Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hawk

10. 7. 2006 21:14
Pane autore

"Půjdeme směrem koalice sociálních demokratů s těžkými nacionalisty (jak se to Jiřímu Paroubkovi líbí na Slovensku)? "

Jen se ptám, kde v ČR jsou ti "těžcí nacionalisté"? Když prstíčkem hrabu, tak nejvíc nacionalismu se dá objevit u ODS

0 0
možnosti

mmmkkk

10. 7. 2006 21:17
Re: Pane autore

Souhlasím a v tomto případku i s rohlíkem

0 0
možnosti

Míč

10. 7. 2006 15:06
Ve Vašem věku...

 Z Vašeho článku jsem vyrozuměl, že nezvolení Němcové šéfkou sněmovny je dáno její nízkou popularitou. Promiňte, ale Vy si opravdu myslíte, že z řad koalice je možno navrhnout někoho dostatečně populárního, koho by zvolil byť jen jediný nesciplinovaný člen KSČSSD?

0 0
možnosti

Lea

10. 7. 2006 14:33
tak nevím

ČSSD jsem nikdy nespojovala s nacionalismem. Nyní hrozí / po vyjádření podpory Ficovi / z této strany nacionalistické vášně? To snad ne. Zrovna tak by mohl kdekdo obvinit z toho samého  ODS,která se paktovala s PiS v Polsku. A co se nám z dvojčat klube za čísla!

0 0
možnosti

mik

10. 7. 2006 17:18
Re: tak nevím

V porovnani s Pablbkem zlata dvojcata

0 0
možnosti

Hrozd

10. 7. 2006 9:55
Přejme si jinou ODS

Levici jsem nevolil, ale Topolánkovu ( Tlustý, Nečas, Říman, Němcová, Langer ) ODS prostě nemohu. Dělá chybu za chybou a to arogantní chování - pánové tam sedí příliš dlouho a je čím dál zřetelnější, že jim jde jen a pouze o jejich pozice ( = dostatečně naplňovaná korýtka). Klaus ostatně Topolánka v okamžiku jeho volby přesně ve své SMS ohodnotil. Nyní by měl pověřit sestavením vlády někoho jiného z ODS a tyto "lídry" nechat odporoučet.  To by jistě posunulo celou situaci k rychlému vyřešení.

0 0
možnosti

Malý Aston

10. 7. 2006 10:54
Re: Přejme si jinou ODS

Píšete dobře.Tito pánové jsou 8 let v opozici a vládla tady soldateska složená z ČSSD. Vše co nefunguje,policie,soudy,houfy úředníků,za to může opozice. A tak jediná čistá strana je tady ČSSD,která za poslední 4 roky nevyhrála žádné volby. A dnes se diví,jak to že je občané nemají rádi. Proč se nezajímáte o to,proč komunisté dostali tak málo hlasů a proč ČSSD nevyhrála? Já Vám to řeknu,po odchodu pana Zemana,se likvidujete sami mezi sebou,napřed zeman,potom Špidla,potom Gross a igelitaka s miliony korun,pan Kadlec Váš šéf NBU na výplatní pásce pana Krejčíře,zlodějiny paní Součkové,milionář Rath jako mluvčí sociální demokracie a diktátor Paroubek. To je Váš problém, nikdo Vás nemá rád. A to vaše spojení s bolševiky,to překousne jen to tvrdé jádro v ČSSD ale ne občané,voliči.

0 0
možnosti

jirka.s.

10. 7. 2006 9:42
Něco o chování

Včera si soudruh Pablbek postěžoval mediím na chování ODS a jejich představitelů. Vskutku omamné. To je jakoby si hajzbába stěžovala, že to na těch jejích hajzlících smrdí.

0 0
možnosti

Mirek Shit Topolánek

10. 7. 2006 11:44
Re: Něco o chování

Paroubek si nemá co stěžovat, jemu jejich neschopnost musí vyhovovat.

0 0
možnosti

franta

10. 7. 2006 9:39
Autore

"Půjdeme směrem koalice sociálních demokratů s těžkými nacionalisty (jak se to Jiřímu Paroubkovi líbí na Slovensku)?".

Pokud vím tak s českými nacionalisty (Národní strana P. Edelmannové) se schází spíše pan Topolánek a děkovné dopisy jim píše prezidentská kancelář. Ale třeba jste to nevěděl. 

0 0
možnosti

janoryna

10. 7. 2006 10:07
Re: Autore

ale to je přece docela jiného, když se s nimi schází ODS a panprezident. to je povzbuzení vlasteneckého ducha a ne tvorba mocenské koalice jako by to bylo v případě paroubka. přece víte, že když dva dělají totéž není to totéž.

0 0
možnosti

Psí vrah Čumil

10. 7. 2006 9:25
Šmarjá, autore, co s tou stokrát ohřívanou zkyslou polévkou?

Vylijte ji, kam patří. Jste opravdu přesvědčen, že na stránky Psa?;-)

0 0
možnosti

Alfons

10. 7. 2006 9:13
Topolánek předvedl aroganci ODS

tím že nepřišel do nedělního TV pořadu a nechal tam jen Paroubka. ODS už úplně zblbla.

0 0
možnosti

Cenek

10. 7. 2006 11:22
Re: Topolánek předvedl aroganci ODS

Myslím, že to bylo naopak. Aspoň tam nechal dva "chytré" dělat velkou politiku za peníze daňových poplatníků. Ty pořady tak jak jsou dělány už stejně mají nulovou hodnotu, je to spíše móda, protože to je na jiných televizích, tak abychom něco nezaspali a nechat si kazit nedělní oběd snůškou oblbujících keců to ne. To už tady dlouho bylo za komunistů tak to by snad stačilo.Rv

0 0
možnosti

gerontusinza

10. 7. 2006 9:09
Ano pane Mandlere, prvně slyším že tzv Češi ze zahraničí nám určili kdo nám bude vládnout..

To je přesně to co nechápu. Proč ti kteří zde nežijí mají určovat náš způsob života a bez zpětné vazby na tento způsob života, nám do něj kecat. A to prosím neplatí v této zemi ani korunu daní. Volební právo by měli mít jen občané žijící trvale v této zemi a občané žijící jinde pouze přispívající ke správě věcí vezdejších, tedy plátci daní a jejich přímí rodinní příslušníci. Mají poněkud zkreslený pohled prolhaných redaktorů a novinářů, že pane Mandlere.

0 0
možnosti

Jirka

10. 7. 2006 10:31
Re: Ano pane Mandlere, prvně slyším že tzv Češi ze zahraničí nám určili kdo nám bude vládnout..

To je sqělý nápad. Volební právo by měli mít JEN PLÁTCI DANÍ a jejich rodinní příslušníci. Myslím, že při sociální a vzdělanostní struktuře voličů jednotlivých stran by žádný volební pat už nikdy nenastal

0 0
možnosti

Cenek

10. 7. 2006 8:44
Otázky Václava Moravce

Pane Mandlere, vy si myslíte, že otázky Václava Moravce jsou kdovíjakým snezačním publicistickým pořadem?? Vždyť ten pán se už vedením diskuze tolikrát zdiskreditoval, že jejich úroveň je velmi bídná. Mnohokrát jsem viděl jak okřikoval lidi sedící od něj vpravo (z pohledu diváka TV) a nechával se vykecávat ty své hosty vlevo (Paroubka, Sobotku, Ratha a další). Jeho moderování je často velmi žalostné a spíše se zabývá okrajovými věcmi. Mohl by se v lecčems učit od Jílkové, zejména ve správné agresivitě při vyžadování jasné odpovědi  od  politiků. On ve většině toleruje diskuzi v tom smyslu jak to jednou v Hovorech H řekl Miroslav Horníček: Diskutuji o věcech, kterým rozumím a proto každou otázku šikovně převedu na jiné téma, kde jsem doma (není to citace jen volně řečeno)Rv  

0 0
možnosti

gerontusinza

10. 7. 2006 9:20
Pane Cenek Re: Otázky Václava Moravce

já vás sice chápu, že byste rád slyšel jen ty pány a dámy vpravo ( i kdyby kecali sebevíc), ale pokud je pro vás politikou nesmyslné kličkování, pokřikování o tom že strany vlevo nejsou státotvorné, protože jen oni jso ti praví. Pokud vám se líbí jako novinář  hokyně paní Jílková a jako politik paní Kuchtová vaše věc. Ale nenuťe to ostatním. Po Kubiceho vystoupení a současných tanečcích tzv.pravice, je evidentní, k jakým sprostotám tyto strany přistoupily a jak s drzostí sobě vlastní požadují přes tyto sprostoty legalizaci získaného. Protože nejsem politik, volám NASRATH vážení. Jen idiot by něco takového podúpořil. A to prosím (přes vaše představy) pan Paroubek není. Ale jinak hezký den.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz