Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Premiér raději mlčí

Vlády se střídají, opatrnost zůstává. Česká společnost je odpradávna poměrně liberální, jsme však hákliví na rady udělované zvenčí. To se pak dokážeme chovat jako ti největší tradicionalisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P47a70v49e56l 65S46u36r51a

3. 2. 2022 21:52

Sebevědomá vláda se přece nevyznačuje tím, že vydává prohlášení k věcem, které ještě neřeší. Ta širší politická debata je namístě a je moc důležitá, protože to, čím nás komentátoři zatím oblažují, signalizuje jednak duplicitu "nových ustanovení s našimi platnými zákony, jednak zatajují různé velice negativní důsledky, týkající se "nových trendů" v politice a společnosti. A s tím ať jdou do háje. Blbne-li Západ, prpotože socialismus nezná, musíme mu to vytlouct z hlavy, protože ho zanáme.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz