Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Poslanci a senátoři musí připravit čistý řez

Po týdnech spekulací máme aspoň na čas jasno. Prezident republiky podle ošetřujících lékařů není s to vykonávat svoje povinnosti a jejich prognóza na nejbližší týdny je krajně nejistá. Ideální by bylo, kdybychom tuto informaci dostali od kanceláře prezidenta republiky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠH

Čistý řez?

Co takhle čistý řez při "narkózové službě" presidenta Havla? Za jeho služby státu. Týden na Hradě, týden v nemocnici, týden na hadičkách, tři dny na Hrádečku v lihu. Dále se saxofonem na malé Straně, zbrojovky ČR do placu a USA ředitelkou Země.

Všechno jede. Viz Ústava ČR. Vystrčil se mi zdá plně neschopen služby velitele Senátu ČR. A celé ČR.

Jenom hormonálně nevyrovnaná Pekarová a ředitel vesmíru Rakušan jsou jaksi v prrddeellii.

Docela se ukazuje, kdo jakou měl babičku. Někteří mají za Svojí rodnou maminku nějakou brusele.

Zkráceno. Od plic. Nenahlášeno předem do brusele. Nekonzultováno s Witowskou.

0 0
možnosti
MH

Ten, kdo nás přesvědčuje o tom, že si můžeme prezidenta libovolně zmrazit na jeden měsíc a že se nic neděje, lže! Pokud nelže, je funkce prezidenta ulejvárna za slušné peníze a je téměř zbytečná! Stačil by panák, kterého bychom aktivovali jenom podle potřeby a ještě bychom ušetřili. Jenže, prezident musí být neustále připraven, je to nejvyšší velitel ozbrojených sil! Co by se dělo s naší republikou, kdyby ji napadla německá vojska, nebo horda divokých Tatarů? Bez nejvyššího velitele...

0 0
možnosti
JN

Viděl jsem to jinak, ale ty německé a tatarské hrozby mě vyděsily, asi budu muset změnit názor. Situace se zřejmě dramatický změnila, za Havlových neschopnosti je nikdo nezmiňoval.

0 0
možnosti
PT

Akorát si autore plete prostou pracovní neschopnost s výkonem funkce presidenta, on sice Zeman dneska není schopen např. předávat vyznamenání, což je činnost presidenta naprosto nevýznamná ale je stále schopen dělat to důležité, např. rozhodnout koho pověří sestavením vlády.

Co se dneska děje, to je jak v banánové republice snaha nenávistné lůzy uskutečnit presidentský puč a potom si najmenovat chybějící ústavní soudce, rozdat si metály podle svého............ atd., to si dotyční chtějí s naší ústavou vytřít zadnici. Aby veškerá moc Sněmovna, Senát, president byl v jediných rukou to je docela hrozivé. Rv

0 0
možnosti
IS

Vy s volebním právem jste hrozivý.;-D

0 0
možnosti
JN

Pobavil mě komentář Václava Klause ml.: Zeman i pět minut před smrtí bude schopen vykonávat svou ústavní roli 10x lépe než Vystrčil. Nelze to asi brát do slova, ale svědčí to o mnohem.

0 0
možnosti
ŚS

Ono to tak nějak bude. Nezřízená touha Zemana vládnout z něj dělá potencionální zoombie :-)

0 0
možnosti
JK

Dejte to do ruky Jelínkovi a ka ždý bude jelen

0 0
možnosti
SS

Je otázkou, jak dlouho trvá problematická Zemanova schopnost zastávat funkci prezidenta. Už dávno nebyl schopen samostatně předstoupit před novináře, samostatně telefonovat a na mnoha fotografiích už z doby před druhou kandidaturou nevypadá zrovna zorientovaně. Aktivace článku 66 byla dávno namístě, jen v parlamentu neměla podporu.

Ani toho Brežněva nepřeváželi tak, jako Zemana, ačkoliv mu hlava sloužila podobně.

0 0
možnosti
JH

Doporučil bych prezidentu Zemanovi cestu Fidela Kastra z Kuby, čest jeho památce. Jenže není bratr a moderní medicína umí zázraky.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz