3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Franta 13.2.2006 18:30

Nebát se nikoho a nekrást.

Sledování televizních diskusních pořadů, kde si dva politici vyčítají kdo z nich je větší gauner dává znamení že je něco shnilého ve státě Českém. Umožnit odchod těchto lidí z politiky by mělo být v bytostném zájmu všech voličů. Stále věřím že se v desetimilionovém státě najde dvě stě slušných a poctivých lidí kteří se stanou poslanci. Musíme je svým hlasem přesvědčit že u nás mají ti slušní již zase větší š a nci zvítězit než ti všehoschopní. Ostatně je to hlavně v našem zájmu
Dušan Polanský 13.2.2006 7:24

Vy mě opravdu pobavíte snad pokaždé,

teď např. vysokou účastí ve volbách. Je pravda, že pravice je v tomto ukázněná,  jak by ne, jde jí dost o majetky. Socialisté jsou známí spíš neukázněností, nejde jím až  tak o moc. Ale proč to tak dramatizovat.  Jádro pudla je dnes přece  jinde. Viz karikatury Mohameda. Zda si napakuje kapsu Pepa, Franta nebo Maruška není až tak podstatné, jak nás učí Adam Smith.    
Egoist 11.2.2006 6:55

Díky Mirdo,

Ivane, Vůastíku CSc, šulinku..
Pepa z depa 10.2.2006 23:04

ODSko, jen tak dál

jako voliče levice mě tenhle článek potěšil.
Dokud budou lídři ODS a jejich příznivci tak mimo realitu jako je pan Bartoň, tak ODSka se k vládě nedostane.
xxx 10.2.2006 21:49

Modrá šance

vážený pane Bartoni, Modrou šanci prostuduji,až mi ODS zaručí,že je to skutečně poslední verze. Nyní,jak se dozvídám,duo Tlustý -Kocourek mi z TV sdělilo opět novinu- tzv. nulovou daň. V modré šanci není,prý se přizpůsobili. Ale,prosím vás, čemu? Odporu lidí k rovné dani? Já jsem vždy myslela,že program nanesu a snažím se o jeho správnosti přesvědčit. Zde se dělá program podle nálady obyvatelstva. Navíc se slibuje něco,co ještě nikdo neví,zda je možné prosadit v EU. Ze Slaného není zas až tak daleko do Petrohradu. Přece jenom to není tak na očích.Snad by se tam hezký pokojík s výhledem na jižní stranu našel.To by snad byla nejlepší věc,co může vedení ODS pro svou stranu udělat.V parlamentu neprošel návrh,aby zakroužkovaní kandidáti měli přece jenom snažší způsob protlačit se. Jednalo se o snížení požadovaných procent hlasů,tuším,že na 2%.ODS to zamítla. Zdůvodněním bylo,že není vyloučeno,že by si někdo hlasy koupil. Takže zbývá doufat už jen v ten Petrohrad.
PF 10.2.2006 17:59

názor

Já jsem si to po přečtení této úvahy (a mnoha dalších) trochu zjednodušil:
Pan Paroubek dělá v současné ČSSD stejnou práci, jakou dělal Husák po příchodu tanků.
Normalizuje situaci, která byla pro partaj už naprosto neúnosná. Husák dělal to samé. Snad ta nynější normalizace nebude trvat tak dlouho.
PF 
Fiore 10.2.2006 18:02

Re: názor

Hodne velke zjednoduseni
Kajan 10.2.2006 17:57

To je bomba ! http://www.volebnipreference.cz/index.php

ODS - Občanská demokratická strana hlasů: 2 211 58.3%   Strana zelených hlasů: 321 8.5%   SNK Evropští demokraté hlasů: 312 8.2%   ČSSD - Česká strana sociálně demokratická hlasů: 308 8.1%   KDU-ČSL - Křesťans
Paroubek 10.2.2006 21:24

Bojim-bojim-bojim !!!

(Kajan je v ů l)
Fiore 10.2.2006 16:09

Podivna polemika

Mysli si snad opravdu pan Barton, ze jsou propadem preferenci vinni volici? Nebo je spise to nekompetentnost predstavitelu ODS spolu s naprosto minimalnim osobnim charisma predsedy strany? Program strany se zmenil...zredil - uz i my, kteri jsme cetli Modrou sanci nevime, co z ni zbylo. Navic jeste dva problemy...lidri ODS (Langer, Tlusty..etc.) nemaji prave povest zasadovych politiku s cistyma rukama. Cim chteji zaujmout? Protievropskou retorikou? Tou, dle mych zkusenosti, odradili radu svych volicu. Co s tim? Obavam se, ze na zmeny je skoro pozde...
Xaver X.X. 10.2.2006 16:11

Re: Podivna polemika

Jo Fiore, vidím to podobně....
Fiore 10.2.2006 16:17

Re: Re: Podivna polemika

Xavere, bohuzel mam pocit, ze karty jsou uz rozdany..pokud se do parlamentu nedostanou nejake mensi strany, ktere by mohly zmenit rovnovahu sil.. Jinak se bojim, ze nas ceka vlad socdem s ksc v zadech...nebo velka koalice - nemeckeho typu a korupce vyrazi jeste vyssim tempem, jako ze uz jsme prebornici..Tak preji alespon pekny den
hodne neRath 10.2.2006 17:04

Re: Re: Re: Podivna polemika

a ono to na Vas nezalezi? zase za vse muzou ONI? nebo Klaus?
Fiore 10.2.2006 17:34

Re: Re: Re: Re: Podivna polemika

Asi jste necetl ten clanek pana Bartone...reagoval jsem na nej, nikoliv na "Klause". Opravdu jsem presvedcen, ze prohraje-li (jakakoliv) strana volby, muze za to nejspis sama. Vy si to nemyslite? Pratele z ODS chteli leccos zmenit lokalne - iniciovat obmenu tvari (napr. pana Langra, ktery v Olomouci dvakrat prohral volby a stale je leadrem). Je to neprustrelne. Obavam se, ze priorita mnohych neni ani tak vyhrat volby, ale zustat na spicce kandidatky. Mate v jednom pravdu, asi to opravdu na nas prilis nezalezi.. A na mne dvojnasob ne, odstehoval jsem se z CR.. Pekny podvecer
hodne neRath 10.2.2006 17:51

Re: Re: Re: Re: Re: Podivna polemika

mne nezajima Langer - jeho si konecne zvolili -.... mne zajima vyse dani a jak se mi stat plete do zivota, neb jsem se dosud neodstehoval.
Fiore 10.2.2006 18:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podivna polemika

to se ale mylite - protoze program, ktery Vy i ja chceme (nizsi dane, ci to, jak se nam stat bude plest do zivota), prosadi ODS jedine, kdyz vyhraje presvedcive volby. A ostatni volice treba zajima nejen program, ale i jaci lide ho maji prosazovat...obavam se, ze mnozi se rozhoduji podle "pritomnosti pana Langra" na kandidatce. Tak to bohuzel chodi. Dokud se ODS nezbavi nepresvecivych a casto i pochybnych lidi na kandidatkach, rada lidi z vrstev jejich potencialnich volicu, je proste volit nebude...a letos patrne ani neprijde k volba. Lide a jejich programy, jsou spojite nadoby, nemyslite?
bezdomovec 10.2.2006 14:57

NEBO TAKY

KUDY CHODIL TUDY KRAD, SOCIÁLNÍ  DEMOKRATH
GEORGE 11.2.2006 10:34

Re: NEBO TAKY

Je to velmi vtipný slogan, ale co s provařenou partičkou Modrých bolševiků v čele s Shitem Tupolánkem, Hnojometem Langerem, Tlustým Mičurinem. Vždyť je to největší volební potenciál socanů a to je hrozné.
bezdomovec 10.2.2006 14:55

JISTOTY A PROSPERTIA?? JEN PRO SOCANY U KORYTA!!!

JISTOTY A PROSPERTIA ??  JEN PRO SOCANY U KORYTA !!!
Ivan 10.2.2006 14:45

Žádné strachy, levice volby vyhraje.

A v tom je kus naděje. Naděje pro pracovité a poctivé lidi. Proto zloději, podvodníci a příživníci všeho druhu, prostě základ voličstva ODS, tak křičí.
Chtěli by rovnou daň. To by z ní ovšem museli všichni také stejně čerpat. Zatím se ovšem z daní platí především to, co potřebuje hrstka bohatých, tedy soudní aparát a represivní aparát, infrastruktura pro bohaté atd..
Sociální pojištění a zdravotní pojištění jsou jedinou výjimkou a proto chce pravice privatizovat  také zdravotnictví. 
Jura Jurax 10.2.2006 15:03

Re: Žádné strachy, levice volby vyhraje.

Již vzhůru psanci této země, Ivánku, zapěj si, pracovitý a poctivý člověče. Byl-li bys skutečně takový, nemohl bys fandit levici. Protože jako pracovitý hodně vyděláš, o hodně tě tudíž na daních a pojistném oberou, budeš živit hromadu flákačů a sám se budeš mít jen o malounko líp - a jako poctivý se tomu nebudeš vyhýbat.
 
A ta rovná daň, poctivý člověče - chápeš pojem procent, nebo jsi tehdy ve škole chyběl a už se ti to nepovedlo dohnat? A ty, poctivý, leč prostý člověče, nepotřebuješ  soudní aparát a represivní aparát, infrastruktura - co si vůbec představuješ pod takovým pojmem infrastruktura, soudruhu?
huhu 10.2.2006 16:17

Re: Žádné strachy, levice volby vyhraje.

jo Ivane, socdem by měla do voleb jít s heslem "kdo nepracuje ať nejí ! " a ztratila by půlku voličů...
tom 10.2.2006 18:27

Re: Žádné strachy, levice volby vyhraje.

rád bych te viděl in natura zajímá mě jak takové individuum asi vypadá.
Sam Křepelka 10.2.2006 14:34

pane Jane Bartoni

Váš přístup ventilovaný v článku je práve to, co projede ODS volby a umožní KSČSSD na další 4 roky vládnutí. A vzhledem k tomu, že poslední půlrok je pouze zahřívacím kolem, dovedete si určitě představit, co nám  Paroubek a Filip za tu dobu předvedou. A pevně doufám, že Vás za tento přístup členové Vaší strany společně s Topolánkem, Langrem, Tlustým, Němcovou a dalšími politickými mrtvolami ODS vykopou z Vašich koryt. Protože koryta jsou to, co ODS brání obměnit neschopné a nevýrazné vedení. Volby totiž pane Bartoň  v současné době nevyhrává volební program, který nyní ODS mění jako na běžícím pásu, ale hlavně mediální obraz vůdců těchto stran. A tam je ODS doopravdu v řiti !!!  Takže má ODS dvě možnosti. První je ta, že se v co nejkratší době do čela ODS dostane nová krev z regionů. Druhá, žel pravděpodobnější je ta, že se současní vůdci ODS svých koryt nevzdají, ODS volby projede a teprve potom je z vedení smete členská základna. To už Vám pane Bartoni ale bude jedno, protože budete mít 4 roky teplé místečko v parlamentu. Vždyť Vám na voličích přece vůbec nezáleží. Jestliže ano, tak se přestanete tvářit jako hňupové a začnete konečně něco dělat.
Kikina 11.2.2006 8:09

Re: Same křepelko; typji druhou možnost:

Kikina 11.2.2006 8:18

Re: Same Křepelko; typuji druhou možnost:

Korýtko je v dohledu; tak žádné předbíhání !!! A když nevyhrajeme, tak jako opozici nám zůstane ten teplý smrádek se všemi výhodami !! A ostatním slíbíme, co jim stejně nikdo nesplní !!  
Saša 10.2.2006 13:25

Nejlepší volební kampaň dělá ódéessákům Roko Paroubek.

Vřele doporučuji:
Jura Jurax 10.2.2006 14:43

Re: Nejlepší volební kampaň dělá ódéessákům Roko Paroubek.

Sqělé. Lhát, lhát, když se na to přijde tak se pohoršit, zatloukat a hlavně dál lhát - semtam to někoho přece jen oblbne - toť náš pan premiér. Inu socan.
Honza 23.2.2006 15:09

Re: Nejlepší volební kampaň dělá ódéessákům Roko Paroubek.

Paroubek je proste psychopatickej paranoik...
Rudý Baron 10.2.2006 13:06

slušně napsaná úvaha..

dodávám. Ještě to chce vystřelit na Měsíc Ivan Langera, jehož kapří "tlamička", která se objeví v televizi na kterémkoliv kanále jako zneschopňující komentátorka jakéhokoliv počinu ČSSD, už lidi odpuzuje i prostým fyzickým vzezřením...