Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dušan Streit

15. 10. 2008 11:17
POodlepřátel poznáš člověka

Já bych Paroubka nevolil ani do SRPŠ:

http://streit.blog.idnes.cz/c/53172/Predvolebni-Kocka-Kubice-hadra.html" target="_blank">http://streit.blog.idnes.cz/c/53172/Predvolebni-Kocka-Kubice-hadra.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/53085/Kdo-z-vas-to-ma-pravil-Paroubek.html" target="_blank">http://streit.blog.idnes.cz/c/53085/Kdo-z-vas-to-ma-pravil-Paroubek.html

A podždeštník Tvrdík by měl hradit dluhy ČSA, Dimun zase by měl přispět na alkohol a květiny na Ministerstvu spravedlnosti. Taky charakteristická sebranka. Paroubek se spojí i s Marťany.

0 0
možnosti

Ivan

15. 10. 2008 10:39
Mladý propagandista se snaží.

Protože Ďurička i Kočka byli sponzory ODS v míře více než pětkrát vyšší než sponzory ČSSD, usuzuji, že byli i pětkrát více spřáteleni s ODS než s ČSSD. Takže správně by pan Bárta měl psát o  přátelích ODS majících blízko k p odsvětí, kteří se dostavili na křtění jeho knihy a jeden znich (tedy těch přátel ODS) pak druhého zastřelil.  To ovšem propagandist Bárta píšící v žoldu psát nemůže, to by si ostruhy nevysloužil a on do té politiky mermomocí chce.

0 0
možnosti

westík

15. 10. 2008 10:47
Re: Mladý propagandista se snaží.

 dotaz pro Ivana: a v  čím žoldu  sloužíte Vy ? (tyhle "důvěrné" informace přece může mít jen zúčastněná osoba ) . Vás "sponzoruje "ČSSD  (anebo přímo Kočka) ?

0 0
možnosti

sykorka

15. 10. 2008 9:39
Kubice

Nenapadlo vás pane Bárte,že možností proč odešel může být více,nebo to úmyslně přehlížíte.Co když mu někdo naznačil že by mohl odejít navěky,to se vám nehodí?Já myslím že raději odešel než aby bojoval s mafií ve státní zprávě propojené s Mrázky Pittr Kočky a jim podobnými,tam bude zřejmě ten důvod.

0 0
možnosti

hulwat

15. 10. 2008 10:52
Re: Kubice

Ono je spíš divné, že nezavolali policii. :-P

0 0
možnosti

Kiri

15. 10. 2008 9:09
Povšimli jste si data na fotce s Koukalem?

Kdo se dobře díval na fotku s koukalem, musel vidět datum 5.10.96.   Takže archiv Lihového domu byl zpravděpodobně  založen již ustavujícím sjezdem ČSSD!     Ach jo!  :-/ To jsou ti křišŤálově čistí   ;-O

0 0
možnosti

Peblbek Incenc

15. 10. 2008 7:37
Pitomci jsou ve všech stranách

pro strany levicové je však příznačné, že ty pitomci překypují, Bude to žřejmě důsledek toho, že k levici se hlásí ponejvíce primitivní tupci!:-D

0 0
možnosti

Danton

15. 10. 2008 8:43
Re: Pitomci jsou ve všech stranách

Tím chcete naznačit,  že k ODS se hlásí hlavně inteligentní lupiči ?

0 0
možnosti

Mejla

15. 10. 2008 7:30
Hrají si s námi jako Kočka s myší. Nejenom Praha je dnes ovládána Kočkami

a dalšími gangy, zločin již definitivně srostl se státní správou, jen namátkou se stačí podívat na Petra Čermáka a Helbigy aj.

0 0
možnosti

Mironet

15. 10. 2008 7:03
Ano

Kubice, ten úžasný vyšetřovatel, neohrožený evangelický komisař Catani z Kunic, v posledním okamžiku zachráněný před vražedným útokem ČSSD obětavým investigativcem Kroupou. Jeho zpráva byla využita před volbami aby byla později zapomenuta a její autor potichu vyhozen od policie, aby nyní v novém působišti, bezpečnostní agentuře SUB SA v Kladně, v klidu využíval "plody" své práce, placen jistou pražskou firmou, v níž figuruje na klíčovém místě tchán jeho syna. Tento Catani, kvůli němuž skončila řada nevinných lidí ve vazbě a ještě delší řada byla sledována policií a BIS, skutečně splnil své dílo. Bohužel nikoli to, kvůli němuž byl u policie. Byl ostudou policejního sboru a pouze politickým succubem Jana Rumla a Martina Fendrycha.

0 0
možnosti

Zeměžluč.

15. 10. 2008 6:54
Zajímavé je,...

že vládní sestava  která je dnes u moci a té se jí dostalo s použitím hlavně Kubiceho zprávy a přetahováním poslanců, tento stěžejní materál dál vůbec neřešila a kauzy v něm uvedené nezačala s velkou pompou rozkrývat a vyšetřovat. Nevím o jediném trestním oznámení, natož tak u soudu dotaženém případu, který by z této zprávy pocházel. Napřed velký humbuk a potom nic? A co pan Langer se svým milým úsměvem hodného hošíka z Rychlých šípů, proč nekoná, proč nekoná policie? Co se to děje? Nedělá si někdo zase z nás občanů prxxxdel? Jako s mobilizací proti levici? A co na to voliči ODS a pisálkové, kteří píšou vášnivé příspěvky do růných diskuzí a obhajují politiku ODS, je jim to jedno? Nakonec pan Kubice, tento úžasný vyšetřovatel a policista odešel od policie! Zajímavé je, že tyto otázky nikoho nezajímají. Asi nám není pomoci.

0 0
možnosti

Paul Sulc

15. 10. 2008 8:15
Re: Zajímavé je,...

A proc by vam melo byt pomoci??  Co narod dela, krome sedeni u piva a neplodneho zvaneni na internetovych  discusich ?

0 0
možnosti

Frank

15. 10. 2008 6:03
Tak to tedy shrneme pane Bárto.

Absolutní jedničkou jste vy a ODS. Až se divím, že si vás modré straky zatím nevšimly. Kdy bude další pokračování o Kočkovi? Schválně-jestli přijdete na to, proč se Kubiceho zpráva  za "íčka" nevyšetřila a proč byl Kubice "odejít". A proč vlastně Topolánek kondoloval nějakým Kočkovým? Co se týče Paroubka, tak ten ve vedení strany dávno nemá co dělat, ale copak jiní předsedové parlamentních stran jsou na tom lépe?

0 0
možnosti

BuBu

15. 10. 2008 7:30
Re: Co jsi dneska snídala . . .

. . . Rudá hyeno - že tu na všech článcích od Božího rána . . . bliješ své rudé výkaly !(Y)Rv

0 0
možnosti

loula

15. 10. 2008 5:56
Díky, tento článek považuji za dobrý

a vystihující ituaci. Za podstatné považuji závěrečné sdělení, že "není politická vůle" vyšetřovat různé mafiány, protože nikdo neví, co na kterého politika by se provalilo. To jsme to dopracovali.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz