Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Pro koho je zákon o státní službě?

Kolik má Česká republika úředníků, na které by se měl vztahovat nově přijímaný služební zákon? Jednoznačná odpověď na tuto otázku zatím neexistuje. Proto nelze vyčíslit, jakým způsobem zatíží státní pokladnu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

20. 4. 2014 12:40
Žádná vláda nemůže mít požadovaná data

o tom, na kolik úředníků se bude zákon vztahovat, protože taková data neexistují. Teprve po přijetí a aplikaci tohoto zákona se totiž úřednictvo rozdělí na ty, na které se bude zákon vztahovat, a na jiné, tzv. smluvní zaměstnance. Zákon v socany předkládané podobě je ale zajisté paskvil, šitý horkou jehlou, jehož hlavním a v podstatě jediným cílem je dostat na vedoucí místa ve státní správě jejich kamarády a potom tento stav zabetonovat.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz