Nic sme jim nedali páč nedostali vobčanství páč to byli taky němčouři. Ale stejnak to bylo blbí to pomyšlení že by jsme měli vracet naši vilu. Tak by jste měli zasejc přiject co nejrychlejc. Dyš tu budete vy Rusácí tak žádnej židák nebude chtít aby jsme mu vrátili vilu. Tak aš vyřídíte ty gruzíni a ukrajinu tak přijeďte. Moc vás potřebujeme.

0 0
možnosti

Vasekpasek

18. 8. 2008 1:09
Já to viděl!

To šťouchnutí do JP v posledním souvětí jsem zaregistroval ;-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz